Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiesz co, troche sie smialam, jak kiedys mi napisalas, ze Twoj maz przyniosl do domu nowe bulwiatko, zeby pierwszemu nie bylo smutno samemu.. tak sobie wczoraj ogladam buldozki do adopcji (z ciekawosci) i pokazuje mezowi slodziaka takiego jednego, a odo mnie: "Ty mas swojego psiaka, moze i ja sobie wezme, Saszce by sie nie nudzilo.." Szczena mi opadla;) co te psiaki maja w sobie? Wiadomo, narazie nie ma co nawet myslec o jeszcze jednym szatanie, ale kto wie, moze kiedys..;)

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:evil_lol:Widzisz! One umieją się facetom podlizac, uczuciowe są i wylewne.
Cały czas im do ucha cwierkają, że sa najfajniejszymi facetami, mówie ci!
My to od karmienia i drapania za uchem jesteśmy.
Musisz wiedzieć, ża jak będziesz miala dwie buwy w domu, to to już nie będzie twój dom :megagrin:, one rządza!
Np. teraz - trzy psy urzędują z TZ-etem, hałas, cała podłoga w poduchach zabawkach, każda coś ciąga, co chwila szczekanie i okrzyki, bo jakiś mecz bokserski ogladają. Podłogowy klub kibica.

Posted

Wiesz jak ja juz wygladam jak gdzies wychodze?
Piotrek w wozku, Karol za reke, Sasza na Smyczy obok..:shake:
I tak juz super nam sie razem chodzi, bo wczesniej gryzla kola, denerwowaly ja, albo chciala sie bawic.. ale pare razy wcisnela lapke nie tam gdzie trzeba i teraz juz wie gdzie sie chodzi:p
nawet jak ide z nia bez dzieci zawsze idzie po mojej prawej (tak mi wygodniej jak ide z nimi i tak sie przyzwyczaila)
W ogole mnie pilnuje tak bardzo, ze moglaby bez smyczy biegac.. ale u nas duzo ulic.. no i jej reakcje na wiekszosc psow tez nie sa za ciekawe.. chociaz juz jest lepiej
Moja dobra kolezanka ma huskiego, kiedys Monar byl naszym ulubiencem i bylo kilka prob przekonania ich do siebie.. jednak Sasza zawziecie broni domownikow, nie ma mowy, zeby go poglaskac. Ale juz i tak jest ok, wpuszcza go przynajmniej przez drzwi do mieszkania:roll:

Posted

No tak, hasior wielki pies, a bulwy takie psy k0ochaja inaczej.
Ja i tak cię podziwiam, że ogarniasz to całe toowarzystwo. Sasza i dzieci na spacerze, to prawdziwe wyzwanie :evil_lol:

Ćwiczysz wklejanie fotek? :razz:

Zrobiłam ci avatarek, musisz sobie sama wkleić:

Posted

No to jeszcze jedna, mała podpowiedź.

Link do zdjęcia, aby wrzucić na dogo bierzesz albo ten:

albo ten:

Nie wiem jaka strona Ci się wyświetla na imageshack przy wgrywaniu zdjęcia.

Saszka jest cudowna :loveu:

Posted

:WTF:TZ-et na mnie krzyczy ze wirusy sciagam, bo cos zaczelo sie pierniczyc z kompem..:hmmmm:
Bedzie mial czas to go wpuszcze, niech sprawdzi co jest.:flaming:
Dzieki Fiksuś;)

Posted

dobra, jak teraz sie nie uda to jestem ulomem :shake:
To zasypiajaca Sasza, rzadki widok, bo spanie na podlodze normalnie nie wchodzi w gre.. upatrzyla sobie spanie z Piotrusiem i nie ma wyjscia.. a cwaniara jest, bo laduje sie do niego dopiero wtedy jak wszyscy zasna i wie, ze nikt juz jej nie wywali..;)

Posted

skoro juz tak dobrze mi idzie, to powiem Wam od czego (albo kogo) zaczela sie moja milosc do buldozkow..
To Fifi, buldozka mojego kolegi, jak tylko ja zobaczylam pierwszy raz, wiedzialam, ze bede miec takiego pieska.. Szukalam szczeniaczkow na Allegro i natknelam sie na watek Saszki.. Taka biedna, z szokujaca historia.. Pokazalam ja Kamykowi (TZ-towi), ktory byl caly czas sceptycznie nastawiony do psa w domu... a on bez zastanowienia powiedzial- pisz maila, moze uda nam sie ja wziac..:p
I tak zaczela sie nasza historia.. :p

Posted

Wrocilam z Saszka wlasnie od weterynarza. Zdjeli jej szwy po sterylce, ma sie juz swietnie i jest w dobrej formie ogolnej. Skonczylo sie dokarmianie kielbaskami i innymi smakolykami, tylko sucha karma, bo Sasza ma na cos uczulenie, przez to ropieje jej oko. Przyda jej sie zreszta lekka dieta, bo slyszalam, ze pieski po sterylce lubia sobie przytyc za duzo..:p

Posted

Jestem, jestem!!!!! :calus:
Brawo Kaja, jesteś juz dogomaniaczką jak nic! Gratuluje fotek :klacz:
Cieszę się, że Saszka już naprawiona i bez nitek, hurrra! Kiełbachy nie dawaj, tam pełno przypraw, pewnie od tego ropieją ślepka. Kup jej sztuczne łzy i przez jakiś czas po 1 kropli dziennie podawaj. Polecam SYSTANE.
Moje dziewczyny po sterylkach trochę spuchły, to fakt :oops: Ale ja "miętka" jestem, ty dasz rade i utrzymasz dietę Saszy.

Wiesz, trochę jestem mniej obecna, bo jakiś imprezowy tydzień mi się trafił, a przecież mam jeszcze male dziecko :diabloti::

Przygotowujemy w szkole Dzień Niepodległosci, z tym też mam urwanie głowy.

Znalazłam w necie coś, co mnie zachwyciło. Chyba dam to na finał, niech mlodzież XXI wieku poczuje patriotyczna nutę :evil_lol:. Rany, ale muza i tekst:

YouTube - Polish Uhlans - Ułani [Sabaton - Primo Victoria]

Posted

:evil_lol: DOKŁADNIE!!!!
Ale charakterek to wybitnie świnkowy ma. Krowiątka grzeczne i flrgmatyczne, a toto :huh:

Gdzie fotki Saszy? Co to za lenistwo?

Kaju - widzisz, Fifi przyniosła ci Saszę :lol: Coś w sercu piknęło, gdy zobaczyłas ogłoszenie, bo one bardzo podobne są. Ja mam to samo z krówkami - kocham takie bulwiszony i już.
Całą resztę też of kors...