dbsst Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 ej dla Dżiny :modla: wlazla tam gdzie zaden pies nie byl i dluuuuuuuuuuuuugo :o nie bedzie to sie nazywa prawdziwa milosc :D drogowskazy uratowaly nam zycie ;) Quote
Agga Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Szpilka Szpilka i Wilson Wielka nuda :roll: TRuskawa i Czipsowa Trzeba było dbać o swój wygląd :lol: Paparazzi Carragan dbsst weź mnie przytul....od wczoraj wieczora mam tak skiepściały humor :cry: Quote
Agga Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Olek Bartosz z wielką pajdą chleba Szpila z panem na spacerku Idziemy na spacerek Mini basenik :lol: mały postój Quote
Agga Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Wreszcie coś do picia mamy Agatha na skałce Szpileczka Maleństwo Czips LInka i Asik pakują się Quote
00000 Posted August 29, 2005 Author Posted August 29, 2005 Wreszcie dotarłam kochani przed komputer :D Wczoraj po przyjeździe sił mi starczyło tylko do tego, żeby zdjąć z siebie plecak i paść na pysk :wink: Wróciłam tuż przed północą. Najpierw odwiozłam jeszcze Antu i Paya, (wielkie dzięki dla ich mamy za kanie i ogródkowe przysmaki) i (zatrzymując się jeszcze na normalne jedzenie w jakimś zajeździe) - do domku... Dziękuję wszystkim za super zlocik :D Przez miesiąc nie będę mogła spojrzeć na makaron... :roll: :wink: :lol: :lol: :lol: Truskawa, Pagaj chyba tęskni za porannymi spacerami, dotychczas rano tylko sik sik i do domu, a teraz łazić mu się zachciewa o siódmej rano... :roll: 8) Asik, za Metką też baaaardzo tęskni - chyba mu się śni caly czas, bo biedak mruczy coś nieustannie przez sen :wink: :lol: DeBesst ma debeściarskiego TZ-ciecia, który był straszym grillowym, "panem Robertem" i gospodarzem domku numer 11 8) :lol: Bardzo się cieszę, że mogłam poznać dogomaniackie piechy :angel: No i Was oczywiście też 8) :lol: :lol: :lol: Zdjęcia będą wieczorem na galerii :D Bogarko odezwij się czy dojechałaś cała i zdrowa. Quote
asher Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 O matko, a komuz to tak syrki śmierdziały? :o I czemu... dmuchaliście się przy grillu? :oops: Tak grupowo? :hmmmm: :oops: Quote
tunio Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 A ja Wam melduje,ze Malenstwo chyba przez caly zlot mnie pilnowalo i spalo tylko na "pol gwizdka",bo od powrotu do domu praktycznie wciaz spi........ :lol: Quote
asiunia Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Hej!! Osz Ty wyrodna włascicielko-tak psa meczyc 8) Do TOZ-u z nia :evilbat: Quote
malawaszka Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 ciąg dalszy molestowania Maleństwa - tym razem mój TZ-NoName zjednoczył siły z dbsst Falkor :fadein: Maleństwo padło od ilości pieszczot i piwa :lol: no wstaaań wstaaań Czipsik zagryzł Maleństwo :lol: Pagajek molestowany przez TZ-NoName :lol: chyba się im obu podobało :fadein: Yoda Kangurzyca vel Alpinistka Kajunia, którą niedobly Olek ciągle straszył, że odda do bidula :lol: Quote
Koma Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Ale super foty :lol: :lol: :lol: Zazdroszczę Wam, napewno było super :D Quote
malawaszka Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 było było :D a takie pyszności jedliśmy 8) aż do zapachów zlecieli się kosmici :lol: Kosmici?? eee tam - to moi qmple z zaprzęgu :lol: Quote
00000 Posted August 29, 2005 Author Posted August 29, 2005 Super waszka, to ja już wiem, czemu Pagaj taki padniętyi kto go molestował... :wink: :evilbat: Ps. Pagaj też śpi jak zabity. Praktycznie cały czas :o Quote
malawaszka Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 moje maluchy nie były a tysz śpią :o :lol: padnięty z miłości do Metki Pagajek Quote
XXL Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 super fotki :D mamciu to skoro mowisz ze faworki cie skusily to zapraszam hahah :D dzis mam sernik ale faworki tez gdzies sie znajda :D Quote
malawaszka Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Szpilasty śmierdziel wcisnął się na kolanka do cioci Aggi - do PaYa też, ale nagle zrobiło mu się zimno i poszedł się ogrzewać do grillka :wink: PaY na bezdechu :wink: Agga i DogInTheFog 8) Nocne DoGoManiaków rozmowy Jeszcze jedno zdjęcie i zginiesz :lol: Quote
tunio Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 [quote name='malawaszka'] O rany,mam w domu mysz ! :lol: BTW.Wiecie co ? Jakby tak wykadrowac Dbsst i ta puszke piwa,to faktycznie Malenstwo wygladaloby jak gryzon,a tak po prostu wyglada jak gryzon gigant :wink: :lol: Quote
Bogarka Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Czesc :hand: ! Dojechalam Ciesze sie ze moglam poznac was i wasze psy, baaardzo mi sie podobal zlot :klacz: Chcialabym przajechac na nastepny, mam nadzieje uda mi sie. Jeszcze raz dziekuje za grzyby. Zdjecia beda wkrótce. Carragan: Brawo dla Malenstwa :klacz: ! Asiunia: Baardzo fajne fotki :klacz: ! Quote
Patka Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 ale mieliście cudownie :D w końcu na taki zlot musze się wybrac !!! ale co na to powie moja wteranka :D Quote
tunio Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Bogarka strasznie sie ciesze,ze dojechalas calo i bezpiecznie do domu :D Bylo mi bardzo milo Cie poznac :D Quote
00000 Posted August 29, 2005 Author Posted August 29, 2005 W drodze do Morska.... :D Chipsik i Pagaj byli bardzo grzeczni 8) Pay i Pagaj Aga&Czips Pagaj i Pay Śniadanko Wielka miłość Pagaja Romeo nie zaprzestaje zalotów: Aghata z psami I Cobra z psami Aramis Nayuki i Wilson I zaprzęg w komplecie :D Quote
dbsst Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 a to na smaka dla alenstwa ciocia ma cos w nagrode za nagrode ;) :lol: czy o czyms takim mowisz ;) z orginalu bedzie wieksze ;) moj cyborg wstal i przyniosl pileczke do zabawy :o Quote
tunio Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Dbsst dokladnie o cos takiego mi chodzilo :lol: Wyglada jak zmutowana mysz :wink: Za jaka nagrode dostaniemy cos w nagrode ? :hmmmm: :wink: Quote
00000 Posted August 29, 2005 Author Posted August 29, 2005 Bogarko :calus: Michał wniebowzięty węgierskimi forintami 8) :D I na następny zlot musisz coś wykombinować, żeby zabrać Bogara!!! :D Quote
angiewoop Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 dziewczyny a zastanawialyscie sie gdzie odbedzie sie kolejny zlot? bo na przyszly rok to ja jestem chetna :) Quote
Recommended Posts