Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie Alicja, ja też się piszę na następną wyprawę Pako do Świnoujścia :cool3: (w tym roku jeszcze nad morzem nie byłam :-(, a żeby było śmiesznie, większość ludzi myśli, że Szczecin nad morzem leży :evil_lol:)

Posted

[quote name='agnieszka32']No właśnie Alicja, ja też się piszę na następną wyprawę Pako do Świnoujścia :cool3: (w tym roku jeszcze nad morzem nie byłam :-(, a żeby było śmiesznie, większość ludzi myśli, że Szczecin nad morzem leży :evil_lol:)
:-(ja ostatni raz byłam 5 lat temu ... ale planujemy zamówić miejscówe u Andzi na maj i pojechać z Ozzulkiem , bo poki co nigdzie nas nie chcieli :angryy:

Dobra to jade z Tobą...wezme aparat :p...ale masz jezioro ....może sie to ludziom pierdasi że to blisko .....w koncu to też woda :evil_lol::evil_lol:

A buszujący w morzu Pako :loveu:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Pako jedzie w czwartek razem z Mariuszem na poligon, potem czeka go zabieg na oczka, a potem ...... jak nic nadzwyczajnego się nie wydarzy, jedzie do swojego nowego domku :cool3:

no PAKO ...za domek :kciuki:....

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Też się zastanawiam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Alicja, jesteś genialna :cool3: :diabloti:

powiedziałam to TZtowi :cool1:....nie uwierzył :placz:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
A ja wiem! A je wiem, skąd takie fajne obrazki wziąć :cool3: ale nie powiem :evil_lol:

móńdrocha ;)

P.S. Nie jest marynarzem ...

no nie licz , że całą armię tu wstawie :diabloti::evil_lol: