Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neris napisał(a):
A matka już znalazła domek?

Nie...nie znalazła :shake: dzisiaj ją przewiozłam do innego hotelu bo w tym co była do tej pory robiła totalną demolkę - Leonka nie umie być sama...musi widzieć człowieka inaczej okaleczając się przez siatkę i pręty wydostaje się za wszelką cenę z boksu :roll:

Posted

luka1 napisał(a):
A fotki zrobiłaś? :mad: Leonka nie ma praktycznie zdjęć, jak więc ma znależć dom?

Jutro zrobimy jak będziemy brać Manfreda :cool3:

Posted

Wyrosną, wyrosną na takie same piękności jak mama.Leonka cudo jest, to i maluchy nie mają wyjścia, cuda są.Sama widziałam.I wlazłam do nich sobie i wylazłam cała i zdrowiutka, choć troszkę poobgryzana, ale niewiele.No, mówię wam:roll:, one są takie, że pożreć je można.A przytulasy i łobuziaki!Kochane słoneczka.I NAPRAWDĘ ŚLICZNOŚCI, JAKICH MAŁO. No, wiadomo, sochaczewskie:diabloti: A swoją drogą to nieustannie zdumiewa mnie to, że można wykopać z domu, ot, tak sobie TAKIEGO PSA JAK LEONKA czy Negra.Żadnego nie można, ale nawet z punktu widzenia dumy tzw. właściciela z pięknego psa czyli inaczej mówiąc ludzkiej próżności to przecież one spełniają wszelkie wymogi.Są piękne i wogóle.Chyba mi się ostatnio rozumek skurczył, bo coraz mniej rozumiem z tego, co się dzieje.:shake:

Posted

agaga21 napisał(a):
czy maluchy mają allegro?
przydały by się dobre zdjęcia każdego z osobna i ładne, wyraźne portrety:cool3:

zrobienie odzielnie zdjęcia maluchowi jest prawie nie możliwe:evil_lol::evil_lol: