Linka Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Ja też już niestety w domku.. Jeśli chodzi o Metke to zdecydowanie najlepsza była w "zaprzęgu" 8) Robiła za haszczaka bez rodowodu :wink: Asik wrzuciła już większość moich fot, a to co zostało będzie wieczorem :wink: Quote
asiunia Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Hej!! I bardzo dobrze jej szło-nawet Cobra nie mogl nadazyc :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: Quote
malawaszka Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 hahahaha fikołki Cobry z Metką między nogami były najlepsze na zlocie :roflt: było SUPERRR!!! i bardzo smutno, że już po :( Quote
asiunia Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Hej!! Buhahaha no tak ale co by nie bylo Cober gentelmen Metka heja heja :lol: Quote
AsTkA Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 I jak bylo? opowiadajcie :) A wy tylko tam chodziliscie na spacery czy byly jakies konkursy itd.? Moze nastepny zlot zrobimy na mazurach? Quote
malawaszka Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 hahaha jak tam? Mama się nie załamała jak zobaczyła taką szczuplutką Metkę? biedactwo tak wychudło przez te zaprzęgi :lol: :wink: Quote
Wojtek Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 dbsst, to Ty sama była??? :o Kurde moll. czemu nie mówiła, bym przyjechał!!! 8) Quote
asiunia Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Hej!! Waszka,mama tylko "cos ty temu biednemu psu robila?!?!?!?!?!" :o Wojtek alez TZ ciec to przeca TZ dbsst :wink: Quote
XXL Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 super :) fotki pozdrawiam cieplutko :( zaluie ze mnie nie bylo Quote
Agga Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 WItajcie kochani...ja juz w domku... Bogarka nadal czeka na swoj pciag...ponoc dobiero pozno wieczorem go ma... Pay, Antu, Czpis i Pagaj nadal siedza w pociagu i jada... Powiem tyle ze juz za Wami tesknie... :cry: Ciesze sie ze poznałam nowych dogomaniaków i starych znajomych dogomaniaków 8) Nigdy nie zapomne tych dni... Dbsst ciebie łobuzico to ja normalnie kocham i Szpilunie...Mimo ze ze smierdziała padlina ciocia agga kocha sunie... :wink: Bardzo miło bede wspominac zlocik. Szkoda, że nie wszyscy dotarli :cry: Ale i tak spora ekipa była. Codziennie rano swieże pieczywo...Co niektóreyms trasznie sie podobało latanie do tego sklepu :lol: No i TZ naszych dogomniaczek no niczego sobie ....TZ- cieć pamietaj pilnowałam i dzielnie nanczyłam twoja sunie...Pamietaj jestem w kolejce na ISLANDIE.... TZ _waszki tez niczego sobie.... :lol: Chodzilismy na sapcerki tak jak zawsze, Szkoda, ze w tym roku nie było harcerzy nie było komu flagi zabrac. Nasze piechy nawet sie dogadywały... Pagaj(pies) zapałał wielka platoniczna miłościa do Metki(sunia Asik) :wink: Moj namiot w tym roku naszczescie nie wisiał na drzewie :evilbat: Jak bylismy na skałkach Cobra podpiał Metke do zaprzegu haszczaków i wiecie co Ona pieknie biegnie...CO nie COber?hahaahh.... Szkoda, że tego nie widzieliscie jak cober poszybował w raz metka w powietrzu. Po czym Metka znalazła sie miedzy nogami Cobry, a potem na CObrze na brzuchu :o :lol: ahahahah wszyscy płakali ze smiechu :lol: COber tak sie powsiwecił... Nasza Szpileczka(od dbsst) nie uwierzycie Pies Cyborg :o Dziewczynka nie do zdarcia....Ja nie wiem chyba na jakis bateriach jadrowych. Biedna tak zakochana w swym panu ze az zapatrzyła sie za nim i spadła ze skały....Dzieki Bogu ona jest nie zniszczalana i nic jej sie nie stało... :D Dzis ciężko było nam sie rozstac...nawet co niektórzy płakali... :wink: :lol: Kurcze nie powiem tez mi sie łezka zakreciła :-? STrasznie nam brakowało Manu, Waldka i jego gitary, komra i miska....Mamy nadzieje, ze w przyszłym roku jednak spotkamy sie wszyscy!!! Quote
asiunia Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Hej!! Ojj Aggus ale milo powspominac :oops: Jeszcze trza wspomniec bylo o przesiadce w Sosnowcu :lol: Quote
Agga Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 NO teraz moja kolej...bede powoli wstawiac bo komp muli :-? Powiem tylko tyle ze az mi sie łezka kreci na samo wspomnienie Wilson & Szpilka Szpilka Maleństwo Piekny widoczek Idziemy na spacerek Quote
Agga Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Pani Czipsowa Truskowaka i inni Czipsowa i ANtu Fotograf Payook Truskawka z Metką Dbsst z Szpileczką Ekhm Pagajka i Antujeszcze na trzeźwo :lol: Quote
Agga Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 nayuki, Aramis i Wilson Pagajeksmutny bo nie pozwalali mu z Metka sie bawic :cry: Carragan z maleństwem Już imprezka Dbsst Linka, zasłaniająca sie Asik,Bogarka Quote
Weron_ciau Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Jak to czytałam to stwierdziłam że szkoda że mam tylew lat ile mam i bardzo chciala bym sie z wami spotakc na takowym zlociku Quote
TRUSKAWA Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 :wink: CZOŁEM Aguś po przeczytaniu twojego posta to i mi sie lezka w oku zakrecila ja chce tam wracac. tym bardziej ze moj pies nie jest ze mna kontaktowy :cry: W życiu nie spędziłam tak zajebiśćie czasu i nie tęskniłam za rowerem a to mi się jeszcze nie zdarzyło :lol:a rower jest moim nałogiem :wink: Dominika za Tobą Cieciem i szpilosławą to po prostu usycham z tęsknoty :o Antu ciebie.....to do domu bym chciała zabrac LOVE LOVE PAGAJ ciebie tez ......razem z psen TĘSKNIE ZA WAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fajne fotki Asiu Quote
dbsst Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 zajebiste ja wlasnie zgrywam foty ale nie wiem czy dzis wstawie cos ;( Quote
malawaszka Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 :klacz: eeekstraaaaa - debe widzę że już też jesteście w domku - szybciutko :P Quote
Weron_ciau Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 dbsst wstawiaj! Ja czekam coś wspaniałego taki zlot... Quote
Agga Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 TZ_cieć... Czipsowa Szpileczka Bogarka z Szpilką Dbsst :calus: Szpilka zakochana w Payu :lol: A może coś naleją 8) Quote
dbsst Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Asiunia Linka strasznie przepraszam ze sie nie pozegnalam ale musialam swoje odespac ;) moj TZ powieddzial ze ciec to bardzo odpowiedzialna funkcja ;) Szpila PADLA ;) ale zanim padla biegla 40 km na godz okolo :o :o A teraz cos z innej beczki ZLOT BYL ZAJEBISTY :oops: (modzi prosze ominac te slowa ;)) balam sie troche, ze sie nie wtopimy a jakos sie prawie udalo ;) moj TZ jest zadowolony a to zadkosc :o to swiadczy juz o tym ze WAS TOFFAMY hahah jakos ciezko mi pisac cos madrego bo wlasnie sie rozpakowywuje ach podroz jechalismy z dziewczynka ktorej bardziej smierdzialy male sery niz Szpila 6 metrow ;) :lol: :lol: :lol: Quote
TRUSKAWA Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 AAAAAAAAAAAAAAAAAAA NO I POPLAKAŁAM SIĘ :cry: :cry: :cry: :cry: Quote
dbsst Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Waszeczko gnalam jak torpeda hahahahhaha zeby na dgm wleciec Qrde fajnie jest hahahah Quote
malawaszka Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 widzę, że imprezka pierwszego dnia była w domku?? cały czas?? Quote
Recommended Posts