malawaszka Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 [quote name='Agga']Aramis, Nayuki, Pagaj Wilsonek nie Pagaj :wink: Quote
Agga Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Pay robi prasowanki na koszulke Teraz prasujemy :lol: Pagaj w swojej piekniej koszulce :lol: Wilson Szpilka - posąg Tak chłodzone było piwo 8) Quote
Agga Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='Agga']Aramis, Nayuki, Pagaj Wilsonek nie Pagaj :wink: a no faktycznie ...ze zmeczenia zaczynam źle widzieć :roll: Quote
Linka Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Mamuś ja naprawde pierwszego dnia wyglądałam jak naćpana czy soczewka w twoim obiektywie coś szwankuje momentami? :lol: :evilbat: A może to te grzybki Payooka? :lol: :lol: Pagaj Dbsst ze Szpila TZ CIEĆ :wink: http://img.photobucket.com/albums/v489/Linkies/Obraz343.jpg mamusia Asik wrzuciła fote namiotów ale pomineła miejsce zamieszkania Olka :wink: Pay i Agga Jedziemy na zakupy :lol: Na stoku Jakby to powiedzieć.. było wesoło (chociaż w sumie nie skonczylo sie zbyt ciekawie dla mnie :evilbat: :-? ) Michał z Aramisem Szpila Ktoś chyba nie chciał zdjęć Olek :wink: Quote
daga10011 Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 nie no,super reportaz,widac ze sie super bawiliscie,psy rowniez :lol: wiecej fotek :P Quote
Cobra Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Linus spoko fotki tylko na jednej wyszedlem jak bym byl troche inny:P ale spoko spoko nie jestem, POZDRAWIAM KOCHANKE MĄ:) :wink: Quote
Agga Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Oj bartosz ale sie rozpisałes...To dobrze, że czuliście sie dobrze w naszym towarzystwie. Zreszta inaczej sie nie da :lol: No to teraz czas na nowy zlocik :lol: Quote
agabass Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 no niezła najebka była :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: i dlaczego Tz Debe to cieć? Quote
agatha Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Wróciłam, zjadłam pyszny obiadek, odpoczęłam i własnie obejrzałam zdjęcia :) Było zajefajnie :) Korzystając z okazji również pozdrawiam serdecznie mojego kochanka (ISLANDIA... ;) ) Quote
LAZY Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Ale mieliscie fajnie!!! :lol: Dawac wiecej zdjec:) Quote
Manu Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Fajne zdjęcia ! Tylko przez nie jeszcze bardziej żałuję, ze nie dotarliśmy.... :roll: Za rok to musimy się już zobaczyć... :D A tak w ogóle, jeśli warunki namiotowe by wam odpowiadały (ale z łazienką i kuchnią w domku), to możnaby też u nas 8) , tak myślę sobie... gdyby wam się ten pomysł spodobał :D Ale to temat na znacznie później, bo na razie to my sie tam nawet jeszcze nie wprowadziliśmy :lol: :wink: Quote
agatha Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 [quote name='Agga'] Wilson & Szpilka Dlaczego przedstawilas Wilsona jako pastwiacego sie nad Szpila? :P Przeciez on jej bronil przed kazdym, ktory sie do niej stawial. Nawet przed "bratem" Aramisem ;) Quote
dbsst Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 [quote name='Agga'] :o Antu troche mi zaslaniasz TZ hahahahahhaha :cunao: moj kochanek w calej okazalosci hahahahahahha Quote
Agga Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Nasze namiociki Dżina Robimy grila Dziewczynki Metka Quote
agatha Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Hey! Jak tylko wróciliśmy, zjedliśmy z Wilsonem obiadek i padliśmy ;) On cały czas śpi jak zabity, w końcu święty spokój mam ;) Dbsst, jak przeczytalam smsa o tej dziewczynce smierdzacej w pociagu, to sie prawie poplakałam ze śmiechu :lol: Ale i tak nie mogę odżałować, że nie było burzy... :oops: ;) Dzięki wszystkim za super spędzone te kilka dni (szkoda, ze tak krótko), za piwko o 11 rano, za piwko o 2.30 w nocy, za pyszne węgierskie winko, za dmuchanie przy grillu i w ogóle za wszystko :) Buziaki dla wszystkich Quote
XXL Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 haha widze ze sie super bawiliscie ;) :(:(:(:(:( mnie nie bylo bende plakac mamcia co tam ?:cry: Quote
Linka Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Tu ktoś się zasłonił ale ładnie widać jak można wykorzystać faceta do pompawania materaca :lol: :evilbat: :wink: Quote
Agga Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 [quote name='XXL']:(:(:(:(:( mnie nie bylo bende plakac mamcia co tam ?:cry: a co ma byc :( WOlałabym nie mowic jak sie czuje... :-? No nic dalej: Kaja Szpilka A ta sie znwou chwwali koszulka :lol: Linka i Antu Dbsst....ta to ma gadane :o :lol: Quote
Agga Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 TRUSKAWA z Nayuki A tu chodziliśmy na zakupy na spacerku Strzałeczki dla drugiej ekipy, która szła wolniej Odpoczynek Metka sie prawie o własny język potknęła o widze dbsst w kacji - wklejenia zdjęć :lol: Quote
Cobra Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 dziekuje a jakbys mogla dac jej zdjecie jak tak patrzyla (wtedy jak spaly razem) Quote
Recommended Posts