Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj Ziutka dostarczyła mi pięć szczeniaków, zabranych od mamy Loenki Leonka - Fundacja na Rzecz Obrony Praw Zwierząt NERO
I już teraz wiem dlaczego tak szybko uciekła :diabloti:. Psiaki są jak diabełki. Zamknęłam je w jednym boksie i strasznie się martwiłam, że będzie im smutno za mamą. Nic bardziej mylnego. Psiaki jak banda wandali przystapiła do rujnowania dobytku Fundacji. :evil_lol: W boksie porozkładane kocyki fruwają, a zabezpieczenie, które miało je chronić przed wyjściem z boku już prawie nie istnieje. Na szczęście okazały się wieksze niż przerwy między prętami - nie wydostaną się :evil_lol:.
Szukamy domów dla "maluchów" puki jeszcze nie zdemolowały naszego dobytku.
Narazie fotki z mamą.

mamuśka ze swoimi "skarbami"

myślałam że ona biegnie do jedzonk- guzik, ona wieje przed bandą ssaczy

a tu sunia zastanawia sie nad sensem istnienia macierzyństwa

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

luka1 napisał(a):

ciotka, siusiu mi sie chce, już dl€żej nie wytrzymam!

No i siusiu było :cool3:

Ciesz się mamcia, że TYLKO :diabloti: 5 Ci przywiozłam bo mogłaś mieć ich 7 :evil_lol:

Posted

Jesuu,jak przeczytałam tytuł,to myślałam,że jakieś ludzkie małolaty maltretują psiaki:roll:
A tu psie małolaty maltretują ludzi:evil_lol:
Tak czy siak,ciężka sprawa:cool1:

Posted

Neris napisał(a):
Ile one teraz mają?

Aga zabij mnie a nie wiem...już mają niezłe ząbki :mad: ze dwa miesiące to mają napewno.

Neris napisał(a):
Wyglądają jak stado crittersów :evil_lol:

W pełnym tego słowa znaczeniu :evil_lol:

Posted

[quote name='Renata5']Jesuu,jak przeczytałam tytuł,to myślałam,że jakieś ludzkie małolaty maltretują psiaki:roll:
A tu psie małolaty maltretują ludzi:evil_lol:
Tak czy siak,ciężka sprawa:cool1:

:roflt:

Fajne stadko. Luka, wesoło masz;)

Posted

Elmira, ja nie wiem, czy ty wiesz, co mówisz i jak się Luce narażasz:eviltong::eviltong::eviltong:.Ale one są tak piękne i śmieszne, że oj.A Leonka to prześliczna sunia jest i już.Okropnie fajne stadko.:loveu: