Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pisałam ale nie widzę swojego posta :-(
Agamika mi przekazała informację, że Pan nie przyjechał, bo zachorował i że ma dzwonić za kilka dni.

O jednak jest mój pierwszy post, a nawet post malawaszki mi się nie pokazywał :-(

Pewnie nie dzwonił, bo wiedział od agamiki, że nas w trakcie jego wizyty nie będzie w hotelu

Posted

Tak tak, w sobote mieli rodzinnie tylko podjechac i rzucić okiem na Broka, wiedzac ze bez nas spaceru i tak nie bedzie ( bo raczej staramy sie nie "wrabiac" wlasciciela hotelu w pokazywanie jeszcze naszych psów) , a we wtorek bylsmy wstępnie umowieni na spacer z Brokensteinem . Grypa jednak nasze plany pokrzyżowała.

Przez tel nastraszyłam Pana jak mogłam , ale Pana temperament Broka nie przeraza . Juz mieli domownika w tym typie ;)
Ja wiem ze w roześmianej mordzie Brokowej nie da sie NIE zakochac ..dlatego sama siedze jak na szpilkach i czekam na tel ;P

Posted

Brok we wtorek przeżył spotkanie 3ciego stopnia ... z szczekającym i warczącym patykiem :evil_lol: . Nie dosc ze wpierw mu kazali siedziec grzecznie na dupie ( Patia próbowała zrobic mu zdjęcia ) , to później przylazło .. dłuuuuuuuuuuuuuuuugie , brazowe ... Brok wykazał uprzejme zainteresowanie samobieżnym patykiem , a patyk na to ... chciał ( a raczej chciała ) go zjeśc :evil_lol:. Brok sie zdumiał i zdebiał , pózniej Majka wzieła go na łake i znowu zdębiał , bo na "posesji " obok przechadzały sie kury , Brok wyraźnie jest miastowym burkiem i widok wolno chodzacych kur wyraźnie wybił go z tropu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.. tak wiec malawaszko nie musisz zaopatrywac sie w koze , wystarczy Ci kura :diabloti: dla Broka

PS> bardzo łatwy konkurs , wygrana osoba dostanie DUŻĄ przesyłkę pocztowa :evil_lol: a w hotelu tym samym zwolni sie miejsce dla sznaucera

CO TO ZA PATYK CHCIAL NAM BROKA ZJESC

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha nie startuję w konkursie :lol:

a coś wyszło ze zdjęć z Patią? :lol:

o nie nie nie moja panno

udział jest obowiązkowy dla kazdej osoby uczestniczacej w wątku ;P nieliczac osób które widziały to spotkanie na własne oczy - bo to byłoby nie feir wzgledem Was

Posted

[quote name='agamika']o nie nie nie moja panno

udział jest obowiązkowy dla kazdej osoby uczestniczacej w wątku ;P nieliczac osób które widziały to spotkanie na własne oczy - bo to byłoby nie feir wzgledem Was
Ale my się nie obrazimy ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
aaaa ten tego - ten Pan z huty ozdrowiał może? odzywał się?

:???::???::???: bo nie wiem co robić... on nie może siedzieć w hotelu tyle czasu no... następne czekają, a nie ten kolejkę dwa razy zajmuje :mad:

Posted

No i państwo z N.Huty zadzwonili, przyjecvhali do hotelu poznać Broczka. A Broczek pokazał się z jak najlepszej strony. Trochę poszalał przy wychodzeniu z boksu, ale potem już byl prowadzony i przez panią i przez pana. Niestety pan nie jest zdrowotnie w zbyt dobrej formie (uszkodzona noga i kręgosłup), nie odważyli się więc jednak na przygarnięcie Broka. Tym bardziej, że mieszkają na 4 piętrze w domu bez windy. A Broczek potrafi pociągnąć, oj potrafi.
Państwo mieli czas na zastanowienie się i zdecydowanie. Niestety jednak zrezygnowali z Broczka. Brok więc nadal szuka domku. :-(