luka1 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Wczoraj Ziutka dostarczyła mi pięć szczeniaków, zabranych od mamy Loenki Leonka - Fundacja na Rzecz Obrony Praw Zwierząt NERO I już teraz wiem dlaczego tak szybko uciekła :diabloti:. Psiaki są jak diabełki. Zamknęłam je w jednym boksie i strasznie się martwiłam, że będzie im smutno za mamą. Nic bardziej mylnego. Psiaki jak banda wandali przystapiła do rujnowania dobytku Fundacji. :evil_lol: W boksie porozkładane kocyki fruwają, a zabezpieczenie, które miało je chronić przed wyjściem z boku już prawie nie istnieje. Na szczęście okazały się wieksze niż przerwy między prętami - nie wydostaną się :evil_lol:. Szukamy domów dla "maluchów" puki jeszcze nie zdemolowały naszego dobytku. Narazie fotki z mamą. mamuśka ze swoimi "skarbami" myślałam że ona biegnie do jedzonk- guzik, ona wieje przed bandą ssaczy a tu sunia zastanawia sie nad sensem istnienia macierzyństwa Quote
luka1 Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 a teraz jak maluchy jechały do Sochaczewa: ciasno kurde, gdzie one nas wiozą? ciotka, siusiu mi sie chce, już dl€żej nie wytrzymam! Quote
Ziutka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 luka1 napisał(a): I już teraz wiem dlaczego tak szybko uciekła :diabloti:. :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 To chyba Atak Klonów http://img339.imageshack.us/img339/6430/leonkax.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ziutka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 luka1 napisał(a): ciotka, siusiu mi sie chce, już dl€żej nie wytrzymam! No i siusiu było :cool3: Ciesz się mamcia, że TYLKO :diabloti: 5 Ci przywiozłam bo mogłaś mieć ich 7 :evil_lol: Quote
sonia&me Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Ojej:evil_lol: Biedna fundacja:diabloti: a co najgorsze są tak słodkie że jak się spojrzy na te mordeczki to nie można uwierzyć że taką popeline sieją:loveu: Quote
Lionees Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Jesuu,jak przeczytałam tytuł,to myślałam,że jakieś ludzkie małolaty maltretują psiaki:roll: A tu psie małolaty maltretują ludzi:evil_lol: Tak czy siak,ciężka sprawa:cool1: Quote
Neris Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Ile one teraz mają? Wyglądają jak stado crittersów :evil_lol: Quote
Ziutka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Neris napisał(a):Ile one teraz mają? Aga zabij mnie a nie wiem...już mają niezłe ząbki :mad: ze dwa miesiące to mają napewno. Neris napisał(a):Wyglądają jak stado crittersów :evil_lol: W pełnym tego słowa znaczeniu :evil_lol: Quote
elmira Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='Renata5']Jesuu,jak przeczytałam tytuł,to myślałam,że jakieś ludzkie małolaty maltretują psiaki:roll: A tu psie małolaty maltretują ludzi:evil_lol: Tak czy siak,ciężka sprawa:cool1: :roflt: Fajne stadko. Luka, wesoło masz;) Quote
Lilek Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Elmira, ja nie wiem, czy ty wiesz, co mówisz i jak się Luce narażasz:eviltong::eviltong::eviltong:.Ale one są tak piękne i śmieszne, że oj.A Leonka to prześliczna sunia jest i już.Okropnie fajne stadko.:loveu: Quote
elmira Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Dzisiaj będę u Luki (mam nadzieje, że ona juz wie;))to będzie mogła mi wlać :) Quote
Ziutka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 elmira napisał(a):Dzisiaj będę u Luki (mam nadzieje, że ona juz wie;))to będzie mogła mi wlać :) Wie :cool3: Quote
beka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 O matko, a wydawało mi się że moja banda rozrabia... Quote
Julie Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 maluchy mają charakterek:cool3: a gdzie mamusia? Quote
luka1 Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 tylko tyle z dnia dzisiejszego bo mi przestało działać Quote
sonia&me Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='luka1'] Widać że mały terrorysta:diabloti::evil_lol: Quote
Ziutka Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Julie napisał(a):maluchy mają charakterek:cool3: a gdzie mamusia? A mamusia jest w hotelu z pozostałymi maluchami ( 2 pręguski) Quote
Isadora7 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 eee luka jeszcze ma siłe wstawiać zdjęcia nie jest tak źle Quote
Recommended Posts