Neris Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 No mówiłam, nalot crittersów :diabloti: To moje dwa 12-kilogramowe Rybaczki to przy nich jednak pikuś Quote
enia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 sorry ,że wam się wcinam, Ziuta widziałaś onka u nas? biega po rynku i po śmietnikach, piękny prawdziwy,postawny chlopak, nie moge uwierzyć ,że go ktoś wywalil...:shake: a maluszki cudowne:loveu: Quote
luka1 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Maluchy siedzą w boksie cichutko, ale gdy tylko mnie usłyszą zaczynają rozpaczliwy skowyt. Dzię kilka godzin biegały po zagródce. Wszystko się nadaje do zabawy. Patyki, szmaty, rzuciłam im piłeczkę z dzwoneczkiem - pedziły dookoła boksów i zatrzymywały się tylko na siusiu. Tak biegały, biegały aż padły. Posnęły tak jak stały. Pozanosiłam kluseczki do boksu na kocyki - i mam nadzieję że do rana będzie spokój. Quote
luka1 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 A, zapomniałam - szukamy domów dla skubańców. Psiaki tak bardzo lubią być prztulane, że nic zrobić nie mogę tylko z nimi siedzę i głaszczę, miziam, i przytulam.:p Quote
Ziutka Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 enia napisał(a):sorry ,że wam się wcinam, Ziuta widziałaś onka u nas? biega po rynku i po śmietnikach, piękny prawdziwy,postawny chlopak, nie moge uwierzyć ,że go ktoś wywalil...:shake: Nie, nie widziałam :shake: Asiamm mi o nim pisała...zróbcie zdjęcia jak macie możliwość, bardzo was proszę :roll: Quote
enia Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Ziutka napisał(a):Nie, nie widziałam :shake: Asiamm mi o nim pisała...zróbcie zdjęcia jak macie możliwość, bardzo was proszę :roll: dziś wyjeżdżam ,wróce w pon. ale postaram sie go obfocić w tygodniu, Ziutka on jest przepiękny- 100%, żaden mix- często jest na śmietniku na przeciwko komendy:-( jeszcze nie wychudł całkowicie......:shake: Quote
asiamm Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 (ja tego onka widziałam w zeszłym tygodniu przed wyjazdem i przedwczoraj jak wróciłam, wygląda rasowo) Quote
Ziutka Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 luka1 napisał(a):Asiamm jak zwykle - dziękuję Ja też Ci Asiu dziękuje :buzi: Gdyby Ci się udało spotkać ONka to plisss porób mu fotki (oczywiście jak będziesz miała aparat przy sobie) Zastanawiałyśmy się z Luką czy to czasami nie ten sam pies, którego kiedyś zabierałam z urzędu do Luki na działkę a za chwilę się okazało, że właściciel go "zgubił" no ale przyjechał po niego...podobno to już się czasami zdarzało u tego Pana...więc jeśli się okaże ze to jego pies to nie wiem :angryy: Quote
luka1 Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 No to macie całą piątkę - wymyślajcie imiona :loveu: Quote
luka1 Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 matka z garem przyszła - będzie jedzonko i co dzis jemy? kluchy z kurczakiem - blle! Quote
Ziutka Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 luka1 napisał(a): No to macie całą piątkę - wymyślajcie imiona :loveu: eeee...dawaj jeszcze fotki :mad:...jak śpią brzuszkami do góry :cool3: Quote
luka1 Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 a po jedzonku i zabawie to juz siły na nic nie ma Quote
tomcug Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Ale super banda. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ziutka Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 tomcug napisał(a):Ale super banda. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Taaa i super wyrywają włosy cioci Ziutce i super gryzą paluszki u rączek i nóżek a o drapaniu już nie wspomnę :mad: ale są przewspaniałe :loveu: Quote
Isadora7 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Ziutka napisał(a):Taaa i super wyrywają włosy cioci Ziutce i super gryzą paluszki u rączek i nóżek a o drapaniu już nie wspomnę :mad: ale są przewspaniałe :loveu: Ja chce zobaczyć poogryzaną Ziutkę :):):) Quote
Ziutka Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Isadora7 napisał(a):Ja chce zobaczyć poogryzaną Ziutkę :):):) To wpadnij do nas :cool3: to Ty zobaczysz poobgryzaną Ziutkę a ja Isadorkę :evil_lol: i będzie po równo :eviltong: Quote
łolkiee Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 luka1 napisał(a): a po jedzonku i zabawie to juz siły na nic nie ma Tak po jedzonku przyznaj otrułaś i już:evil_lol::evil_lol: Quote
luka1 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 dzis maluchy były troche pokrzywdzone p pogoda byle jaka i nie puszczałam ich gdy padało.wW przerwach międzi potopem ganiały ile wlezie. Nie boją sie niczego, nawet Norcia za płotem jest przez nie obszczekiwana - co doprowadza ja do wściekłości. A one się z niej śmieją. Quote
elmira Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Doborowa banda. Ja je widziałam wieczorem po zmierzchu. Juz spały...prawie. Ale jak tylko uslyszły, że ktos chodzi kolo nich, to były pełne poswięceń " Tak, tak, my tu na chwile odpoczywamy, ale wstaniemy do zabawy, jesli chcecie" ...Nie zaglądalismy wiecej, żeby towarzycha nie rozbawiać ;) Quote
luka1 Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 maluchy śpią w boksie do 5 rano. Potem jest taki wrzask że trzeba je wypuścić z boksu. No sie zaczyna. Zabawki jakie im rzycam szybko sie nudzą i wtedy zajmują się drażnieniem innych psiaków. Ciągną Białą za ogon, wsadzaja mordy do Negry i kradną jej zabawki. Ostatnio obszczekują Norkę, która strasznie sie denerwuje - a one staja przed siatką i się z niej śmieją. Jutro chyba pojedziemy na szczepienie do Pani Kasi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
luka1 Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Wszyscy zapomnieli o szczeniakach, a one potrzebują KOGOŚ :shake: Quote
Isadora7 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 luka1 napisał(a):Wszyscy zapomnieli o szczeniakach, a one potrzebują KOGOŚ :shake: No to przypominamy Quote
Recommended Posts