Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzisiejszy dzień jest niesamowity - najpierw do nowego domu pojechała Dona, a potem... trzymajcie :kciuki: za Haśko - pojawiło się światełko w tunelu ze niebawem opuści piekło :kciuki: niech to się uda :kciuki:

Posted

:kciuki::kciuki::kciuki:No trzymamy te kciuki na 8 łap i 2 ręce, zaciskamy tak mocno, że aż kostki bieleją ;), a ciekawość nas gryzie jak ogromne stado pcheł :evil_lol:! Nie pytam o to światełko w tunelu, żeby nie zapeszyć :eviltong:

Posted

piękny :) i ten przedostatni też

malawaszko, on jest trochę mojżeszowaty :( wiesz już zaczęłam myśleć, że go wezmę, człowiek to jednak jest głupi, nie? mam 4 psy w mieszkaniu i mama grozi mi eksmisją :P

Posted

bierz kochana bierz :) z psami to on się dogaduje - to jedyna rzecz pewna jaką o nim wiemy :) a niedługo będziesz miała do niego dalej niż teraz bo zabieramy go do Krakowa - mam nadzieję przynajmniej że się nic nie spieprzy....

Posted

no i coś słabe było trzymanie kciuków, albo ja się za bardzo cieszyłam bo jednak nic z tego co miało być... :( coś nasz Haśko nie ma szczęścia i przeraża mnie to bo cóż on winien, że trafił kiedyś tam do ostatniej szansy, ale kochana Pani Beata, która opiekowała się Doną zgodziła się przyjąć Haśko na takich samych zasadach jak była Doncia - czyli 300 zł + karma, to już musi się udać bo serce by mi pękło jakby się Haśkowi znowu nie udało - ale nie można mieć aż tak ogromnego pecha do ludzi prawda? tym razem się uda :kciuki:

i bardzo proszę o jakieś grosiki dla Haśko bo pewnie sporo czasu posiedzi u Pani Beaty a nasze sznupkowe oszczędności się wyczerpią szybko :modla: