zerduszko Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Ale to trwa! Ale on juz jest tam tam dago, w sumie tydzień w ta czy w tą nie sanowi różnicy. Quote
malawaszka Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='zerduszko']Ale to trwa! Ale on juz jest tam tam dago, w sumie tydzień w ta czy w tą nie sanowi różnicy.[/QUOTE] noo ja też nie lubię jak tak się ciągnie coś, ale tu chodzi też o koszty - będą podzielone na 2 albo i 3 więc korzystniej, a zagrożenia życia nie ma Quote
elik Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Czy był choićby jeden telefon z zapytaniem o Haśko ? Quote
elik Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='malawaszka']niestety nie To jeszcze jedno ogłoszenie, może tu będzie efekt :) http://portal.animalia.pl/ogloszenia.php?ogloszenie=28117 Quote
malawaszka Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 ależ się to ciągnie... ale tak to już z Boguszycami bywa... nie stać nas na transport pojedynczy więc czekamy na info czy pojadą 3 psiaki Quote
elik Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='malawaszka']ależ się to ciągnie... ale tak to już z Boguszycami bywa... nie stać nas na transport pojedynczy więc czekamy na info czy pojadą 3 psiaki No właśnie strasznie się to ciągnie, to już prawie dwa tygodnie mija od czasu jak zapadła decyzja, że Haśko jedzie do Pani Beatki :( Może trzeba podjąć inną decyzje w sprawie transportu ? Quote
malawaszka Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 problem jak zwykle tkwi w finansach bo on zapewne długo posiedzi na tymczasie więc sporo pieniędzy na to pójdzie, ja się boję roztrwaniać sznupkowe pieniądze jak jest szansa na zbiorowy transport, bp na darmowy to raczej nie ma szans Quote
zerduszko Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Siedział tam tyyyyle lat, kilka tygodni go nie zbawi. Quote
malawaszka Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 w przyszłym tygodniu Hasko opuści boguszyckie piekło i zawita do Grodu Kraka :kciuki: nie wiem jeszcze w jaki dzień ale to już niebawem Quote
malawaszka Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 hahahaha to rozumiem aprpos kotów które czekają na Haśko w DT :lol: Quote
Anna_33 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 To taniec radosci z miau ;-) podkradlam, bo bardzo mi sie podoba ;-)podobno za duzo gadam, wiec przechodze na pismo obrazkowe... Quote
sybil Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Czy wiadomo już kiedy Haśko jedzie do Krakowa, bo cisza głucha nastała:???: Mam nadzieję, że wyjazd z Boguszyc nadal aktualny:hmmmm: Quote
malawaszka Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 wiadomo - 29 marca Haśko będzie w Krakowie - taki jest plan Quote
sybil Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 :multi:Ufff, to bardzo się cieszę:multi:. W poniedziałek przeleję deklarowane grosiki dla Haśko. Quote
malawaszka Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 i zapraszam na wątek :hmmmm: współwięźnia Haśka - Diabołka: Quote
malawaszka Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Haśko jedzie do Pani Beaty - tam gdzie była Doncia, a Diabołek do hoteliku koło Tarnowskich Gór do Agi_Czarkowianki - tam gdzie pojechał i został Korek Quote
Recommended Posts