Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich na Dogomani :)

Przedstawiam wam mojego Onka :oops:
Znalazł się on u mnie w bardzo dziwny sposób , rodzice nie zgadzali się na posiadanie przeze mnie psa gdyż mieszkamy w bloku , jak większość ludzi tak i oni są przekonani że duży pies w bloku się męczy a to przecież mit , dla psa nie ważne jest ile ma miejsca ważne dla niego jest to ile właściciel czasu poświęca na jego spacery i jakim uczuciem go darzy :iloveyou:
Więc postanowiłam postawić ich przed faktem dokonanym :cool2:
wczesnym niedzielnym rankiem pojechałam:Dog_run: po Nerona i ku zaskoczeniu rodziców przywiozłam go do domu :Cool!: tata jak go zobaczył od razu się w nim zakochał i do dnia dzisiejszego mówi do niego "mój aniołku" a mama na początku wyzywała że jest w domu pełno "kłaków" teraz się do tego przyzwyczaiła i kocha go jak gdyby to było jej kolejne dziecko :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:

dsc03559p.jpg

Posted

czesc:multi: śliczny psiak:loveu: przypomina mi pewnego bardzo waznegow moim zyciu onka! jak bede miala chwile dam fotke dla porównania jak bracia blizniacy!

Posted

karja napisał(a):
czesc:multi: śliczny psiak:loveu: przypomina mi pewnego bardzo waznegow moim zyciu onka! jak bede miala chwile dam fotke dla porównania jak bracia blizniacy!

Ooooo bardzo mi miło :) z niecierpliwością czekamy na fotkę :multi::multi::multi::multi: