00000 Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 A wogóle jak ktoś ma materac, który mu będzie niepotrzebny na zlocie - niech weźmie!!!! 8) Jest nas w domku trochę więcej ludzi niż łóżek, więc się przyda na pewno. :D :D :D Quote
asiunia Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Hej!! Dobra jakos damy rade...My z Linka wezmiemy pompke Asik Quote
dbsst Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 qrde ja jeszcze nie spakowana czy jest tam lodowka moj TZ truje mi banie od dwoch dni tym :x Quote
asiunia Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 dbsst napisał(a):qrde ja jeszcze nie spakowana Hej!! Sie nie przejmuj my tez nie bo miejsca juz brak :roll: Quote
agatha Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 asiunia napisał(a):Hej!! Dobra jakos damy rade...My z Linka wezmiemy pompke Asik Super! Wielkie dzieki. Quote
malawaszka Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 haha ja mam taką tyci tyci pompeczkę do smaochodu, ale ona by chyba z trzy dni pompowała materac, czyli napompowany byłby w niedziele :lol: Quote
dbsst Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 carragan napisał(a):Dbsst lodowka jest. :wink: hahahah dzieki bedzie gdzie chlodzic piffo hahahahahha zaskocze Go ta wiadomoscia zaraz ze jest lodowa hahahahha my mamy pompke ale nie wezmiemy bo nie mamy juz mijsca w naszym jeszcze pustym plecaku ;) Quote
malawaszka Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 dbsst napisał(a):nie mamy juz mijsca w naszym jeszcze pustym plecaku ;) :roflt: Quote
Agga Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Boshe drogi 5 dni a ja pol domu wziełam... :o 8) I tak pewnie czegos zapomniałam:P :wink: dbsst wdech-wydech....powoli pakuje sie cholero!!!!!!!!!!! Quote
dbsst Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 pol plecaka zapakowane zaraz na zakupy po zupy z chin :D cholera napewno czegos nie mam ale jak Agga ma pol domu to nam napewno pozyczy cosik ;) Szpila juz prawie spakowana :D Quote
tunio Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Agga,to jestesmy w identycznej sytuacji :-? Znowu bedziecie sie ze mnie smiac,prawda ? :lol: Bo ja znowu bede miec alpinistyczny plecak,dwie flanelowe siatki z jedzeniem i piciem (cobysmy znowu Pagajki nie opijali z coca-coli zakupilam dla nas 2litry coli :wink: )czarny worek i wiaderko :-? :lol: A najlepsze jest to,ze 3/4plecaka to bambetle Cerraczka :-? :wink: :lol: Quote
tunio Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 dbsst napisał(a):pol plecaka zapakowane zaraz na zakupy po zupy z chin :D cholera napewno czegos nie mam ale jak Agga ma pol domu to nam napewno pozyczy cosik ;) Szpila juz prawie spakowana :D Ooo,to moze jednak nie bedziecie na mnie jak na dziwolaga patrzec :wink: :D BTW.Dbsst nie zapominaj czasem cyfrowki,bo kto Malenstwu zdjecia porobi ? :wink: :lol: Quote
Manu Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Ale maskotkę Carrego też oczywiście bierzesz ?... :o 8) Quote
dbsst Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 carragan napisał(a):dbsst napisał(a):pol plecaka zapakowane zaraz na zakupy po zupy z chin :D cholera napewno czegos nie mam ale jak Agga ma pol domu to nam napewno pozyczy cosik ;) Szpila juz prawie spakowana :D Ooo,to moze jednak nie bedziecie na mnie jak na dziwolaga patrzec :wink: :D BTW.Dbsst nie zapominaj czasem cyfrowki,bo kto Malenstwu zdjecia porobi ? :wink: :lol: Kochanie ja teraz powiekszam palcami obiektyw coby mi sie Malenstwo w aparacoe zmiescilo ;) :lol: biedny TZ jak on konika zobaczy to padnie trupem hahahahah czy moj Tz moze autem jechac bo to typ biurowy i nie dojdzie :oops: Quote
00000 Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 carragan napisał(a): (cobysmy znowu Pagajki nie opijali z coca-coli zakupilam dla nas 2litry coli :wink: ) I dobrze kochana, do mojego ogromnego plecaka wciśnie się tylko rano kosmetyczka i nic więcej... :roll: Ale colę kupię w Podlesicach, bo ja lubię sobie tak pod tą cholerną górkę z zakupami chodzić..... :evilbat: :wink: :lol: carragan napisał(a): A najlepsze jest to,ze 3/4plecaka to bambetle Cerraczka :-? :wink: :lol: A da się pobawić Pagajowi????? Bo Pagaj to też takie dziecko wciąż.... 8) Quote
tunio Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Manu napisał(a):Ale maskotkę Carrego też oczywiście bierzesz ?... :o 8) Taaak,ale wersje podrozna czyli Zabe,a nie RRa :wink: Bo śp.Pluta juz nie ma wsrod nas :wink: Pagajka,pewnie i da......Jesli Pagaj sie odwazy.... :wink: :lol: Quote
Agga Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 hahaahh nie moge asik z linka szukały klapka... :lol: Quote
olekg89 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 uff spakowany laćki ,ciuchy i inne pies spakowany kasa jest bilety som(o kurde na dnie plecaka ;/ :( spiwór namiot kalimatek ;/ i pies kurde jak ja to wżuce do pociągu???? :( pomoże mi ktos chociaz psa wżucić 8) Quote
asiunia Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 zabawne zabawne mamuś :roll: jakies tam klapki sie znalazły :wink: Do zobaczenia jutro :D Quote
Agga Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 asiunia napisał(a):zabawne zabawne mamuś :roll: jakies tam klapki sie znalazły :wink: Do zobaczenia jutro :D BAŁAGANIARY!!!! DO jutra kochani...obyscie wszyscy cali i zdrowi dojechali na miejsce 8) Quote
00000 Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 Do jutra robaczki :D Niektórzy z nas już są w drodze 8) Quote
PaYooK Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 ELO!!! ja spakowany gotow do wyjazdu 3/4 wodeczki spakowane wiec mozna jechac heheh... ;) pozdro misiek prawdopodobnie przyjedzie w czwartek Quote
Agga Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 co by ci sie nie zbiło te 3/4 :evilbat: :wink: za tych co juz w drodze :drinking: Quote
Recommended Posts