zenobiusz flores Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 I jak tam Sznurek ? Jak tam ci piesku ? Masz juz panstwa w garsci ? :razz: Quote
pinkmoon Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Sznurek zostawiony na pierwszy dzień na czas wyjścia państwa do pracy nic nie zniszczył ani nie nasikał :multi: mądry chłopak! Quote
zenobiusz flores Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Przeciez wyraznie napisane : psi geniusz ! :loveu: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='pinkmoon']Sznurek zostawiony na pierwszy dzień na czas wyjścia państwa do pracy nic nie zniszczył ani nie nasikał :multi: mądry chłopak! Bo to jest super - pies, po prostu megainteligentny, kochany Sznurek :loveu::loveu: Quote
lunarmermaid Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Kochany mądry Sznurek!!! Wie jak się zachowywać!!!:multi: Quote
Litterka Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 No! Jakoś w Sznurka nie zwątpiłam. Ciekawe, dlaczego? :diabloti: Quote
zenobiusz flores Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 , A jest napisane ' nowe filmy " w tytule .......... jak ' nowe " to zgladam, zagladam i ciemno, cicho , pusto, glucho .........nawet zdjecia tylnej . lewej lapy nie ma.....nic, zero , pustka i same ciotki :-o Quote
zenobiusz flores Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Gdzie te zdjecia ? ! Gdzie te filmy ? ! Gdzie wszystko ? ! :mad: Quote
brazowa1 Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 poznikalo????czesc tylko znikla-znowu fotosik mnie nie lubi :oops: Quote
zenobiusz flores Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Nie widze nowego Sznurka z panstwem..... w ogole zero, null, nic.......moze choc kawalek ogona ? ( moze zdjecie z satelity ? ) Cokolwiek. Quote
brazowa1 Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 a nieeeeeeeee ,bo tego jeszcze nie mamy.Nowe filmy z i zdjecia-ze schronu. Quote
malawaszka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 o rany kilka dni nie zaglądałam do Sznureczka a tu takie wiesci WOW!!!! huuraaa :laola: Sznureczku SZCZĘŚCIA!!!!!!!!! :laola: ależ cudownie! wspaniale!!!!!!!!! :loveu::multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 no i co to za pomówienia, że on jest brzydki??!! :mad::mad::mad: cudna morda! ja powiem i wykrzyczę nawet - SZNUREK JEST ŁADNY!!! O! Quote
brazowa1 Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 witaj po nocy Malawaszko :) Mamy też gorsza wiadomośc-coś pomiedzy sznaucerem średnim,a olbrzymem,tez niestety zagościło w schronisku.Dziś był na odkołtunianiu u fryzjera.Fotki w sobote. Quote
zenobiusz flores Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 brazowa1 napisał(a):a nieeeeeeeee ,bo tego jeszcze nie mamy.Nowe filmy z i zdjecia-ze schronu. nowe zdjecia ze schronu ogladalismy 3 tygodnie temu .....teraz chcemy naprawde n o w e filmiki , zdjecia bo teraz jest nowy sznurek a schronu nie ma tylko panstwo, dom i nowe zycie ....... foooooty :wallbash: Quote
Fiks Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 brazowa1 napisał(a):(...) Mamy też gorsza wiadomośc-coś pomiedzy sznaucerem średnim,a olbrzymem,tez niestety zagościło w schronisku.Dziś był na odkołtunianiu u fryzjera.Fotki w sobote. No nie, jednego uda sie wypchnąć do domu, to zaraz następne przyczłapie do schronu :placz: Quote
pinkmoon Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Obejrzałam wczoraj filmik ze Sznurkiem i aż się wzruszyłam jak pomyślałam, ze on już w domu:) też czekam na więcej relacji! Quote
zenobiusz flores Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [CENTER]gdyby jakies zdjecie........albo jeszcze lepiej film ( pelnometrazowy najlepiej ) , to taki wdzieczne futro ........chcialoby sie go zobaczyc szczesliwego i usmiechnietego........................................................................no, ludzie, dajcie namj akies foty , plizzzz [/CENTER] Quote
pinkmoon Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Jak tylko coś będzie, to oczywiście że pokażemy ! :) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='pinkmoon']Jak tylko coś będzie, to oczywiście że pokażemy ! :) Jak się czuje utalentowany Sznurek w swoim domku ? :loveu: Quote
brazowa1 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Został spotkany u weterynarza na sciagnieciu szwów.Przywital znajoma pania ze schroniska bardzo ładnie.Własciciele normalnie wychodza do pracy,bez leku,ze nasika czy zniszczy.Ale jest jeden szkopuł,na pytanie,ile ma piłeczek,okazało sie,ze JEDNA! :cool1: Quote
pinkmoon Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 no właśnie jak Natalia mi to opowiadała, to jednym głosem powiedziałyśmy "a on powinien mieć ze dwadzieścia" :loveu: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='brazowa1']Został spotkany u weterynarza na sciagnieciu szwów.Przywital znajoma pania ze schroniska bardzo ładnie.Własciciele normalnie wychodza do pracy,bez leku,ze nasika czy zniszczy.Ale jest jeden szkopuł,na pytanie,ile ma piłeczek,okazało sie,ze JEDNA! :cool1: To skandal stulecia;), po prostu, Sznurek ma JEDNĄ piłeczkę :cool1:. Kochany, uroczy Sznurek, może jakieś fotki z domku, Brązowa please, Sznurek tak raduje serducho swoim talentem :oops:. Quote
brazowa1 Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 wszyscy byli zszokowani-JEDNA!i każdy reagował tak samo. Quote
Recommended Posts