Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 570
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pieseczki z miotu G też są śliczne Gaja, Gordon i Gama. Czy o Mailów nikt nie pyta?

Do ogłoszeń przyjęłam następujące imiona dla piegusków: Figa, Fiona, Fart, Fanta, Frida i dla ich mamusi Fabia.
Poproszę o ładne zdjęcie Fabi jej też zrobię ogłoszenie. Ona też ma sznsę na nowy dom.

Posted

Agnieszka(Visenna) napisał(a):
suczka Masza.
Moge prosic o wiecej danych?
jaki kontakt do ogloszen ?

Kontakt: 607-077-350
Niewiele mogę o niej powiedzieć. Będzie średniej wielkości. Z charakteru jest raczej spokojna, ma kontakt z dużą ilością psów. Nauka zachowywania czystości przed nią, bo mieszka w boksie schroniskowym, z kotami nie ma kontaktu.

Posted

Gabi w swoim domu:

sms od pani:
"Juz jest kochana miloscia dozgonna i tak juz bedzie. Dziekujemy za szczescie:)"

Visenna - Masza ma ok. 5 miesiecy.

Dzis podliczylismy - po kilku adopcjach i przyjsciu kolejnych szczeniakow - mamy stan 20 sztuk ! :shake:

Doszly dwie malutkie 2-miesieczne suczki, mala sunia razem z mama, chlopak 4 miesieczny.
A spod kociarni wylazly 3 szczeniaki z miotu, ktory byl uspiony jako slepy.
Jak sie okazalo - nie caly..... suka schowala 3 maluchy :oops:
Zdjecia beda jutro jak esperanza wstawi.
Aaa, i do schronu trafila zaciazona suka, ktora zaraz po przyjeciu oszczenila sie - trojka psiakow nie zostala uspiona, kazde jest innego koloru - bezowe, biale i brazowe...matka tricolor dlugowlosa i nieduza.

Chyba sie potniemy...

Posted

Moge jedynie zaproponowac płatny kojec :roll: na dzien dzisiajszy nie mam jak inaczej pomóc... :-(
Szczelnie ogrodzona duża posesja ( miały by gdzie sie wyszaleć i socjalizowac z psami , kotami i dziećmi w ciągu dnia )

Posted

wciąż w schronisku: Tekila

będzie max do kolana, ma 4 miesiące

Paria-ma około 4 miesiące

Mała będzie identyczna jak matka Porta- wciąż w schronisku

owczarkowata Beta w wieku około 8 miesięcy
(na fotce po lewej stronie)

suczka Gaja

suczka Gryzelda :razz:

Posted

Te ostanie maluchy piekne. Mam nadzieje że szybko znajda domy i się nie "zestarzeją" w schronisku.
Bedą większe czy raczej mniejsze? mozna ocenić?