agabass Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 już no nie mogę wieczorem się wraca a nie z rana zdjęcia super i psiaki i dogomaniacy piekni WIĘCEJ FOT Quote
asiunia Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Nasze "obozowisko" :lol: Widoczki Były spacery... A potem odpoczynek Quote
Daga_i_Oskar Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 asiunia, jak fajnie, ze juz powoli wracacie. Fotki pieskow i dogomaniakow swietne tylko plisss ... wiecej ! Quote
agabass Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 ale tam jest pięknie och tylko pozazdrościć Quote
Marta_Ares Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 fotki super, zaluje ze nie tam nie bylo :( no ale trudno. Wiecej fotek!!!! Quote
asiunia Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Albo... :lol: Smutno nam bedzie wyjezdzac :( Coniektorzy pewnie nie dojada :lol: , ale wazne ze fotek bedzie duzo Po nocach beda sie snic dziki harce i zabawy Quote
asiunia Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Były takze sceny niczym jak z Romea i Juli Wiecej niestety nie posiadam :roll: Quote
Weron_ciau Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Wiecej fotek innych zlootowiczów... OleQ mówi że było zajebiście... Quote
tunio Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 My od wczoraj jestesmy w domu i juz melduje zlotowiczow jak poszlo nam w Raciborzu....Pamietacie jak mowilam,ze Malenstwo nie bedzie chcialo biegac,bo bedzie zbyt zmeczone ? Moge to teraz tylko skwitowac "a nie mowilam" :evilbat: Najpierw dzieciak biegac niechcial,potem zamiast stac do opisu chcial lezec.... :evilbat: Jednym slowem zachowywal sie jak na drugiej wystawie w mlodziezy,a ja tylko zaluje ze nie posluchalam glosu rozsadku i nie zrezygnowalam z wystawy....Ale tak czy siak mamy zloto i CWC. No i coz,widac taka tradycja,ze zawsze w nowej klasie trza sie wstydu najesc :wink: BTW.A opis mamy rewelacyjny,no i gdyby nie to zmeczenie Malenstwa to kto wie,kto wie.... 8) A jak sie pani Stolarska zdumiala,gdy uslyszala ze Malenstwo ma tylko 27.5m-ca.... :wink: :lol: Jedyny pozytek z tej wystawy to taki,ze Malenstwo ponownie zostalo maskotka publicznosci i ponoc nawet na jakims blogu beda jego zdjecia,ale ja goopia zapomnialam sie spytac o adres tejze strony.... :cry: Co do samego zlotu...Bylo mi bardzo milo poznac kolejnych dogomaniakow,a takze zobaczyc znajomych :wink: No i zapraszamy TZ Ciecia na forum :wink: Quote
daga10011 Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 ale super fotki :D .Szkoda,ze nam sie nie udalo dojechac :cry: :cry: :cry: czekamy na wszystkie fotki i wszystkie relacje :P Quote
asiunia Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Hej!! Łiii brawo dla mojego ulubionego wilczarza :angel: :angel: Quote
tunio Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 asiunia napisał(a):ulubionego wilczarza :angel: :angel: No,ba ! :wink: :lol: Quote
Weron_ciau Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Czy mogą się spytać kto to TZ ciec? :lol: Quote
tunio Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Weron_ciau napisał(a):Czy mogą się spytać kto to TZ ciec? :lol: Poczekaj a zobaczysz :wink: BTW.Manu,Waldek szkoda,zescie nie dojechali,bo nam strasznie brakowalo gitary Waldka :wink: Quote
Koma Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Ale super foty!!! :D Czekamy na więcej :lol: :lol: :lol: no i na plotki i ploteczki :lol: Quote
tunio Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 To teraz czekamy na AnTu i reszte fotografow :wink: Quote
Weron_ciau Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 carragan napisał(a):Weron_ciau napisał(a):Czy mogą się spytać kto to TZ ciec? :lol: Poczekaj a zobaczysz :wink: BTW.Manu,Waldek szkoda,zescie nie dojechali,bo nam strasznie brakowalo gitary Waldka :wink:No dobra to czekam... 8) Quote
Manu Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 carragan napisał(a): BTW.Manu,Waldek szkoda,zescie nie dojechali,bo nam strasznie brakowalo gitary Waldka :wink:A to Komara nie było....? :roll: 8) Quote
TRUSKAWA Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 ja tez sie odmeldowuje, ze do domu zajechalam niestety minelam sie z Pagaj i reszta w katowicach bo jaj ja bylam na dworcu to Oni właśnie odjeżdzali :cry: Quote
TRUSKAWA Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 grunt to literówki :oops: pozdrawiam wszystkich. Korzystam jak mam internet .....na razie działa Quote
carotina Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 boskie foty :D aż wam zadroszcze :P 8) a najlepsze to metka i czips :lol: :lol: :lol: Quote
tunio Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Manu napisał(a):carragan napisał(a): BTW.Manu,Waldek szkoda,zescie nie dojechali,bo nam strasznie brakowalo gitary Waldka :wink:A to Komara nie było....? :roll: 8) Nie,ni Komara ni Miska :roll: 8) Quote
Recommended Posts