Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 570
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

esperanza napisał(a):
Ja wstawiać filmików też nie umiem :shake:
Jakie one już są duże :-o
Pomocy w ogłoszeniach potrzebujemy, bo jeszcze dorosną i zostaną stadem u Owieczki...

:shock::mdleje:

Posted

Cudne dziewczyny z nich :loveu: Ja przypominam, że ogłaszam Figę i Gryzeldę. Postaram się odświeżyć dziś ogłoszenia z nowymi zdjęciami i informacjami na temat ich charakterków. Czy dane kontaktowe zmienić na dane do Owieczki? Jeżeli tak, to czy mogę o nie prosić? Przepraszam, że póki co ogłaszam tylko te 2 dziewczyny, ale aktualnie ogłaszam ok. 40 psów, a staram się je wszystkie odświeżać co jakiś czas, więc naprawdę czasowo się nie wyrabiam. Pilnie potrzebne ogłoszenia dla Wiki i Primy!

Posted

:placz: To nie jest smieszne. Ja przez te maluchy nagminnie sie spóźniam do pracy :shake: Przecież nie moge ich tak tylko wypuścić na chwilke, te maluchy trzeba wygłaskać, wypieścić, wyściskać , poganiać się z nimi, pobawić itp.
Potem musze je zamykać :-( i tak 3/4 dnia siedzą w pomieszczeniu z małym okienkiem na świat...

Czy tak mają dorastać ?? :placz:

Pomóżcie :-(

Posted

Dzieciaki bardzo szybko sie uczą. Coraz lepiej im wychodzi siadanie i czekanie na smakołyki. Chociaż przy czwórce rozbrykanych maluchów to nie łatwe...

Wiki potrafi nawet łapę dawać ale kiedy mamy to ćwiczyć :-(

Nie wiem czy mój kontakt bedzie potrzebny do ogłoszeń :shake: raczej niech zostaną te kontakty które są, jesli ktoś będzie chciał się czegoś więcej dowiedziec o psiakach to ja sie skontaktuje z potencjalnym domkiem ale niech bedzie już sprawdzony.

Posted

A ja tak patrzę na Gryzię i ona mi przypomina jack russell teriera, może zrobić taki myk i pisać, że ona w typie tej rasy ? :oops: Czy lepiej nie, żeby później reklamacji nie było od tych,co nie rozumieją zwrotu " w typie" ? ;)

Posted

Lilmo napisał(a):
A ja tak patrzę na Gryzię i ona mi przypomina jack russell teriera, może zrobić taki myk i pisać, że ona w typie tej rasy ? :oops: Czy lepiej nie, żeby później reklamacji nie było od tych,co nie rozumieją zwrotu " w typie" ? ;)

Ja myslę, że to bardzo dobry pomysł, moze ściągnie większe zainteresowanie, tyle że ona jest ze dwa razy taka jak russel :eviltong: i trzeba to napisać a dziewczyny już potencjalny dom przemaglują. Mi też bardzo przypomina russela ( z charakteru też) wszędobylska , wścibska i bardzo ruchliwa, skoczna. To tłumaczyło by jej ADHD :cool3:

Posted

mortikia napisał(a):
Ale mi ta Wiki chodzi po głowie. Może coś wymyślę.

Myśl, myśl , myśl :modla:
Wikusia jest taką małą przylepką , która tylko przy nodze... i jak jej te nogi uciekają to łapie za nogawki cwaniara :cool3: Pięknie siada, daje łapkę i w ogóle jest cód miód i orzeszki :loveu: tylko ona jest w wieku kiedy powinna się wszystkiego uczyć a u mnie nie ma kiedy i za bardzo jak :shake:

Posted

Owieczka napisał(a):
Ja myslę, że to bardzo dobry pomysł, moze ściągnie większe zainteresowanie, tyle że ona jest ze dwa razy taka jak russel :eviltong: i trzeba to napisać a dziewczyny już potencjalny dom przemaglują. Mi też bardzo przypomina russela ( z charakteru też) wszędobylska , wścibska i bardzo ruchliwa, skoczna. To tłumaczyło by jej ADHD :cool3:

Super, to ja jeszcze dzisiaj pododaje ją na tych wszystkich stronach, na których ją ogłaszam w dziale JRT. Oby to przyniosło jej szczęście. Tak jak obiecałam odświeżyłam ogłoszenia Gryzi i Figi na wszystkich stronach, które gdzieś kiedyś wymieniałam ;)

Posted

Niestety :-( Mam swoje trzy suki, a jeszcze w najbliższym czasie mają mi przywieźć psa na tymczasową opiekę. Babcia, która miałaby mi pomagać w opiece nad psem leży w łóżku i nie może się ruszać, a co dopiero pomagać w opiece nad psem :-(. Przykro mi :placz:

Posted

Te dwie sunie zamieszkały w biurze schroniska. Przywieziono je z obwodnicy bez matki, ponieważ nie udało się jej zlokalizować.
Maluchy mają koło 7 tygodni i są dosyć strachliwe, ale powoli zaczynają się przekonywać, że człowiek wcale nie jest straszny :p

Deska jest ostatnim szczenięciem z kartonu, które zostało w schronisko, jej rodzeństwo znalazło dom.

Posted

Zrobiłam aktualizację pierwszej strony i wstawiłam część nowych zdjęć.
Tekila wyrosła niesamowicie :-o

W sumie jest 29 psiaków pomiędzy 4 tygodniem i 8 miesiącem życia :-(