Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moja Haśkowa deklaracja szła póki co na Doncię, ale teraz wraca do niego. No niech chłopak zazna trochę szczęścia:loveu:. Może cioteczki zachęcą dobre dusze do wspomagania lepszego życia Haśka?:modla::help1:

Posted

[quote name='malawaszka']Super Sybisia :Rose: wsparcie obiecała też elik i kkanarekk :Rose:
Potewierdzam :lol: a teraz szukam zdjęć Hasiorka do ogłoszeń.
Proszę o podpowiedź na której stronie je znajdę.
Znalazłam w jednym z ogłoszeń. Pozwoliłam sobie wykorzystać i treść i zdjęcia z tego ogłoszenia

http://krakow.olx.pl/hasko-pies-ktory-patrzy-sercem-i-serca-szuka-iid-77489346
http://owi.pl/ogloszenie/Hasko_-_pies_ktory_patrzy_sercem_i_serca_szuka,115888
http://adsy.pl/ogloszenia/63/posts/7/33/29153.html
http://www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?aid=3977732&cid=168
http://krakow.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=189381139&MessageId=MSG.VIEW_AD.AD_ALREADY_ACTIVEMXAdIdMZ189381139

To na początek, będą dalsze :)

Posted

AMIGA napisał(a):
Suuuuper, może akurat ktoś się ulituje nad dola Haśko

On na pewno znajdzie swój dobry domek, to tylko kwestia czasu :)

Posted

Czy juz coś mnie więcej wiadomo na kiedy uda się "skołować" jakiś transport?
Pani Beata już od wczoraj tłumaczy Swoim kotkom że przybędzie do nich nowy kolega i że mają być w stosunku do niego grzeczne i przyjacielskie

Posted

no własnie nie wiem - czekam na odpowiedź czy jedzie jeszcze ten drugi pies z OS do Krakowa, jak nie to poszukam tranportu tylko dla haśko bo szkoda, żeby siedział tam w nieskończoność

Posted

malawaszka napisał(a):
no własnie nie wiem - czekam na odpowiedź czy jedzie jeszcze ten drugi pies z OS do Krakowa, jak nie to poszukam tranportu tylko dla haśko bo szkoda, żeby siedział tam w nieskończoność

Każdy dzień tam, to o trzy dni za długo :(
Kojarzę, że kiedyś na watku krakowskim ktoś zgłaszał, że jeździ często na trasie W-wa - Kraków i może przewozić psiaki - chyba dogomaniak o imieniu Jurek.
AMIGA może kojarzysz o kogo chodzi, może to nadal aktualne.

Posted

elik napisał(a):

Kojarzę, że kiedyś na watku krakowskim ktoś zgłaszał, że jeździ często na trasie W-wa - Kraków i może przewozić psiaki - chyba dogomaniak o imieniu Jurek.
:diabloti:

Chłopaku - pakuj się :)

Posted

[quote name='elik']Każdy dzień tam, to o trzy dni za długo :(
AMIGA może kojarzysz o kogo chodzi, może to nadal aktualne.

Ja kojarzę tylko dogomaniaka o nicku jurmar ale on ostatnio się nie pojawia na naszych wątkach

Posted

[quote name='AMIGA']Ja kojarzę tylko dogomaniaka o nicku jurmar ale on ostatnio się nie pojawia na naszych wątkach
Być może pokręciłam - być może to był nick, a ja skojarzyłam to z imieniem Jurek :oops:
Można by PW do niego napisać.

Posted

pytałam dziewczyn z Ostatniej Szansy - prosiły żeby poczekać do konca tygodnia - wtedy am być wiadomo czy drugi pies też będzie jechał, jurmar się na mnie obraził kilka miesięcy temu i już jakis czas temu nie odpisał mi na pw jakie do niego wysłałam w innej sprawie :/ jak ten drugi pies nie bedzie jechał to mam pomysł kogo mogę poprosić

Posted

sybisia napisał(a):
Ja już napisałam na pw do jurmara:oops:. Może sympatia dla sznaucerów przywiedzie Go na wątek Haśka?;)

No to dobrze, że znowu zaglądnęłam na wątek, bo już knułam spisek na jurmara :evil_lol:
Nie będę więc go nagabywać, skoro zrobiła to już sybisia

Posted

No i co słychać u Haśko?:???::niewiem: Chyba autostopem chłopak wybierze się do Krakowa:evil_lol:. Jurmar chyba rzeczywiście już nas nie lubi, bo ciiisza:shake:.

Posted

[quote name='malawaszka']pytałam dziewczyn z Ostatniej Szansy - prosiły żeby poczekać do konca tygodnia - wtedy am być wiadomo czy drugi pies też będzie jechał, jurmar się na mnie obraził kilka miesięcy temu i już jakis czas temu nie odpisał mi na pw jakie do niego wysłałam w innej sprawie :/ jak ten drugi pies nie bedzie jechał to mam pomysł kogo mogę poprosić

przypominam co napisałam wyżej - jeszcze nic nie wiem, zdaje się że jutro ma być wizyta dla tego drugiego psa w Krakowie więc wtedy będzie wiadomo czy będzie transport podwójny czy nie, przepraszam, że działam teraz opieszale, ale leżę w łóżku większość ostatnich dni i mało co miałam kontakt ze swiatem przez gorączkę :oops: ale już się poprawiam i powoli wracam

Posted

Zdrowiej Waszko i wracaj do sił, bez Ciebie sznaucerowy dział leży i kwiczy :evil_lol:! Wszystkiego najlepszego i oby Haśko załapał się na transport ;).