Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zajrzy, zajrzy, nawet często zagląda, tylko nie pisze! w poniedziałek wyślę deklarowane 15 PLN dla Haśko. Nie piszemy, bo walczymy z ranami Majki po ataku bandyty amstaffa.

Posted

[quote name='sybisia']Zajrzy, zajrzy, nawet często zagląda, tylko nie pisze! w poniedziałek wyślę deklarowane 15 PLN dla Haśko. Nie piszemy, bo walczymy z ranami Majki po ataku bandyty amstaffa.

jak Majusia dzisiaj??? pisz mi szybciutko!!!!!

Zapraszam tez na nowopowstjący profil sznaucerów na facebooku - maluśko nas na dogomanii - muszę znaleźć fanów brodaczy na zewnątrz bo długo nie pociągniemy tak\
http://www.facebook.com/pages/Sznaucery-do-adopcji/106101606088123

Posted

Oby tylko z kotami nie bylo problemów.Wprawdzie pani Beata to osoba bardzo rozsądna i wie, że na piczątku trzeba postępować ostrożnie i mieć dużo cierpliwości, ale .......................

Posted

Anna_33 napisał(a):
Ja juz nie wiem co gorsze, chodzace szkielety, czy spasione psy.,...(
Ale Rawianin nei jest spasiony, prawda?
A futerko? rzeczywiscie tak tragiczne?

no własnie nie wiem - Aga mówiła, że najgorsze to upasienie, ja zobaczę jutro psiaki koło południa i porobię zdjęcia więc jutro wieczorem będzie więcej info w jakim są stanie - oby nie padało to coś podetniemy od razu chociaż te najgorsze filce