dbsst Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 a to zdjecie chcialby moj kochanek i dlatego dostanie go kochanka mojego niemieckiego turysty ;) :lol: Agatha for you ;) Quote
Agga Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Pay dzowni po ...hmmm nie wiem po co :lol: maleństwo Czipsowa i maleństwo metka i Kaja LINKA Antu Bogarka Pagajka Quote
sayma Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 ogladam i płacze, że mnie tam nie było :( :cry: zdjecia suuuuper, klimaty suuuper i widokiii supper :angel: :D chyba ktos nie lubi fotek ihihihih ja kceeem więcej foooot Quote
dbsst Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Cobra to systko co mam prawie a przynajmniej te najladniejsze (tak to nazwijmy :-? ) ;) a czesc ludzka bedzie pewnie jutro ;) gdyby nie drogowskaz to ja nie wiem jak tak sobie pomysle ;) Quote
agatha Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 dbsst napisał(a):a to zdjecie chcialby moj kochanek i dlatego dostanie go kochanka mojego niemieckiego turysty ;) :lol: Agatha for you ;) Dziekuje Kochanie :* Ale dyplomatycznie postępujesz ;) Quote
dbsst Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 jeszcze to sayma staram sie jak moge ;) szkoda ze Cie nie bylo padla bys ja padlam z milosci i kce jechac na zawody :d najpierw poszly haszczaki dla kochanka zeby mu nie podpadac hahahahhaa wiesz agatha ja kce zebys tylko na krotko mojego TZ wziela a nia tak na stale i ciwicze na Tobie lizustwo ;) coby pozniej z nowa sztuka pojsc na salony naszej kawalerki ;) :lol: Quote
agatha Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Ten pies wygląda, jakby został porzucony w lesie... Quote
dbsst Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 hehehehe no nie a stal w miejscu honorowym przy grilu i taka mial mine hahahahha wielki nos (zlosliwy Wielki nos ;) ) czyli Wilson :iloveyou: musze spadac :cry: Quote
agatha Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 dbsst napisał(a): wiesz agatha ja kce zebys tylko na krotko mojego TZ wziela a nia tak na stale i ciwicze na Tobie lizustwo ;) coby pozniej z nowa sztuka pojsc na salony naszej kawalerki ;) :lol: No przecież obiecałam, że go wezmę tylko na wyjazd do Islandii ;) Potem oddam całego i niewykorzystanego aż tak bardzo ;) Quote
AgaCzips Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 my tez wróciliśmy do domciu- Czipolini i ja jesteśmy padnięci. Mi się już oczka kleją, ale na dogo musiałam wejść :lol: Jednym słowem było super! :D Dzięki :calus: Quote
agatha Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Dziekuje za zdjęcia mojego podciepka :) :buzi: A na zawody serdecznie zapraszamy :) Quote
malawaszka Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Wy sobie tu kombinujcie a ja tymczasem pojadę z TZ cieciem na Islandię a potem z Cobrą na zawody :evilbat: :lol: Quote
misiekesa Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 [quote name='carragan'][quote name='Manu'][quote name='carragan'] BTW.Manu,Waldek szkoda,zescie nie dojechali,bo nam strasznie brakowalo gitary Waldka :wink:A to Komara nie było....? :roll: 8) Nie,ni Komara ni Miska :roll: 8) [quote name='Agga'] STrasznie nam brakowało Manu, Waldka i jego gitary, komra i miska....Mamy nadzieje, ze w przyszłym roku jednak spotkamy sie wszyscy!!! niestety misiek(JA) i komara musimy zkonczyc budowe i wszystko poszlo nie po naszej mysli:/ wiec niestety nie udalo sie nam dotrzec :( ja bardzo bym chcial spedzic te pare dnni z wami . i mam nadzieje ze w przyszlym roku zjawie sie na zocie. :D Quote
agatha Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 malawaszka napisał(a):Wy sobie tu kombinujcie a ja tymczasem pojadę z TZ cieciem na Islandię a potem z Cobrą na zawody :evilbat: :lol: Ja Ci dam! :P Nie pozwolę, żeby mi Islandia przeszła koło nosa :P Nie po to wyciągałam Szpilce kleszcza z d*** ;) Quote
Justa Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Piękne zdjęcia!!! I widze, że fajny był zlociq... fajnie, ze dobrze sie bawiliście... A mnie milutko pooglądac fotaski... Pozdr Quote
malawaszka Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 agatha napisał(a):malawaszka napisał(a):Wy sobie tu kombinujcie a ja tymczasem pojadę z TZ cieciem na Islandię a potem z Cobrą na zawody :evilbat: :lol: Ja Ci dam! :P Nie pozwolę, żeby mi Islandia przeszła koło nosa :P Nie po to wyciągałam Szpilce kleszcza z d*** ;) haha za tego kleszcza to Cię debe do wawki zaprosi pobiegać po schodach w metrze :lol: Quote
malawaszka Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 ehhh i ja dziękluję wszystkim za świetną zabawę - ale jednak widzę, że lepiej było prtzyjechac w środę niż w piątek - tyyyle mnie ominęło :roll: Cieszę się że Was spotkałam, że poznałam kolejnych nowych wspaniałych dogomaniaków i czekam już na kolejny zlociq :D :angel: No i trzymam :kciuki: za bezpieczną podróż Bogarki - niesamowite, że sama przyjechała się z nami spotkać taki kawał drogi :klacz: Quote
malawaszka Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Moje Kochane Maleństwo :angel: mogłam sie na niego gapić godzinami :P Mój TZ_NoName :lol: robił sobie zdjęcia z psami :o :fadein: tu z Pagajkiem, którym był zauroczony :D Pagaj się ewakuuje :wink: Potem TZ koniecznie chciał fotę z Maleństwem :fadein: i był gotów Maleństwo udusić obrożą, żeby tylko fota wyszła :wink: :lol: dbsst też tak chciała :lol: a wystarczyło wziąć coś dobrego :fadein: Quote
XXL Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 ;] to moja opinia super foti znaki sa cudne ale czy sie przydaly? mamcia uuu az tak tragicznie sie czujesz ? a moze jednak sie skusisz ? na pogawetke a moze faworka ? :wink: Quote
Agga Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 NO własnie spac spokojnie nie mogłam...myślałam ciągle o Bogarce...Mam nadzieje, że juz niedługo będzie w domciu..i sie zamelduje... Quote
Agga Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 [quote name='XXL'];] to moja opinia super foti znaki sa cudne ale czy sie przydaly? mamcia uuu az tak tragicznie sie czujesz ? a moze jednak sie skusisz ? na pogawetke a moze faworka ? :wink: nom tak jakos mi byle jak ale na pogawedkę i faworka sie skusze... A na Islandie z niemieckim turysta pojade JA! Quote
Agga Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 I ciąg dalszy : Pagajka Bogarka Piekne widoczki Akcja ratownicza Dziny Quote
dbsst Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 no wlasnie ciekawe czy Bogarka juz do domku dojerzdza NIESAMOWITA jest.................:D Bartek ;) hihihiihi a Czarna Mamba jest zarabista a teraz to juz w ogole ;) i ma fajne futerko :oops: (to TZ powiedzial ;)) Agatha w przyszlym roku zrobimy sobie burze Malenstwo bedzie dudnic a blyski zrobimy ze swiatla ;) "Przepraszam za baczki" (takie male piecio letnie doopsko a taki smrodek :o ;)) i "mamo popsuj mi to" to sa mysli naszej powrotnej podrozy ;) Quote
Agga Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Czips Mały odpoczynek na skałkach Bogarka z Metką i Kają maleństwo Pagaj Quote
Recommended Posts