ania z poznania Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Cioteczki, zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/175183-KSIAE-A-KI-BIA-UTERIA-KOSMETYKI-NA-BB-DO-20-grudnia?p=13655916#post13655916 Quote
agnieszka32 Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Nowe zdjęcia słodziaka Pako jak zawsze chętny do zabawy . A tu wygłupia się ze swoim sznurem :D No i jeszcze fota z kumplem :evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 Była rodzina zainteresowania poważnie adopcją Pako. Poza Pakusiem, bardzo spodobał im się Gucio [url]http://www.dogomania.pl/threads/175078-GUCIO-Amstaff-ktA-ry-kocha-wszystko-i-wszystkich-porzucony-szuka-nowego-domu?p=13675836#post13675836[/url] a że Państwo ze Szczecina, to najpierw poszli zobaczyć Gucia i stwierdzili, że nie wyjdą bez niego :evil_lol::loveu: Tylko czy mielew chciałby się z Pakusiem rozstać? :cool1: :cool3: Quote
Alicja Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Ozzy napisał list do Dzieciątka ;) ...a w nim prośbę ....żeby Pako został na zawsze u mielew ;) Quote
agnieszka32 Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Alicja napisał(a):Ozzy napisał list do Dzieciątka ;) ...a w nim prośbę ....żeby Pako został na zawsze u mielew ;) Ja też bym sobie tego życzyła, Alicja ;) Rozmawiałam z mielew, powiedział że Pakuś musi mieć najlepszy dom pod słońcem (czy coś w tym rodzaju, zapewne "troszkę" ubarwiłam :evil_lol::diabloti:), ale dopóki go nie znajdzie, to będzie u niego i jego TZki :loveu: Mój słodziak kochany :loveu::loveu::loveu: Quote
ania z poznania Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Cudny jest Pako, niesamowicie mi się podoba! Quote
agnieszka32 Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 [quote name='ania z poznania']Cudny jest Pako, niesamowicie mi się podoba! Mnie też, Aniu - czarna pięknota z niego, a już szczególnie na tle kontrastującej bieli :loveu: No, prawie bieli :evil_lol: Przyszła zima i badyli trzeba szukac pod śniegem. Quote
agnieszka32 Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 i jeszcze cztery zimowe fotki: Quote
agnieszka32 Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 [quote name='"mielew"']PAKO ŻYCZY WSZYSTKIM WESOŁYCH ŚWIĄT. Ja również życzę Wszystkim Wesołych Świąt . U nas w tym roku będą wyglądały trochę inaczej , po pierwsze jest Pakuś , po drugie nie będzie choinki - no bo Pako zrobiłby wszystko żeby zostały z niej jedynie igiełki :evil_lol::diabloti: Mój kochany Pakusiu, życzę Ci wspaniałego kochającego domku :loveu: Quote
andzia69 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 cudne zdjecia cudnego chłopaka:):) a dla wszystkich odwiedzajacych ten wątek: Quote
ania z poznania Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 http://img163.imageshack.us/img163/2474/1005180.jpg Jaki modny pies!!! Quote
Hotel KADIF Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Ale fajny Pakulinek!:loveu: Czy on już zostanie w DT na DS ? ;) Quote
agnieszka32 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Zobaczcie sami, jakie Pakuś ma życie: [quote name='"mielew"']U Pakola wszystko ok. Nabrał masy , jest już " w sam raz " . Jest pogodnym psem . W domku bardzo grzeczny , chodzący pieszczoch , tylko by się przytulał i rozdawał buziaki ( kiedy jesteśmy wszyscy razem ). Ciągle chętny do zabawy , uwielbia bawić się sznurem . Jeden sznur starcza na tydzień :lol: Na spacerku się rozkręca , uwielbia biegać i rozgryzać badyle. Niestety nie umie na mieście przejść grzecznie obok kamieni i badyli , z tym jest problem , bo gdy tylko znajdzie jakiś kamień lub gałąź to łapie w łapy i kładzie się na niego , żeby mu czasem nie zabrać . Trzeba dużej siły żeby go odciągnąć albo jakiegoś sposobu - już jeden mamy opracowany . Prośby i groźby nie wchodzą w grę gdyż jest uparty jak osioł :roll: . Żeby nam się nie nudziło to czasem kiedy nas nie ma wpada na genialne pomysły - zjadł nam kabel od telefonu, po świętach ściągnął sobie z blatu kuchennego ( jest tam wysoko ) talerz z makowcem ( owinięty był folią więc nie powinien go kusić , bo nie był na widoku ) no i go zjadł - z talerza zostały strzępy . Dwa dni się stresowaliśmy czy nie zjadł też resztek talerza i czy mu nic nie będzie, ale na szczęście tylko na nerwach się skończyło . Teraz wszystko jest pochowane do szafek , dziesięć razy sprawdzamy wszystko przed wyjściem. No i jeszcze mamy mały problem z zostawianiem go samego w domu , nie wiemy dlaczego ale ostatnio strasznie zaczął to przeżywać . W dzień kiedy jest jasno strasznie jest smutny kiedy ma sam zostać ale jest ok , kiedy tylko robi się ciemno , a my musimy wyjść to jest straszna rozpacz, szczeka , wyje , skacze na drzwi i drapie. Próbujemy go przyzwyczajać ,że to tylko na chwilę i że wrócimy , mamy nadzieję , że mu przejdzie. Oko nadal jest zakrapiane , za dwa tygodnie idziemy na kontrol, bo powieka jest jeszcze lekko wywinięta , ale jak twierdzi weterynarz nie rysuje po oku , więc może nie będzie trzeba robić ponownego zabiegu . Więcej będzie mógł powiedzieć jak zejdzie z oka stan zapalny. z naszych obserwacji wynika , że zaczął wyraźnie widzieć na oko :) Co do odzewu z ogłoszeń to brak - i nie powiem żebyśmy z tego powodu byli zmartwieni :D Jak spać to tylko pod kołderką , no i oczywiście nie pod swoją i nie w swojej sypialni :mrgreen: Quote
ania z poznania Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Ten BRAK ZMARTWIEŃ z powodu braku reakcji na ogłoszenia BARDZO MNIE CIESZY!!!!!!!! Quote
agnieszka32 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 ania z poznania napisał(a):Ten BRAK ZMARTWIEŃ z powodu braku reakcji na ogłoszenia BARDZO MNIE CIESZY!!!!!!!! Aniu, coś mi się wydaje, że Pako znalazł w końcu swoje miejsce na ziemi :cool3::cool3::cool3: :loveu: Quote
Hotel KADIF Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ania z poznania napisał(a):Ten BRAK ZMARTWIEŃ z powodu braku reakcji na ogłoszenia BARDZO MNIE CIESZY!!!!!!!! :lol::loveu: Quote
agnieszka32 Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Kopiuję z niebieskiego: [quote name='"aga1234"']Rozmawiałam z Jackiem (czyli mielew) Pako zostaje w Świnoujściu tymczasem proszę o przeniesienie do działu już w domu. Sytuacja może jedynie zmienić się gdy diametralnie zmieni się sytuacja życiowa rodziny Jacka ( na co się nie zanosi - nie dot. to planowania powiekszenia rodziny) Dziękujemy Jackowi i jego małżonce za "miłość", którą obdarzyli Pako. A nie mówiłam? :cool3::cool3::cool3: Strasznie się cieszę, w końcu mogę napisać oficjalnie to, co i tak większość z nas przeczuwała i o co się modliła: PAKO MA CUDOWNY, WSPANIAŁY DOMEK !!!!!!!!!! :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
aga_krzys Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 wszyscy po cichu mieli taką nadzieję, no i w końcu się doczekaliśmy. super. Quote
aga_krzys Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 wszyscy po cichu mieli taką nadzieję, no i w końcu się doczekaliśmy. super. Quote
Alicja Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='agnieszka32']Kopiuję z niebieskiego: A nie mówiłam? :cool3::cool3::cool3: Strasznie się cieszę, w końcu mogę napisać oficjalnie to, co i tak większość z nas przeczuwała i o co się modliła: PAKO MA CUDOWNY, WSPANIAŁY DOMEK !!!!!!!!!! :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: CUDOWNIE :multi: Agnieszko , wielkie dzięki za dopilnowanie sprawy Pako , co zaowocowało tak cudnym domkiem :Rose: Quote
Alicja Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='agnieszka32']Kopiuję z niebieskiego: A nie mówiłam? :cool3::cool3::cool3: Strasznie się cieszę, w końcu mogę napisać oficjalnie to, co i tak większość z nas przeczuwała i o co się modliła: PAKO MA CUDOWNY, WSPANIAŁY DOMEK !!!!!!!!!! :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: CUDOWNIE :multi: Agnieszko , wielkie dzięki za dopilnowanie sprawy Pako , co zaowocowało tak cudnym domkiem :Rose: Quote
ania z poznania Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 :loveu: jakie wiadomości :loveu:!!!! Agnieszko, jesteś wielka! A czy nowi Państwo dadzą się zaprosić na wątek? Quote
agnieszka32 Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Podziękowania i słowa uznania to się należą Jackowi (mielew z niebieskiego forum), który okazał się fantastycznym odpowiedzialnym człowiekiem z wielkim serduchem. Pomimo wielu obaw i problemów, postanowili zaopiekować się Pako i dali mu najwspanialszy dom.:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts