Ziutka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 We wtorek dowiozłam Luce resztę rodzeństwa - 2 szczeniaki :evil_lol: teraz to jest dopiero wesoło :diabloti: Quote
luka1 Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 dzis było szczepienie. Obeszło się bez płaczu. Quote
Ziutka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Neris napisał(a):A matka już znalazła domek? Nie...nie znalazła :shake: dzisiaj ją przewiozłam do innego hotelu bo w tym co była do tej pory robiła totalną demolkę - Leonka nie umie być sama...musi widzieć człowieka inaczej okaleczając się przez siatkę i pręty wydostaje się za wszelką cenę z boksu :roll: Quote
luka1 Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 A fotki zrobiłaś? :mad: Leonka nie ma praktycznie zdjęć, jak więc ma znależć dom? Quote
Ziutka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 luka1 napisał(a):A fotki zrobiłaś? :mad: Leonka nie ma praktycznie zdjęć, jak więc ma znależć dom? Jutro zrobimy jak będziemy brać Manfreda :cool3: Quote
Neris Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Manfred :diabloti: Kto to i jak wygląda? Quote
Ziutka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='Neris']Manfred :diabloti: Kto to i jak wygląda? Aga a wystarczy wejść w linka w moim podpisie i byś wiedziała kto to Manfred :eviltong: 27.08.2009 Manfred - przepiękny ONek czeka na domek! - Fundacja na Rzecz Obrony Praw Zwierząt NERO! Quote
luka1 Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 To mamuśka moich maluchów. Jesli one wyrosną na takie piekne psy jak ich mama to pozazdrościć przyszłym właścicielom. Quote
Isadora7 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Neris napisał(a):Manfred :diabloti: Kto to i jak wygląda? Neris szybko zobacz toż to piękność nad pięknościami Quote
Ziutka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Isadora7 napisał(a):Neris szybko zobacz toż to piękność nad pięknościami Ba...sochaczewski w końcu nie ? :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Ziutka napisał(a):Ba...sochaczewski w końcu nie ? :evil_lol: jasne z Hodowli Luka&Ziuta Quote
Ziutka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Isadora7 napisał(a):jasne z Hodowli Luka&Ziuta Zgadza się :eviltong: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 ło na wszystkie demony, wstretne małe potwory :evil_lol: zapisuje, jutro zrobie alegratke ;) Quote
Lilek Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Wyrosną, wyrosną na takie same piękności jak mama.Leonka cudo jest, to i maluchy nie mają wyjścia, cuda są.Sama widziałam.I wlazłam do nich sobie i wylazłam cała i zdrowiutka, choć troszkę poobgryzana, ale niewiele.No, mówię wam:roll:, one są takie, że pożreć je można.A przytulasy i łobuziaki!Kochane słoneczka.I NAPRAWDĘ ŚLICZNOŚCI, JAKICH MAŁO. No, wiadomo, sochaczewskie:diabloti: A swoją drogą to nieustannie zdumiewa mnie to, że można wykopać z domu, ot, tak sobie TAKIEGO PSA JAK LEONKA czy Negra.Żadnego nie można, ale nawet z punktu widzenia dumy tzw. właściciela z pięknego psa czyli inaczej mówiąc ludzkiej próżności to przecież one spełniają wszelkie wymogi.Są piękne i wogóle.Chyba mi się ostatnio rozumek skurczył, bo coraz mniej rozumiem z tego, co się dzieje.:shake: Quote
Ziutka Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='Agnieszka(Visenna)']jaki kontakt? Aga podawaj na Fundację 502-156-186 / [email protected] (to do Luki tel ;)) Quote
luka1 Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 za oknem deszcz i zimno a moje szczylki siedzą w boksie i może nie pomyślały by wejść do budki? :-( Dlaczego nikt ich nie chce? Quote
Isadora7 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 luka1 napisał(a):za oknem deszcz i zimno a moje szczylki siedzą w boksie i może nie pomyślały by wejść do budki? :-( Dlaczego nikt ich nie chce? Biedne szczawiki :(:(:( Quote
agaga21 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 czy maluchy mają allegro? przydały by się dobre zdjęcia każdego z osobna i ładne, wyraźne portrety:cool3: Quote
łolkiee Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 agaga21 napisał(a):czy maluchy mają allegro? przydały by się dobre zdjęcia każdego z osobna i ładne, wyraźne portrety:cool3: zrobienie odzielnie zdjęcia maluchowi jest prawie nie możliwe:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts