Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hejka;-)u mnie bez zmian , wydaje mi sie wlasnie ze nosze malego patriote i czeka na swoje swieto zeby sie wykluc ;-)albo poslchal mojego brata i chce czekac na imieniny Stasia :-D a Stas juz tak na niego czeka

Posted

Magda ja tu tyle nie wytrzymam , do glowy predzej dostane :-P Ola ja tu caly czas albo leze albo siedze na korytarzu , musiala bym chyba polazic po schodach to by sie ruszylo , przed chwila bylam na porodowce odwiedzic laski z pokoju ktore juz urodzily , ale slodkie maja malenstwa , ale najwieksze wrazenie zrobila na mnie mala sajgonka czyli wietnamka , lezala z nami na pokoju , miala wczoraj cesarke i taka slodka coreczke ma ze masakra , w ogole sie z nia dogadac nie szlo ale usmiechala sie caly czas i ba bardzo sympatyczna ;-) ale szczerze mowiac po tej wizycie jestem jakas taka przerazona , jak zobaczylam pokoj z napisem sala porodowa to mi sie nogi ugiely normalnie hehe

Guest wolfheart
Posted

Aga do cholery...bez Ciebie dogo to nie to samo,nudzi mi się,jak nie piszesz :grins:

Posted

Hej ;-) w komorce zdjec nie widze jak ktos doda :-/ Magda musisz opisac co dodalas :-P 10.11 tez fajna data ale 11.11 by ciekawiej wygladal , same jedyneczki :-D ja juz jestem przerazona faktem ze sie tutaj zadomowilam , w nocy slysze tylko jak przychodzi babka co 2h mierzyc tetno diecka bob trzeba wtedy odkryc brzuch i to chyba tak odruchowo mnie budzi a tak to nie slysze kompletnie nic , dzisian w nocy przyjeli laske na nasz pokoj z odchodzacymi wodami , budza nas na warzenie i mierzenie cisnienia , poszlam zaspana w drodze sie troche przebudzilam , wracam do pokoju a na "wolnym " lozku laska siedzi w pizamie :-D kompletnie nic nie slyszalam jak ja przyjeli i jak sie rozpakowywala a to bylo podobno kolo 3ciej :-D