Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
o kurcze, poprawiłam - teraz?

Tak jest, wszystko teraz gra.
Czy ja już na 100 % mogę podać pani Beacie termin przyjazdu Haśko?

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
Haśko jedzie do Pani Beaty - tam gdzie była Doncia, a Diabołek do hoteliku koło Tarnowskich Gór do Agi_Czarkowianki - tam gdzie pojechał i został Korek

ok to juz wsio wiem bo w pewnym momencie sie zaplatalam

Posted

Trzymam kciuki żeby wszystko dobrze poszło.
I przy okazji - pewnie trzeba będzie fryzurę Haśko doprowadzić do porządku więc rezerwuję się na ową okoliczność ;)

Posted

Haśko jest dziś w Metrze :shock: chciałam, żeby się udało i się w końcu udało, ale... w ogłoszeniu jest tyle: HAŚKO sznaucer średni - ma 10 lat i co najmniej połowę z tego spędził w schronisku... i nr tel.

nie ma gdzie jest, nie ma że jest niewidomy - załamać się można... o 8 rano już miałam jeden tel i podczas rozmowy nastała cisza jak powiedziałam, że jest niewidomy...

Posted

Właśnie zauważyłam przy okazji poprzednich adopcji, że z Metra jest zawsze dość sporo telefonów, ale z reguły są to tel. z Płocka, z Konina, czy innych dośc odległych od Krakowa miejscowości. I nigdy w treści ogłoszenia nie jest podane miejsce, gdzie piesek przebywa:-(

Posted

ja ostatnio widziałam w metrze i były fajnei zrobione ogłoszenia - mam wrażenie, że zajmują się tym dwie osoby - jedna się przykłada i wybiera ważne informacje i podaje miejscowośc bo niedawno widziałam z miejscowością, a druga osoba robi tak jak dzisiaj - pierwsze zdanie z ogłoszenia naszego... oj ludzie ludzie.... nie zdają sobie nawet sprawy jakie to jest dla nas ważne

Posted

Nie umiem dzisiaj skopiowac banerka. Zwykle klikalam na kopiuj i potem edytowałam swoją sygnaturę. A dzisiaj mi to nie wychodzi buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu