Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też już niestety w domku..

Jeśli chodzi o Metke to zdecydowanie najlepsza była w "zaprzęgu" 8) Robiła za haszczaka bez rodowodu :wink:

Asik wrzuciła już większość moich fot, a to co zostało będzie wieczorem :wink:

Posted

WItajcie kochani...ja juz w domku...
Bogarka nadal czeka na swoj pciag...ponoc dobiero pozno wieczorem go ma... Pay, Antu, Czpis i Pagaj nadal siedza w pociagu i jada...

Powiem tyle ze juz za Wami tesknie... :cry:
Ciesze sie ze poznałam nowych dogomaniaków i starych znajomych dogomaniaków 8)
Nigdy nie zapomne tych dni...
Dbsst ciebie łobuzico to ja normalnie kocham i Szpilunie...Mimo ze ze smierdziała padlina ciocia agga kocha sunie... :wink:
Bardzo miło bede wspominac zlocik. Szkoda, że nie wszyscy dotarli :cry: Ale i tak spora ekipa była.
Codziennie rano swieże pieczywo...Co niektóreyms trasznie sie podobało latanie do tego sklepu :lol:
No i TZ naszych dogomniaczek no niczego sobie ....TZ- cieć pamietaj pilnowałam i dzielnie nanczyłam twoja sunie...Pamietaj jestem w kolejce na ISLANDIE....
TZ _waszki tez niczego sobie.... :lol:
Chodzilismy na sapcerki tak jak zawsze, Szkoda, ze w tym roku nie było harcerzy nie było komu flagi zabrac.
Nasze piechy nawet sie dogadywały... Pagaj(pies) zapałał wielka platoniczna miłościa do Metki(sunia Asik) :wink:
Moj namiot w tym roku naszczescie nie wisiał na drzewie :evilbat:
Jak bylismy na skałkach Cobra podpiał Metke do zaprzegu haszczaków i wiecie co Ona pieknie biegnie...CO nie COber?hahaahh....
Szkoda, że tego nie widzieliscie jak cober poszybował w raz metka w powietrzu. Po czym Metka znalazła sie miedzy nogami Cobry, a potem na CObrze na brzuchu :o :lol: ahahahah wszyscy płakali ze smiechu :lol: COber tak sie powsiwecił...
Nasza Szpileczka(od dbsst) nie uwierzycie Pies Cyborg :o Dziewczynka nie do zdarcia....Ja nie wiem chyba na jakis bateriach jadrowych. Biedna tak zakochana w swym panu ze az zapatrzyła sie za nim i spadła ze skały....Dzieki Bogu ona jest nie zniszczalana i nic jej sie nie stało... :D
Dzis ciężko było nam sie rozstac...nawet co niektórzy płakali... :wink: :lol: Kurcze nie powiem tez mi sie łezka zakreciła :-?
STrasznie nam brakowało Manu, Waldka i jego gitary, komra i miska....Mamy nadzieje, ze w przyszłym roku jednak spotkamy sie wszyscy!!!

Posted

NO teraz moja kolej...bede powoli wstawiac bo komp muli :-?
Powiem tylko tyle ze az mi sie łezka kreci na samo wspomnienie

Wilson & Szpilka

Szpilka

Maleństwo

Piekny widoczek

Idziemy na spacerek

Posted

Pani Czipsowa

Truskowaka i inni

Czipsowa i ANtu

Fotograf Payook

Truskawka z Metką

Dbsst z Szpileczką

Ekhm Pagajka i Antujeszcze na trzeźwo :lol:

Posted

nayuki, Aramis i Wilson

Pagajeksmutny bo nie pozwalali mu z Metka sie bawic :cry:

Carragan z maleństwem

Już imprezka

Dbsst

Linka, zasłaniająca sie Asik,Bogarka

Posted

:wink: CZOŁEM Aguś po przeczytaniu twojego posta to i mi sie lezka w oku zakrecila ja chce tam wracac. tym bardziej ze moj pies nie jest ze mna kontaktowy :cry:
W życiu nie spędziłam tak zajebiśćie czasu i nie tęskniłam za rowerem a to mi się jeszcze nie zdarzyło :lol:a rower jest moim nałogiem :wink:
Dominika za Tobą Cieciem i szpilosławą to po prostu usycham z tęsknoty :o
Antu ciebie.....to do domu bym chciała zabrac LOVE LOVE
PAGAJ ciebie tez ......razem z psen

TĘSKNIE ZA WAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fajne fotki Asiu

Posted

Asiunia Linka strasznie przepraszam ze sie nie pozegnalam ale musialam swoje odespac ;)

moj TZ powieddzial ze ciec to bardzo odpowiedzialna funkcja ;)

Szpila PADLA ;)

ale zanim padla biegla 40 km na godz okolo :o :o

A teraz cos z innej beczki

ZLOT BYL ZAJEBISTY :oops: (modzi prosze ominac te slowa ;))

balam sie troche, ze sie nie wtopimy a jakos sie prawie udalo ;)

moj TZ jest zadowolony a to zadkosc :o to swiadczy juz o tym ze WAS TOFFAMY
hahah

jakos ciezko mi pisac cos madrego bo wlasnie sie rozpakowywuje

ach podroz

jechalismy z dziewczynka ktorej bardziej smierdzialy male sery niz Szpila 6 metrow ;) :lol: :lol: :lol: