dbsst Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 carragan napisał(a):Dbsst dokladnie o cos takiego mi chodzilo :lol: Wyglada jak zmutowana mysz :wink: Za jaka nagrode dostaniemy cos w nagrode ? :hmmmm: :wink: za wystawowa nagrode ;) superanckie foty dzis dopadla mnie chandra (?) i tesknie :cry: Quote
00000 Posted August 29, 2005 Author Posted August 29, 2005 Bogarka nas obfotografowywuje... :lol: Pagaj i maleństwo na jednej smyczy... :D Czipsik próbuje odbić Pagajowi jego wielką miłość - Metkę :lol: Carragan z dwoma miśkami 8) A Czpis nie odpuszcza... 8) :lol: Pay dzielnie psuje nasze śliczne naprasowanki.... :evilbat: (Zobaczcie, jaką ma minę....hahahah :D :lol: :lol: Oleq i Pagaj Truskawa Agga Linka i Agga Asik Czips Payook Antu Mój najukochańszy i wogóle STOK. :evilbat: Sesja zdjęciowa na stoku: Quote
AgaCzips Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Bogarko-cieszę się że szczęśliwie dojechałaś! :D Quote
malawaszka Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 noo nareszcie Bogarka w domu :fadein: tyle godzin w podróży :modla: Quote
dbsst Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 rozklapciale Malenstwo o czyms mysli ;) Pewnie o serze ;).......... i juz wiemy o kim rozmyslala mala mysz ;) nie o serze o Truskawie :D ale nie tylko bo i Pagaj w tych rozmyslaniach sie pojawila :lol: Quote
dbsst Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 i nieoczekiwana zamiana miejsc Carragan i Pagaj i Pagaj :D pierwszy pies ktory merda ogonem i jest szczerze zadowolony jak z jego miski na jego oczach jedza inne piechy :o w zyciu nie widzialam takiego labka :D Quote
Agga Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Szpilka ze swoim ukochanym panem I mieliśmy taka o to ciuchcie Domek Nayuki Czips Quote
Agga Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Mamusia(ja) i dzieci (Linka i Asik) Zapatrzone na coś Codziennie zastawiony stół :lol: W trakcie jedzonka Maławaszka A tak se zapozowali do zdjecia :lol: A Szpilka znowu z panem:roll: Quote
Agga Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Czips Nayuki i Wilson Aramis Nayuki czipsowa sie pakuje Malawaszka THE END..... :cry: Quote
00000 Posted August 29, 2005 Author Posted August 29, 2005 Ciąg dalszy... :D Spojrzenie w lewo... :D Spojrzenie w prawo... :D Truskawa i Pagaj Ciężko mi było te cielaki namówić do wspólnego pozowania... :lol: Przysmaki Bogarki :D Debeściara w skupieniu ogląda swoje cudne zdjęcia :D Aghata... Zakochana para 8) A tu jesst sesja zdjęciowa pokazująca kto zajmował domkową kanapę: A kto musiał spać na psim posłaniu na podłodze.... 8) :lol: :lol: :lol: Łapki Cerrego Po porannym spacerku: Poranne zerkanie z okienka 8) Poranne śniadanko :D Poranne harce: Idziemy na wycieczkę: Nasza mapa 8) Popatrzcie jaką klatę pręży Pay... :o Tych nie zbieraliśmy, choć były najładniejsze... :D Quote
dbsst Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 jedziemy do Morska skalki traktor pan zadymil do foty ;) :D stado wyglodnialych wilkow ;) kilka chwil relaksu i kolejny zmasowany atak na Tz ;) Cobra z wilkami Malzenstwo :D i uciekajaca Antu ;) Quote
00000 Posted August 29, 2005 Author Posted August 29, 2005 Na skałkach :D Kaja Kozica 8) Ona tam SAMA wskoczyła... :o :D Oleq pomaga jej zejść :D Wspinamy się... 8) Żeby podziwiać takie widoki: Pieski grzecznie czekały: Zmęczeni, ale szczęśliwi :lol: Przyjechała malawaszka..... 8) :lol: :lol: :lol: Poranny widok z okna :D Nayuki na rączkach u swojego pana 8) I już nie na rączkach Oleq, Kaja i Truskawa Nasz domek Basen 8) Nasze obozowisko Quote
Agga Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 dbsst nie zapomnij wstawic zdjec do galerii szpilki :lol: Pagaj jutrop wysyłam ci płytke....bosze ja kcem tam wrócic :cry: Quote
dbsst Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Agatha i moj osobisty TZ qtory zostal koffankiem wielu Pan ;) a tu Szpilce nieco sie zmienila glowa wyglda jak glowa Aramisa ;) maly Czpips a raczej Yoda ma cos do powiedzenie ;) Agatha pada ze zmeczenia ;) Pani Czpipsowa ;) Linka i Asik oraz Czipsik akuku czego on szuka u Metki ;) Czipsy ;) Linka Quote
00000 Posted August 29, 2005 Author Posted August 29, 2005 Pagaj zaleca się do Metki... :roll: 8) Z czułością wylizywał jej uszko... 8) Kolejna wyprawa do jaskiń :D Nie ma jak kąpiel błotna... :lol: My odpoczywamy, a Pagaj aportuje: Paparazzi Antu Lina do zjazdów: Antu w akcji: Hej hej!!! Tu jesteśmy! :D Quote
dbsst Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Oleq Latajaca Kaja (niesamowita byla tak szybka ze moj aparat sie wybauszal na jej skokach dlatego taka jakosc fot :oops: ) Antu licze na Twoja sesyjke z tych lotow :D Quote
Agga Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 No nareszcie Bogareczka w domciu.... :calus: nie zapomnij grzybków wyjąć.. Quote
dbsst Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 o z tej skaly po prawej spadla Szpila kawalek przed krzakami prosto przed Magde i Bartosza Quote
Justa Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 A jak sie szpila zestresowała :lol: 8) Gdzies tam z tyłu się plącze ;) Quote
00000 Posted August 29, 2005 Author Posted August 29, 2005 Kolejne skałki, kolejne jaskinie... Trafiliśmy na grotołazów: Wszyscy z zapartym tchem się partrzyli: (Bartosz też :wink: :D ) To jedna z najbardziej niebezpiecznych jaskiń Nie ma jak świeży kefirek na poranny ból głowy... :wink: Po wyprawie wszyscy padli: Starszy Grillowy :lol: Suszyliśmy grzybki: Konik: Pierwsze pożegnania: konik, Carragan i Truskawa wyjeżdżają :( A ci pilnują grilla 8) Weranda zastawiona napojami wszelkiej maści :wink: Stadko: Nayuki Czipsy zasnęły przy stole... :wink: Paparazzi Aga Pakujemy się.... :( Szpila i jej pan Zwijamy namiociki... :( Przenosimy namiociki... Ostatnie śniadanie... The End!! :( Quote
dbsst Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Olek i Kaja Truskawa i Malenstwo jaka ladna parka :D Quote
Maga100 Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Ależ mieliście super tereny :o Już żałuję, że nas nie było, Leonek by się cieszył 8) A upadek Szpili :o Brak mi słów. Jestem pełna podziwu - dla Szpili, że nic się nie stało i dla Dbbsy, że wyszła z tego bez zawału :wink: Quote
Recommended Posts