Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oki to bede pare minut po 20 warował przy gg 8) (czego sie nie robi dla kobiet) :lol:
jestem zawsze na niewidoku wiec zagadaj napissz kto ty jestes i czekaj az raczę odpisać 8)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Bogarka,ogolnie w domku nie da sie niczego ugotowac,w ub.r byl jednak elektryczny czajnik :wink: Kuchenki nie bylo,tylko chlopaki mialy przenosne palniki gazowe,ale w tym roku ich nie ma wiec..... :wink: Polecam zabrac jakies zupki chinskie i insze rzeczy,ktore wystarczy zalac tylko goraca woda.Po za tym zabralabym na Twoim miejscu sztucce i duzy kubek,aby moc z niego i jesc i pic :wink: I mysle,ze to wystarczy :wink:
BTW.W ub.r w domkach byly jeszcze jakies szklanki i bodajze lyzki,ale czy w tym roku beda nie mam pojecia.. :wink:

Posted

Carragan powiedziała właściwie już wszystko, ja tylko dodam, że warunki w tych domkach są spartańskie 8) i wskazane byłoby też wziąć klapki pod prysznic 8)

Car, pamiętasz o żelazku?? 8)

Posted

Pagaj napisał(a):
Dwa dni do wyjazdu kochani :D.

Ja juz jutro wieczorem wyjezdzam.
To wziac jakis kubek, talerz sztucce i klapki, a spiworu nie trzeba.
Carr, Pagaj dzieki :):

Posted

Olek jakie lacki -klapki....

Bogarka no liste potrzebnych rzeczy masz :wink:

Kurcze szkoda, ze tego palnika nie ma...moze jednak jak by misiek przyjechał to by wział...

Posted

Słuchajcie, jaki jest nr tego domku?
Cobra i ja bedziemy tam juz od rana, wiec fajnie byloby wiedziec, gdzie mozna namiocik rozlozyc, choc z zeszlego roku wiem, ze namiot szybko potrafi zmienic miejsce polozenia ;)

Posted

Agata zabij mnie nie wiem jaki nr domku... :roll:

Pagaj ty na pewno wiesz... 8)

Ja se namiocik super glutem przykleje i nie ruszycie mi go... :evilbat:

Posted

Mysle, ze sklerozy to oni jeszcze nie maja w tak mlodym wieku :P
Ale nawet jak sie zapomnieli, to sie przypomna :P Wilson nie pozwoli o sobie zapomniec ;) Nayuka wie, co mowie ;)

Posted

A mnie milo przyjac do wiadomosci, ze:
a) bedzie Aga&Chips
b) ze domek nr 11 ;)

Czyli rozlozymy obok niego namiocik, a potem wyruszymy po reszte ekipy do Zawiercia :)

Posted

agatha napisał(a):
Czyli rozlozymy obok niego namiocik, a potem wyruszymy po reszte ekipy do Zawiercia :)

Jetseście UKOCHANI!!!!!!!! :angel: :calus:

Posted

agatha napisał(a):
... Wilson nie pozwoli o sobie zapomniec ;) Nayuka wie, co mowie ;)

Dokladnie najusia skazana na Wilsonka, ale to co, bo on jest na nia :P

Posted

Aghata, Cober - zrobimy tak, że jak bedziemy z całą watahą w połowie drogi z Katowic do Zawiercia damy znać, że już jedziemy 8)

Posted

Pagaj napisał(a):
agatha napisał(a):

Jetseście UKOCHANI!!!!!!!! :angel: :calus:

Dziekuje :) Czekam na te buziaki pod dworcem ;)

Posted

Pagaj napisał(a):
Aghata, Cober - zrobimy tak, że jak bedziemy z całą watahą w połowie drogi z Katowic do Zawiercia damy znać, że już jedziemy 8)

Dobrze, bedziemy grzecznie czekac na sygnał :)