Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 570
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O matko, ile szczeniaków :placz: Dawno nie widziałam wątku schroniska z aż taką ilością maluchów. Dziewczyny wybaczcie, ale straszny bałagan na tym wątku :mad:;) Chętnie pomogę w ogłaszaniu tylko proszę powiedzcie na jakich stronach dzieciaki już mają ogłoszenia,bo czytałam, że maja602 już robiła jakieś, tylko nigdzie nie doczytałam na jakich stronach już one są. Maluchy są prześliczne, więc myślę, że dobra akcja reklamowa mogłaby tutaj zdziałać cuda ;)

Posted

Farcik jest śliczny i dziwne, że jeszcze doopki w domku nie grzeje :roll:.
Ostatnie zdjęcie świetne :loveu:. Przypomina mi zachowanie Hexy w szczenięctwie :evil_lol:. Piwo zamiast wody psom w schronie podają? ;)

Tyle psiaków, a domków chętnych nie ma :-(.

Posted

Poproszę o dane (waga, wzrost, charakter) tej suni w typie papillona i jakieś zdjęcie z boku, jak się da. Skontaktuje się z kobieta, która mnie kiedyś zaczepiła, ze chciałaby podobnego psa do mojego. To może potrwać,kilka dni. Zobaczę jakie warunki jest w stanie zaoferować.

Posted

To ja się zabieram za ogłoszenia.

Ogłoszenia dla Fiony zrobiłam na następujących stronach ( pozwoliłam sobie wykorzystać tekst ze strony niczyje.com.pl, mam nadzieję, że kradzież zostanie mi wybaczona :oops:):

warszawa.gumtree.pl
kokosy.pl
hodowcy.com.pl
aukcjezwierzat.pl
kupiepsa.pl
kupsprzedaj.pl
eoferty.com.pl
nasipupile.pl
przygarnijzwierzaka.pl
warszawa.oxl.pl

I poniżej zdjęcie Fiony, żeby było wiadomo, która to sunia:

Posted

Na tych samych stronach ma także ogłoszenia Wolf:

warszawa.gumtree.pl
kokosy.pl
hodowcy.com.pl
aukcjezwierzat.pl
kupiepsa.pl
kupsprzedaj.pl
eoferty.com.pl
nasipupile.pl
przygarnijzwierzaka.pl
warszawa.oxl.pl

Postaram się także zrobić ogłoszenia Fridzie i Fidze.

Mam jeszcze jedno pytanie. Czy sunie ze zdjęcia poniżej mają jakieś imiona? Czy mogę gdzieś znaleźć informacje na ich temat,bo na stronie nic nie widzę? Chodzi o te:

Posted

[quote name='Lilmo']

warszawa.gumtree.pl
kokosy.pl
hodowcy.com.pl
aukcjezwierzat.pl
kupiepsa.pl
kupsprzedaj.pl
eoferty.com.pl
nasipupile.pl
przygarnijzwierzaka.pl
warszawa.oxl.pl

Postaram się także zrobić ogłoszenia Fridzie i Fidze.

I te 2 dziewczynki już także mają ode mnie ogłoszenia na wyżej wymienionych stronach:

Posted

I jak, jest jakiś oddzew z ogłoszeń? Wszystkie mają bardzo dużą oglądalność, więc tak po cichutku mam nadzieję, że to jakoś przełoży się na domki, na dobre domki.

Posted

W piatek kobietka z naszej wsi pojechała do schroniska w Kruszewie i przywiozła młodego pieska, w typie husky, z różnoklorowymi oczami. U niej będzie miał dobrze, ludzie lubiący psy.