Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja nie wiem czy przyjadę :( nie mogę zostawić leczenia szczeniaków - chyba że uda się żeby na weekend weci dali leki do domu w strzykawkach to może przyjadę w piątek - a 5 tys nie mam więc muszę przyjechać :lol:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka, nie dobijaj mnie :-? ja tu prowadzę negocjacje, a ty mi mówisz, że nie przyjedziesz :cry:

czy ktoś będzie się w piątek przewalał autkiem przez Zawiercie, Katowice czy jakoś w okolicy???

Olek, faworki cięzkie, ale na biszkopty, to ja się piszę :D a Prestonka nie będzie, bo bym się chyba fruwać za nim nauczyła, albo bym się rozdwoiła 8)

Posted

a kiedy będziesz wiedzieć czy uda się wysępić te leki i czy pojedziesz na zlocik??? (kobito...5.000zł, skąd Ty tyle kasy weźmiesz :lol: 8) ) :wink:

Posted

[quote name='dbsst']Dzieciaczki a jak z powrotem robimy tak samo wszyscy razem do Katowic i rozjazd czy kazdy juz sam sam

Myśle, że tak jak w zeszłym roku. Wszyscy do Zawiercia ...
Waszko no trzymamy kciuki nie tylko za Ciebie 8)

grrrr a mnie po przyjeżzie czeka wizyta u legarza ogolne potrzebuje skierwanie do laryngologa bo mi łeb peka i zatoki bola...i do dentysty po skierowanie na przeswietlenie zebów bo kurna nie wiem co jest dziór nie ma a cos mnie tam jakos tak pobolewa i nie wiadomo z czego :evilbat:

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!!

Ojej :o Mamusia nam sie sypie :o
A&L

Nie sypie moje droga tylko nie domaga...

Oj dziewczynki.... :roll: trzymajcie kciuki... :roll:

Posted

witam a z Warszawy sie ktos wybiera? bo wlasnie sie zastanawiam nad zgloszeniem sie ale w jedna osobe i piesek samochodem ??? hmm :cry:

///ondrasz///

Posted

ale żescie postów namnożyli :lol:
agga-ten nick nad logo to super pomysł 8)
waszka-niewkurzaj mnie
kaka -ty tez mnie nie wkurzaj
agama-nie wkurzaj tylko wsiadaj w auto i przyjeżdzaj
agga-ty tez mnie nie denerwuj
:lol: :lol: :lol:
mam zły humor wiec bądzcie dziewczynki grzeczne :evilbat:

Posted

Olek placku nie denerwuj sie i nie wkurzaj mnie :evilbat: :wink:
Ja jade jakbys miał jakies watpliwosci.... :wink:

No troszke pospałam głowa mnie narazie przestała bolec... :roll:

Waszko trzymaj trztymaj...Jak sie uda to powiem...
No dobra coz podpowiem trzymaj za Paya 8)

Posted

ja decyzje podejme dzisiaj do wieczora narazie proboje skoptowac kogos kto pojedzie zemna bo z mala shar-pei'ka ciezko sie rozmawia chyba ze po ichnie mu hrum-hrum ;)

///ondrasz///

Posted

Mi sie podoba pomysl koszulki z nickiem :klacz:
A wyjazd w niedziele? Pytam sie bo na wtorek juz nie mam urlopu.
I jeszcze jedno pytanie: w co jest ten domek wyposazony? Czy trzeba wziac jakies naczynia do jedzenia/picia?