Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sorry ,że wam się wcinam,
Ziuta widziałaś onka u nas? biega po rynku i po śmietnikach, piękny prawdziwy,postawny chlopak, nie moge uwierzyć ,że go ktoś wywalil...:shake:
a maluszki cudowne:loveu:

Posted

Maluchy siedzą w boksie cichutko, ale gdy tylko mnie usłyszą zaczynają rozpaczliwy skowyt.
Dzię kilka godzin biegały po zagródce. Wszystko się nadaje do zabawy. Patyki, szmaty, rzuciłam im piłeczkę z dzwoneczkiem - pedziły dookoła boksów i zatrzymywały się tylko na siusiu. Tak biegały, biegały aż padły. Posnęły tak jak stały. Pozanosiłam kluseczki do boksu na kocyki - i mam nadzieję że do rana będzie spokój.

Posted

A, zapomniałam - szukamy domów dla skubańców.
Psiaki tak bardzo lubią być prztulane, że nic zrobić nie mogę tylko z nimi siedzę i głaszczę, miziam, i przytulam.:p

Posted

enia napisał(a):
sorry ,że wam się wcinam,
Ziuta widziałaś onka u nas? biega po rynku i po śmietnikach, piękny prawdziwy,postawny chlopak, nie moge uwierzyć ,że go ktoś wywalil...:shake:

Nie, nie widziałam :shake:
Asiamm mi o nim pisała...zróbcie zdjęcia jak macie możliwość, bardzo was proszę :roll:

Posted

Ziutka napisał(a):
Nie, nie widziałam :shake:
Asiamm mi o nim pisała...zróbcie zdjęcia jak macie możliwość, bardzo was proszę :roll:

dziś wyjeżdżam ,wróce w pon. ale postaram sie go obfocić w tygodniu, Ziutka on jest przepiękny- 100%, żaden mix- często jest na śmietniku na przeciwko komendy:-(
jeszcze nie wychudł całkowicie......:shake:

Posted

luka1 napisał(a):
Asiamm jak zwykle - dziękuję

Ja też Ci Asiu dziękuje :buzi:
Gdyby Ci się udało spotkać ONka to plisss porób mu fotki (oczywiście jak będziesz miała aparat przy sobie)
Zastanawiałyśmy się z Luką czy to czasami nie ten sam pies, którego kiedyś zabierałam z urzędu do Luki na działkę a za chwilę się okazało, że właściciel go "zgubił" no ale przyjechał po niego...podobno to już się czasami zdarzało u tego Pana...więc jeśli się okaże ze to jego pies to nie wiem :angryy:

Posted

luka1 napisał(a):

No to macie całą piątkę - wymyślajcie imiona :loveu:

eeee...dawaj jeszcze fotki :mad:...jak śpią brzuszkami do góry :cool3:

Posted

tomcug napisał(a):
Ale super banda. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Taaa i super wyrywają włosy cioci Ziutce i super gryzą paluszki u rączek i nóżek a o drapaniu już nie wspomnę :mad: ale są przewspaniałe :loveu:

Posted

Ziutka napisał(a):
Taaa i super wyrywają włosy cioci Ziutce i super gryzą paluszki u rączek i nóżek a o drapaniu już nie wspomnę :mad: ale są przewspaniałe :loveu:

Ja chce zobaczyć poogryzaną Ziutkę :):):)

Posted

Isadora7 napisał(a):
Ja chce zobaczyć poogryzaną Ziutkę :):):)

To wpadnij do nas :cool3: to Ty zobaczysz poobgryzaną Ziutkę a ja Isadorkę :evil_lol: i będzie po równo :eviltong:

Posted

dzis maluchy były troche pokrzywdzone p pogoda byle jaka i nie puszczałam ich gdy padało.wW przerwach międzi potopem ganiały ile wlezie. Nie boją sie niczego, nawet Norcia za płotem jest przez nie obszczekiwana - co doprowadza ja do wściekłości. A one się z niej śmieją.

Posted

Doborowa banda. Ja je widziałam wieczorem po zmierzchu. Juz spały...prawie. Ale jak tylko uslyszły, że ktos chodzi kolo nich, to były pełne poswięceń " Tak, tak, my tu na chwile odpoczywamy, ale wstaniemy do zabawy, jesli chcecie"

...Nie zaglądalismy wiecej, żeby towarzycha nie rozbawiać ;)

Posted

maluchy śpią w boksie do 5 rano. Potem jest taki wrzask że trzeba je wypuścić z boksu. No sie zaczyna. Zabawki jakie im rzycam szybko sie nudzą i wtedy zajmują się drażnieniem innych psiaków. Ciągną Białą za ogon, wsadzaja mordy do Negry i kradną jej zabawki. Ostatnio obszczekują Norkę, która strasznie sie denerwuje - a one staja przed siatką i się z niej śmieją. Jutro chyba pojedziemy na szczepienie do Pani Kasi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: