dorobella Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Ja mam z odzysku , miała 8 miesięcy i 1200g, po miesiącu 2750 g. Waży teraz 3100 g. Biedne te zwierzaki :shake: Quote
Lilmo Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 O matko, ile szczeniaków :placz: Dawno nie widziałam wątku schroniska z aż taką ilością maluchów. Dziewczyny wybaczcie, ale straszny bałagan na tym wątku :mad:;) Chętnie pomogę w ogłaszaniu tylko proszę powiedzcie na jakich stronach dzieciaki już mają ogłoszenia,bo czytałam, że maja602 już robiła jakieś, tylko nigdzie nie doczytałam na jakich stronach już one są. Maluchy są prześliczne, więc myślę, że dobra akcja reklamowa mogłaby tutaj zdziałać cuda ;) Quote
maja602 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Ogłoszenia są na adopcje.org, adopcjepsow.org i psy.pl Quote
esperanza Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Ano troszkę bałagan :oops: Kilka nowych zdjęć: Fart Frida, Fiona i Figa Fiona solo Masza Quote
*Monia* Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Farcik jest śliczny i dziwne, że jeszcze doopki w domku nie grzeje :roll:. Ostatnie zdjęcie świetne :loveu:. Przypomina mi zachowanie Hexy w szczenięctwie :evil_lol:. Piwo zamiast wody psom w schronie podają? ;) Tyle psiaków, a domków chętnych nie ma :-(. Quote
beka Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='esperanza'] Masza A co to ?:crazyeye::crazyeye: Czy Massza piła piwo? Quote
dorobella Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Poproszę o dane (waga, wzrost, charakter) tej suni w typie papillona i jakieś zdjęcie z boku, jak się da. Skontaktuje się z kobieta, która mnie kiedyś zaczepiła, ze chciałaby podobnego psa do mojego. To może potrwać,kilka dni. Zobaczę jakie warunki jest w stanie zaoferować. Quote
Lilmo Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 To ja się zabieram za ogłoszenia. Ogłoszenia dla Fiony zrobiłam na następujących stronach ( pozwoliłam sobie wykorzystać tekst ze strony niczyje.com.pl, mam nadzieję, że kradzież zostanie mi wybaczona :oops:): warszawa.gumtree.pl kokosy.pl hodowcy.com.pl aukcjezwierzat.pl kupiepsa.pl kupsprzedaj.pl eoferty.com.pl nasipupile.pl przygarnijzwierzaka.pl warszawa.oxl.pl I poniżej zdjęcie Fiony, żeby było wiadomo, która to sunia: Quote
Lilmo Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Na tych samych stronach ma także ogłoszenia Wolf: warszawa.gumtree.pl kokosy.pl hodowcy.com.pl aukcjezwierzat.pl kupiepsa.pl kupsprzedaj.pl eoferty.com.pl nasipupile.pl przygarnijzwierzaka.pl warszawa.oxl.pl Postaram się także zrobić ogłoszenia Fridzie i Fidze. Mam jeszcze jedno pytanie. Czy sunie ze zdjęcia poniżej mają jakieś imiona? Czy mogę gdzieś znaleźć informacje na ich temat,bo na stronie nic nie widzę? Chodzi o te: Quote
maja602 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Sunie ze zdjęcia to Moli i Megi. Z tego co wiem to one już zostały adoptowane. Quote
Lilmo Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 maja602 napisał(a):Sunie ze zdjęcia to Moli i Megi. Z tego co wiem to one już zostały adoptowane. Dziękuję za odpowiedź :) Quote
Lilmo Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='Lilmo'] warszawa.gumtree.pl kokosy.pl hodowcy.com.pl aukcjezwierzat.pl kupiepsa.pl kupsprzedaj.pl eoferty.com.pl nasipupile.pl przygarnijzwierzaka.pl warszawa.oxl.pl Postaram się także zrobić ogłoszenia Fridzie i Fidze. I te 2 dziewczynki już także mają ode mnie ogłoszenia na wyżej wymienionych stronach: Quote
maja602 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 SUPER. Im więcej ogłoszeń tym lepiej. Quote
esperanza Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Serdecznie dziękujemy za ogłoszenia :loveu: Maszka wygrzebała sobie puszkę ze śmieci i uciekła :evil_lol: Quote
Lilmo Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 I jak, jest jakiś oddzew z ogłoszeń? Wszystkie mają bardzo dużą oglądalność, więc tak po cichutku mam nadzieję, że to jakoś przełoży się na domki, na dobre domki. Quote
maja602 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Istotnie. Jesli chodzi o ilość osób oglądających ogłoszenia to i u mnie jest trochę. Zatem czekamy na dobre wieści. Quote
Lilmo Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Otrzymałam maila z zapytaniem czy ogłoszenie Figi i Fridy jest nadal aktualne. Podłam pani numer podany w ogłoszeniu, więc może coś z tego będzie. :) Quote
esperanza Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Na razie niestety brak domków, ale nie poddajemy się :p Quote
malagos Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 W piatek kobietka z naszej wsi pojechała do schroniska w Kruszewie i przywiozła młodego pieska, w typie husky, z różnoklorowymi oczami. U niej będzie miał dobrze, ludzie lubiący psy. Quote
esperanza Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 malagos, czy to jest ten pies? Quote
malagos Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 nie wiedziałam go, tylko pani dzwoniła i opowiadała o nim, radziła się też co mu dać jesć, bo nie bardzo ma apetyt... Quote
esperanza Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Tak, to Blue został adoptowany :p Zerknijcie prosze do pierwszego postu- 3 szczeniaki zostały adoptowane: Fart, Figa i Pix. W schronisku nadal jest 17 szczeniąt :-( Quote
Lilmo Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Bardzo się cieszę, że 3 maluchy już bezpieczne w SWOICH domach! :multi: No to jeszcze 17 i będzie moża odetchnąć :roll: Quote
jayo Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Jutro sprawdzam dom dla Pixie.. Trzymajcie kciuki. Bedzie mniej o jedno kolejne. Mała sunieczka, ktora przyszla ze swoja dzikawą mamą, odeszła :( Quote
Recommended Posts