malagos Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 No pewnie, ze trzymamy kciuki :cool3: a ten piesek, o którym pisalam, to rzeczywiści Blue, nawet imię zachowal. wczoraj był na wycieczce połączonej z ogniskiem, ślicznie sie zachowywal. Ale nadal nie chce jesć :shake: Dziś spotkałam rano tę kobietę i tak mi opowiadala. Quote
maja602 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 jayo napisał(a):Jutro sprawdzam dom dla Pixie.. Trzymajcie kciuki. Bedzie mniej o jedno kolejne. Mała sunieczka, ktora przyszla ze swoja dzikawą mamą, odeszła :( Co sie stało małej Dafne? Żal, a była nadzieja na domek dla niej. Quote
esperanza Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Mam nadzieję, że wodę pije. Może niech pani spróbuje karmić go kurczakiem z ryżem- jeśli jest taka możliwość. Wolf poszedł do adopcji, robię kolejną aktualizację pierwszych postów. Quote
malagos Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 też nie bardzo chce. Za to ma prośbę, chodzi o zabranie mojej Ami i zawiezienie jej do domu stałego na Mokotowie, w piatek...czy ktoś może przyjechać? mamy na to trochę kasy :oops: Quote
Lilmo Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='esperanza'] Wolf poszedł do adopcji, robię kolejną aktualizację pierwszych postów.[/quote] Bardzo się cieszę! Postaram się dzisiaj pousuwać jego ogłoszenia. Quote
maja602 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Czy ze szczeniaków z miotu G została tylko Gryzelda? Quote
jayo Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Lilmo']Bardzo się cieszę! Postaram się dzisiaj pousuwać jego ogłoszenia.[/quote] Moze nie usuwaj - zawsze cos sie innego w to miejsce wyda :-) [quote name='malagos']też nie bardzo chce. Za to ma prośbę, chodzi o zabranie mojej Ami i zawiezienie jej do domu stałego na Mokotowie, w piatek...czy ktoś może przyjechać? mamy na to trochę kasy :oops:[/quote] W niedziele bedzimy chyba w Ostrolece, jak dobrze pojdzie - moze ktos bylby w stanie podrzucic ja od Ciebie do Ostroleki? [quote name='maja602']Co sie stało małej Dafne? Żal, a była nadzieja na domek dla niej.[/quote] Nie wiadomo, stawiam na parwo pewnie, ale nie byla badana w tym kierunku. Tymczasy dalej koniecne - szczeniaki mimo czesciowego kontaktu z ludzmi dziczeja tam - nie znaja innego swiata, wiec moga byc lękowe potem :( A ludzie dzwonia, wiec wczesniej czy pozniej uda sie je wydac do domow.. Quote
malagos Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Transport juz mam. spotkamy się w Ostrołęce! Quote
Lilmo Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='jayo']Moze nie usuwaj - zawsze cos sie innego w to miejsce wyda :-)[/quote] Przepraszam, ale dopiero teraz odczytałam tą wiadomość i zdążyłam już pousuwać :oops: Postaram się jednak porobić ogłoszenia jeszcze innym maluchom, tylko mam kilka inny psiaków do ogłaszania, ale mam nadzieję, że niedługo znajdę na to chwilkę. Quote
jayo Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Lilmo']Przepraszam, ale dopiero teraz odczytałam tą wiadomość i zdążyłam już pousuwać :oops: Postaram się jednak porobić ogłoszenia jeszcze innym maluchom, tylko mam kilka inny psiaków do ogłaszania, ale mam nadzieję, że niedługo znajdę na to chwilkę.[/quote] byłoby super - im więcej ogłoszeń, tym większe szanse.. Quote
Lilmo Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Co u maluchów ? Czy jakieś kolejne znalazły domy? Quote
andzia69 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 jakie macie śliczne maluszki:loveu::loveu::loveu: ale ich strasznie dużo:-(:-(:-( jak ktoś będzie do mnie dzwonić jeszcze o maluchy to będę podsyłać - czy na 1 stronie są aktualne psiaki? Quote
beka Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Czy to owczarkowate coś :) - Otis jeszcze jest?? Quote
esperanza Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Tak, jest nadal. Nic do adopcji nie poszło :shake: Na pierwszej stronie tego wątku są aktualne informacje o wszystkich szczeniętach, które są w schronisku. Quote
jayo Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Przydałoby się zabierać to towarzystwo po kawałku na jakieś tymczasy, bo inaczej zdziczeją i nie wydamy tego do domów w zaden sposob..:placz: A ludzie jednak często chcą zobaczyć malucha na żywo tyle że do schronu daleko... Quote
maja602 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Potrzebne domy tymczasowe i stałe dla szczylków. :Dog_run: Quote
Lilmo Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Esperanza chciałabym wysłać do Ciebie PW, ale masz zapchaną skrzynkę :) Dostałam maila w sprawie Fridy i chciałabym przesłać informacje na ten temat :) Quote
esperanza Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Negro odszedł za TM. Od samego początku był mniejszy od rodzeństwa. Ostatnio jednak był żwawy i nic nie zapowiadało, że wkrótce padnie :-( Maja602 wycofaj proszę jego ogłoszenia. Muszę powiadomić chętnych, którzy chcieli go adoptować, że już go nie ma :-( Quote
jayo Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 esperanza napisał(a):Negro odszedł za TM. Od samego początku był mniejszy od rodzeństwa. Ostatnio jednak był żwawy i nic nie zapowiadało, że wkrótce padnie :-( Maja602 wycofaj proszę jego ogłoszenia. Muszę powiadomić chętnych, którzy chcieli go adoptować, że już go nie ma :-( :placz: szkoda malucha... Jego biszkoptowy brat tez juz ma oczekujacy dom, trzymajmy kciuki, zeby z reszta psiakow nic sie nie dzialo.. Mamy dom pod Kozienicami dla Pixie - tylko warto by go sprawdzic. Czy ktos z tamtych okolic przychodzi wam do glowy? Quote
maja602 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Ja właśnie odebrałam maila w sprawie adopcji Negro. Przykro :-( że nie był na tyle silny, żeby przeżyć pobyt w schronisku. Poprosiłam o rozważenie adopcji innego psiaczka. Quote
esperanza Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Jedziemy w sobotę, a w schronisku nowe maluchy :placz: Matka z 4 kilkutygodniowymi, czarnymi szczeniakami- tym razem 3 pieski i jedna suczka. Quote
Recommended Posts