agata-air Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Lilek napisał(a):Voila! Mówisz i masz. Jak poszukiwania? Lilek napisz które tereny już obleciałaś, gdzie są nowe ogłoszenia powieszone i gdzie w necie zrobione? Z kim gadałaś? Jutro jadę znów do Ursus i nie chcę powielać. Kurde to dobrze, że będę miała mniej roboty bo myślałam, że znów cały dzień z głowy. Jak Leonka pięknie wygląda w DS :) Nie widziałam wcześniej tych zdjęć. Quote
Lilek Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 A jak pięknie wyglądałyby szczenięta Leonki w DS, gdyby były zdjęcia, prawda? Quote
Lilek Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Uprzejmie proszę,Agato, żebyś nie zwracała sie do mnie na PW. Nie znamy się, a na PW rozmawiam wyłącznie z osobami zaprzyjaźnionymi lub potrzebującymi pomocy. Nie jesteś żadnym z tych przypadków. Jeśli chcesz o coś zapytać, zrób to publicznie na wątku Supełka. Quote
elmira Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 agata-air napisał(a):Jak poszukiwania? Lilek napisz które tereny już obleciałaś, gdzie są nowe ogłoszenia powieszone i gdzie w necie zrobione? Z kim gadałaś? Jutro jadę znów do Ursus i nie chcę powielać. Kurde to dobrze, że będę miała mniej roboty bo myślałam, że znów cały dzień z głowy. Jak Leonka pięknie wygląda w DS :) Nie widziałam wcześniej tych zdjęć. No właśnie, jak? Jak tam sprawuje się pluton Policji powołany do poszukiwań Supła? Jak tam projekt ustawy, która ma zapobiec okrucieństwu wobec zwierząt? Jak tam Tytanie Naczelny Walki o Dobro Zwierząt? Gdzie polatałaś i z kim pogadałaś? Quote
Recommended Posts