maja602 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Jeszcze dzisiaj postaram się zrobić plakat dla czterech sierotek. Jutro w miarę posiadanego czasu rozwieszę. Quote
*Monia* Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 esperanza dzwoniłaś do pana? Wiki jest bardzo podobna do mojej małej i charakterek z tego co czytam również niewiele się różni (też kontakt z człowiekiem to podstawa i nie lubi być sama). A nóż to będzie to... Quote
maja602 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Plakat zrobiony. Kto sobie życzy rozwieszać to proszę o adres. Wyślę. Quote
esperanza Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Ja poproszę :p *Monia* rozmawiałam z panem, ma się odezwać jeśli Wiki mu się spodoba ze zdjęć, na razie czekam. Uwaga Do schroniska trafiła suczka z 8 szczeniętami :placz::placz::placz: Maja około 4 tygodni, jest 6 psów i 2 suczki, będą średniej wielkości. Wszystkie bure :roll: Quote
mortikia Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Owczarek niemiecki - SUKA I SZCZENIĘTA - ODDAM !! (785043872) - Aukcje internetowe Allegro dodałam zdjęcia i info Quote
*Monia* Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 esperanza napisał(a):*Monia* rozmawiałam z panem, ma się odezwać jeśli Wiki mu się spodoba ze zdjęć, na razie czekam. Będę mocno ściskać kciuki, żeby kopia mojego srylka też swój kochający domek znalazła, ona jest prawie identyczna jak Shina :loveu: (tylko skarpetki i krawacik ma). Quote
Owieczka Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='maja602']Plakat zrobiony. Kto sobie życzy rozwieszać to proszę o adres. Wyślę. Ja poprosze [email protected] Quote
chita Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 dopiszcie moze w tytule ze pilnei dt potrzebne, mam nadzieje ze z allegro bedzie odzew Quote
Owieczka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 beka napisał(a):Owca , jak tam Twoje maluszki?? Maluszki ... :shock: Rozrabiają że szok. Po całym dniu siedzenia w swoim apartamencie są spragnione wszystkiego. Czyli: biegają, szczekaja, piszczą, wyją , cieszą się , podgryzają, włażą w każda dziurę i w ogóle wszędzie ich pełno :eek2::help1: Mordują mi Guarcia i Belutke o Abiśce już nie wspomnę, bo ją traktują jak królika którego można poganiać i rozerwać na strzępy :evil_lol: Z kotami nie idzie im tak łatwo ale jak któryś już spasuje i zaczyna uciekać to zaczyna się polowanie. Zwariować można :stupid: Quote
Owieczka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 chita napisał(a):dopiszcie moze w tytule ze pilnei dt potrzebne, mam nadzieje ze z allegro bedzie odzew Mam nadzieję, bo ja z taką gromadą nie daje rady !!! :placz: A maluchy wymagają socjalizacji i jakiegoś szkolenia a ja nie mam kiedy i jak i jeszcze ta pogoda... :shake: Quote
Owieczka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 A tu dowód rzeczowy , ze moje psy są maltrotowane prze młodzież :mad: Gryzelda jakosś upodobała sobie fafle Guarulka i bawi ja strasznie jak na nia warcz. Mały nygus :evil_lol: Fafle Belutki tez są super :evil_lol: I biedna Abiśka w roli królika ( którego trzeba dogonić i zjeść ) :diabloti: Czy ktos sie zlituje nademna i nad moimi psami :chaos: Quote
esperanza Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 beka napisał(a):Owca , jak tam Twoje maluszki?? A jak Twoje? Quote
esperanza Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 U Owieczki są: Wiki (Wika), Prima, Gryzelda i Figa-Frida- imiona i zdjęcia się pogmatwały :oops: Cały czas potrzebne dt :placz: Quote
*Monia* Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Cały czas zaglądam tu z nadzieją i nic :-(. Jak by ktoś dzwonił w sprawie mojej małej (co jest wątpliwe) albo wyrażał zainteresowanie małą to będę proponować Wikę. Ona jest kopią mojej Shiny :loveu:. Quote
esperanza Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Ostatnio nikt nie dzwoni :shake: Quote
Kika9004 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Miejmy nadzieję, że to się niedługo zmieni i telefony się rozdzwonią :) Zapraszam na bazarek dla psiaków: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13355197#post13355197 Quote
esperanza Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Tyle fantastycznych maluchów czeka :placz: Quote
maja602 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Przed 1 listopada nie liczę na zainteresowanie adopcjami zwierząt. Wprawdzie 2 numerki z plakatów tych, które rozwiesiłam na trasie moich psich spacerów, zostały zerwane, ale do ogłoszeń w NECIE nikt nie zaglada. Ilość odwiedzających nie uległa zmianie. Quote
beka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Denis i Demo-nek też daja nieźle popalić moim psom. Denis upodobała sobie mnieszą Idę, a Demo-nek Suri. Łapie ja za ogon i grzyzie po nogach. Co z nich wyrośnie :crazyeye:. Quote
jayo Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 beka napisał(a):Denis i Demo-nek też daja nieźle popalić moim psom. Denis upodobała sobie mnieszą Idę, a Demo-nek Suri. Łapie ja za ogon i grzyzie po nogach. Co z nich wyrośnie :crazyeye:. A gdzie fotki ? :evil_lol: Quote
Owieczka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 beka napisał(a):Bedą jutro :). Ciotka a kiedy wpadniesz? Trzymam za słowo i czekam na foteczki :eviltong: Moje foty niestety nie sa najlepszej jakości bo przy tych szczylach nie da sie nawet dobrze ustawić z aparatem. Zaraz siedzą mi na głowie :diabloti: albo lecą i się cieszą głupole ;) Gryzelda :loveu: Gryzia nie może sie przekonac do mojego TZ-ta ciagle ucieka i go obszczekuje. Dobrze by było ja zabrać do domu ale musiałabym zabrać i resztę szczyli a to nie możliwe :shake: Quote
Owieczka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Figa- Frida może jednak coś dla mnie zostanie słodka mała pieszczocha jako jedyna nie ma obróżki bo psiaki jej porwały :evil_lol: Quote
Owieczka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Wiki mała przylepka Jestem groźna - nie podskakuj Siedzę i czekam na smakołyk Quote
Recommended Posts