zerduszko Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Może to i dobrze, jakby coś sie stało, to Haśko byłby kolejnym zwrotem... a tak pójdzie w sprawdzone ręce! Quote
sybil Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Moja Haśkowa deklaracja szła póki co na Doncię, ale teraz wraca do niego. No niech chłopak zazna trochę szczęścia:loveu:. Może cioteczki zachęcą dobre dusze do wspomagania lepszego życia Haśka?:modla::help1: Quote
malawaszka Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Super Sybisia :Rose: wsparcie obiecała też elik i kkanarekk :Rose: Quote
elik Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='malawaszka']Super Sybisia :Rose: wsparcie obiecała też elik i kkanarekk :Rose: Potewierdzam :lol: a teraz szukam zdjęć Hasiorka do ogłoszeń. Proszę o podpowiedź na której stronie je znajdę. Znalazłam w jednym z ogłoszeń. Pozwoliłam sobie wykorzystać i treść i zdjęcia z tego ogłoszenia http://krakow.olx.pl/hasko-pies-ktory-patrzy-sercem-i-serca-szuka-iid-77489346 http://owi.pl/ogloszenie/Hasko_-_pies_ktory_patrzy_sercem_i_serca_szuka,115888 http://adsy.pl/ogloszenia/63/posts/7/33/29153.html http://www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?aid=3977732&cid=168 http://krakow.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=189381139&MessageId=MSG.VIEW_AD.AD_ALREADY_ACTIVEMXAdIdMZ189381139 To na początek, będą dalsze :) Quote
AMIGA Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Suuuuper, może akurat ktoś się ulituje nad dola Haśko Quote
elik Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 AMIGA napisał(a):Suuuuper, może akurat ktoś się ulituje nad dola Haśko On na pewno znajdzie swój dobry domek, to tylko kwestia czasu :) Quote
malawaszka Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 elik wielkie dzięki za ogłoszenia!!!! każd jedno to dodatkowa szansa dla Hasko, żeby tylko on już był pod naszą opieką :kciuki: Quote
AMIGA Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Czy juz coś mnie więcej wiadomo na kiedy uda się "skołować" jakiś transport? Pani Beata już od wczoraj tłumaczy Swoim kotkom że przybędzie do nich nowy kolega i że mają być w stosunku do niego grzeczne i przyjacielskie Quote
malawaszka Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 no własnie nie wiem - czekam na odpowiedź czy jedzie jeszcze ten drugi pies z OS do Krakowa, jak nie to poszukam tranportu tylko dla haśko bo szkoda, żeby siedział tam w nieskończoność Quote
elik Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 malawaszka napisał(a):no własnie nie wiem - czekam na odpowiedź czy jedzie jeszcze ten drugi pies z OS do Krakowa, jak nie to poszukam tranportu tylko dla haśko bo szkoda, żeby siedział tam w nieskończoność Każdy dzień tam, to o trzy dni za długo :( Kojarzę, że kiedyś na watku krakowskim ktoś zgłaszał, że jeździ często na trasie W-wa - Kraków i może przewozić psiaki - chyba dogomaniak o imieniu Jurek. AMIGA może kojarzysz o kogo chodzi, może to nadal aktualne. Quote
zerduszko Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 elik napisał(a): Kojarzę, że kiedyś na watku krakowskim ktoś zgłaszał, że jeździ często na trasie W-wa - Kraków i może przewozić psiaki - chyba dogomaniak o imieniu Jurek. :diabloti: Chłopaku - pakuj się :) Quote
AMIGA Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 [quote name='elik']Każdy dzień tam, to o trzy dni za długo :( Kojarzę, że kiedyś na watku krakowskim ktoś zgłaszał, że jeździ często na trasie W-wa - Kraków i może przewozić psiaki - chyba dogomaniak o imieniu Jurek. AMIGA może kojarzysz o kogo chodzi, może to nadal aktualne. Ja kojarzę tylko dogomaniaka o nicku jurmar ale on ostatnio się nie pojawia na naszych wątkach Quote
elik Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 [quote name='AMIGA']Ja kojarzę tylko dogomaniaka o nicku jurmar ale on ostatnio się nie pojawia na naszych wątkach Być może pokręciłam - być może to był nick, a ja skojarzyłam to z imieniem Jurek :oops: Można by PW do niego napisać. Quote
malawaszka Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 pytałam dziewczyn z Ostatniej Szansy - prosiły żeby poczekać do konca tygodnia - wtedy am być wiadomo czy drugi pies też będzie jechał, jurmar się na mnie obraził kilka miesięcy temu i już jakis czas temu nie odpisał mi na pw jakie do niego wysłałam w innej sprawie :/ jak ten drugi pies nie bedzie jechał to mam pomysł kogo mogę poprosić Quote
sybil Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Ja już napisałam na pw do jurmara:oops:. Może sympatia dla sznaucerów przywiedzie Go na wątek Haśka?;) Quote
elik Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 sybisia napisał(a):Ja już napisałam na pw do jurmara:oops:. Może sympatia dla sznaucerów przywiedzie Go na wątek Haśka?;) No to dobrze, że znowu zaglądnęłam na wątek, bo już knułam spisek na jurmara :evil_lol: Nie będę więc go nagabywać, skoro zrobiła to już sybisia Quote
sybil Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 No i co słychać u Haśko?:???::niewiem: Chyba autostopem chłopak wybierze się do Krakowa:evil_lol:. Jurmar chyba rzeczywiście już nas nie lubi, bo ciiisza:shake:. Quote
malawaszka Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [quote name='malawaszka']pytałam dziewczyn z Ostatniej Szansy - prosiły żeby poczekać do konca tygodnia - wtedy am być wiadomo czy drugi pies też będzie jechał, jurmar się na mnie obraził kilka miesięcy temu i już jakis czas temu nie odpisał mi na pw jakie do niego wysłałam w innej sprawie :/ jak ten drugi pies nie bedzie jechał to mam pomysł kogo mogę poprosić przypominam co napisałam wyżej - jeszcze nic nie wiem, zdaje się że jutro ma być wizyta dla tego drugiego psa w Krakowie więc wtedy będzie wiadomo czy będzie transport podwójny czy nie, przepraszam, że działam teraz opieszale, ale leżę w łóżku większość ostatnich dni i mało co miałam kontakt ze swiatem przez gorączkę :oops: ale już się poprawiam i powoli wracam Quote
sybil Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Zdrowiej Waszko i wracaj do sił, bez Ciebie sznaucerowy dział leży i kwiczy :evil_lol:! Wszystkiego najlepszego i oby Haśko załapał się na transport ;). Quote
AMIGA Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Najpierw się porządnie wykuruj, żeby Cię za chwilę znowu nie rozłożyło:nono: Quote
malawaszka Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Przyszło 20 zł od elik marcowe - DZIĘKI!!!!!! Już wiemy, ze Haśko do Krakowa przyjedzie z drugim psiakiem z boguszyc, a może i z trzecim - zobaczymy Quote
AMIGA Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Oooooooooooooooooooooooooooo a wiadomo juz mniej wiecej kiedy to nastąpi? Quote
malawaszka Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 nie bo jeszcze czekają na info o tym trzecim psie Quote
Recommended Posts