*Monia* Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Fabian się zbliża wielkimi krokami :D oby w końcu znalazł drogę i szybko wyszedł :mdrmed: Quote
marta1624 Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Dajesz Fabian! Dogo ciotki czekają tu na ciebie! :D Quote
*Magda* Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Fabian, wychodź :mad: Twoje przyjście na świat, poprawiłoby mi humor ;) Quote
Pani Profesor Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Fabian,bo ja już dla Ciebie przyszykowałam powitalne wierszydło... :siara: Quote
junoo Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 A może Fabian na święto czeka? W sumie fajna data, pełna jedynek :D Quote
łamAga Posted November 8, 2014 Author Posted November 8, 2014 Hejka;-)u mnie bez zmian , wydaje mi sie wlasnie ze nosze malego patriote i czeka na swoje swieto zeby sie wykluc ;-)albo poslchal mojego brata i chce czekac na imieniny Stasia :-D a Stas juz tak na niego czeka Quote
*Magda* Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 To już może poczekać do tego 16 listopada :siara: Quote
Aleksa. Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Ty Aga zacznij coś szaleć w tym szpitalu, to może skurcze przyjdą :D bo tak leżeć i leżeć, to się nikomu nie będzie spieszyło :D Quote
łamAga Posted November 8, 2014 Author Posted November 8, 2014 Magda ja tu tyle nie wytrzymam , do glowy predzej dostane :-P Ola ja tu caly czas albo leze albo siedze na korytarzu , musiala bym chyba polazic po schodach to by sie ruszylo , przed chwila bylam na porodowce odwiedzic laski z pokoju ktore juz urodzily , ale slodkie maja malenstwa , ale najwieksze wrazenie zrobila na mnie mala sajgonka czyli wietnamka , lezala z nami na pokoju , miala wczoraj cesarke i taka slodka coreczke ma ze masakra , w ogole sie z nia dogadac nie szlo ale usmiechala sie caly czas i ba bardzo sympatyczna ;-) ale szczerze mowiac po tej wizycie jestem jakas taka przerazona , jak zobaczylam pokoj z napisem sala porodowa to mi sie nogi ugiely normalnie hehe Quote
Małgonia Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Aga, nie boj sie :D dacie rade z Fabianno! Dogociocie czekaja! Quote
Oscar Patric Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 My tu wszystkie z zapartym oddechem na Fabianka czekamy,a On jakoś tak się nie śpieszy :jumpie: Quote
*Magda* Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Fabian robi dogociotki w bambuko :evil_lol: I wyjdzie wtedy, kiedy on sobie tego zażyczy, a nie my :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Aga do cholery...bez Ciebie dogo to nie to samo,nudzi mi się,jak nie piszesz :grins: Quote
agaga21 Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 nie poganiajcie chłopaka. wyjdzie 10.11 i będzie miał urodziny tego dnia co moja lena :) Quote
*Monia* Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 nie poganiajcie chłopaka. wyjdzie 10.11 i będzie miał urodziny tego dnia co moja lena :) i mój brat ;) Quote
kalyna Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Po prostu Fabianowi jest bardzo dobrze u mamusi, dlatego nie spieszy mu się :P Quote
łamAga Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 Hej ;-) w komorce zdjec nie widze jak ktos doda :-/ Magda musisz opisac co dodalas :-P 10.11 tez fajna data ale 11.11 by ciekawiej wygladal , same jedyneczki :-D ja juz jestem przerazona faktem ze sie tutaj zadomowilam , w nocy slysze tylko jak przychodzi babka co 2h mierzyc tetno diecka bob trzeba wtedy odkryc brzuch i to chyba tak odruchowo mnie budzi a tak to nie slysze kompletnie nic , dzisian w nocy przyjeli laske na nasz pokoj z odchodzacymi wodami , budza nas na warzenie i mierzenie cisnienia , poszlam zaspana w drodze sie troche przebudzilam , wracam do pokoju a na "wolnym " lozku laska siedzi w pizamie :-D kompletnie nic nie slyszalam jak ja przyjeli i jak sie rozpakowywala a to bylo podobno kolo 3ciej :-D Quote
Recommended Posts