Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No pewnie, ze trzymamy kciuki :cool3:
a ten piesek, o którym pisalam, to rzeczywiści Blue, nawet imię zachowal. wczoraj był na wycieczce połączonej z ogniskiem, ślicznie sie zachowywal. Ale nadal nie chce jesć :shake: Dziś spotkałam rano tę kobietę i tak mi opowiadala.

• Replies 570
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jayo napisał(a):
Jutro sprawdzam dom dla Pixie.. Trzymajcie kciuki. Bedzie mniej o jedno kolejne.
Mała sunieczka, ktora przyszla ze swoja dzikawą mamą, odeszła :(

Co sie stało małej Dafne? Żal, a była nadzieja na domek dla niej.

Posted

Mam nadzieję, że wodę pije. Może niech pani spróbuje karmić go kurczakiem z ryżem- jeśli jest taka możliwość.

Wolf poszedł do adopcji, robię kolejną aktualizację pierwszych postów.

Posted

też nie bardzo chce.
Za to ma prośbę, chodzi o zabranie mojej Ami i zawiezienie jej do domu stałego na Mokotowie, w piatek...czy ktoś może przyjechać? mamy na to trochę kasy :oops:

Posted

[quote name='esperanza']

Wolf poszedł do adopcji, robię kolejną aktualizację pierwszych postów.[/quote]

Bardzo się cieszę! Postaram się dzisiaj pousuwać jego ogłoszenia.

Posted

[quote name='Lilmo']Bardzo się cieszę! Postaram się dzisiaj pousuwać jego ogłoszenia.[/quote]
Moze nie usuwaj - zawsze cos sie innego w to miejsce wyda :-)

[quote name='malagos']też nie bardzo chce.
Za to ma prośbę, chodzi o zabranie mojej Ami i zawiezienie jej do domu stałego na Mokotowie, w piatek...czy ktoś może przyjechać? mamy na to trochę kasy :oops:[/quote]
W niedziele bedzimy chyba w Ostrolece, jak dobrze pojdzie - moze ktos bylby w stanie podrzucic ja od Ciebie do Ostroleki?

[quote name='maja602']Co sie stało małej Dafne? Żal, a była nadzieja na domek dla niej.[/quote]
Nie wiadomo, stawiam na parwo pewnie, ale nie byla badana w tym kierunku.

Tymczasy dalej koniecne - szczeniaki mimo czesciowego kontaktu z ludzmi dziczeja tam - nie znaja innego swiata, wiec moga byc lękowe potem :( A ludzie dzwonia, wiec wczesniej czy pozniej uda sie je wydac do domow..

Posted

[quote name='jayo']Moze nie usuwaj - zawsze cos sie innego w to miejsce wyda :-)[/quote]

Przepraszam, ale dopiero teraz odczytałam tą wiadomość i zdążyłam już pousuwać :oops: Postaram się jednak porobić ogłoszenia jeszcze innym maluchom, tylko mam kilka inny psiaków do ogłaszania, ale mam nadzieję, że niedługo znajdę na to chwilkę.

Posted

[quote name='Lilmo']Przepraszam, ale dopiero teraz odczytałam tą wiadomość i zdążyłam już pousuwać :oops: Postaram się jednak porobić ogłoszenia jeszcze innym maluchom, tylko mam kilka inny psiaków do ogłaszania, ale mam nadzieję, że niedługo znajdę na to chwilkę.[/quote]

byłoby super - im więcej ogłoszeń, tym większe szanse..

Posted

jakie macie śliczne maluszki:loveu::loveu::loveu: ale ich strasznie dużo:-(:-(:-( jak ktoś będzie do mnie dzwonić jeszcze o maluchy to będę podsyłać - czy na 1 stronie są aktualne psiaki?

Posted

Przydałoby się zabierać to towarzystwo po kawałku na jakieś tymczasy, bo inaczej zdziczeją i nie wydamy tego do domów w zaden sposob..:placz:
A ludzie jednak często chcą zobaczyć malucha na żywo tyle że do schronu daleko...

Posted

Esperanza chciałabym wysłać do Ciebie PW, ale masz zapchaną skrzynkę :) Dostałam maila w sprawie Fridy i chciałabym przesłać informacje na ten temat :)

Posted

Negro odszedł za TM.
Od samego początku był mniejszy od rodzeństwa. Ostatnio jednak był żwawy i nic nie zapowiadało, że wkrótce padnie :-(
Maja602 wycofaj proszę jego ogłoszenia.
Muszę powiadomić chętnych, którzy chcieli go adoptować, że już go nie ma :-(

Posted

esperanza napisał(a):
Negro odszedł za TM.
Od samego początku był mniejszy od rodzeństwa. Ostatnio jednak był żwawy i nic nie zapowiadało, że wkrótce padnie :-(
Maja602 wycofaj proszę jego ogłoszenia.
Muszę powiadomić chętnych, którzy chcieli go adoptować, że już go nie ma :-(

:placz: szkoda malucha...

Jego biszkoptowy brat tez juz ma oczekujacy dom, trzymajmy kciuki, zeby z reszta psiakow nic sie nie dzialo..
Mamy dom pod Kozienicami dla Pixie - tylko warto by go sprawdzic. Czy ktos z tamtych okolic przychodzi wam do glowy?

Posted

Ja właśnie odebrałam maila w sprawie adopcji Negro. Przykro :-( że nie był na tyle silny, żeby przeżyć pobyt w schronisku.
Poprosiłam o rozważenie adopcji innego psiaczka.