Alicja Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 :loveu:bowski chłopak http://images8.fotosik.pl/79/04705f31eb5b35a1.jpg Quote
agnieszka32 Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Cioteczki i wujkowie :evil_lol:, przygotujcie się na prawdziwy potok fotek Pako z wypoczynku w Świnoujściu :cool3: (temu to dobrze :eviltong:) Quote
Alicja Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 czy następnym razem Cioteczki AAAAAAAAAAAAAA też mogą jechać :razz::razz: Quote
agnieszka32 Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 No właśnie Alicja, ja też się piszę na następną wyprawę Pako do Świnoujścia :cool3: (w tym roku jeszcze nad morzem nie byłam :-(, a żeby było śmiesznie, większość ludzi myśli, że Szczecin nad morzem leży :evil_lol:) Quote
Alicja Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='agnieszka32']No właśnie Alicja, ja też się piszę na następną wyprawę Pako do Świnoujścia :cool3: (w tym roku jeszcze nad morzem nie byłam :-(, a żeby było śmiesznie, większość ludzi myśli, że Szczecin nad morzem leży :evil_lol:) :-(ja ostatni raz byłam 5 lat temu ... ale planujemy zamówić miejscówe u Andzi na maj i pojechać z Ozzulkiem , bo poki co nigdzie nas nie chcieli :angryy: Dobra to jade z Tobą...wezme aparat :p...ale masz jezioro ....może sie to ludziom pierdasi że to blisko .....w koncu to też woda :evil_lol::evil_lol: A buszujący w morzu Pako :loveu: Quote
aga_1234 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 promujemy stronę łódzkich psiaków. S.O.S. AMSTAFF - RATUJMY PSY TYPU BULL - Witamy Quote
agnieszka32 Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Pako jedzie w czwartek razem z Mariuszem na poligon, potem czeka go zabieg na oczka, a potem ...... jak nic nadzwyczajnego się nie wydarzy, jedzie do swojego nowego domku :cool3: Quote
Donvitow Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Foty za......biste. Trzymam kciuki.:lol: Quote
Alicja Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 agnieszka32 napisał(a):Pako jedzie w czwartek razem z Mariuszem na poligon, potem czeka go zabieg na oczka, a potem ...... jak nic nadzwyczajnego się nie wydarzy, jedzie do swojego nowego domku :cool3: no PAKO ...za domek :kciuki:.... Quote
agnieszka32 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Alicja napisał(a):no PAKO ...za domek :kciuki:.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Donvitow Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Gdzie ona znalazła ten czołg?:diabloti: Quote
agnieszka32 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Donvitow napisał(a):Gdzie ona znalazła ten czołg?:diabloti: Też się zastanawiam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alicja, jesteś genialna :cool3: :diabloti: Quote
Alicja Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Donvitow napisał(a):Gdzie ona znalazła ten czołg?:diabloti: w demobilu :grins: Quote
Alicja Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 agnieszka32 napisał(a):Też się zastanawiam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alicja, jesteś genialna :cool3: :diabloti: powiedziałam to TZtowi :cool1:....nie uwierzył :placz: Quote
Donvitow Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 To teraz poszukaj kanonierki albo łodzi podwodnej. DT jest marynarzem a nie czołgistą sądząc po adresie email :lol: Quote
Alicja Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Donvitow napisał(a):To teraz poszukaj kanonierki albo łodzi podwodnej. DT jest marynarzem a nie czołgistą sądząc po adresie email :lol: mówisz ......masz ....... Quote
agnieszka32 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Alicja napisał(a):mówisz ......masz ....... :turn-l::roflt: Quote
agnieszka32 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 A ja wiem! A je wiem, skąd takie fajne obrazki wziąć :cool3: ale nie powiem :evil_lol: P.S. Nie jest marynarzem ... Quote
Alicja Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 agnieszka32 napisał(a):A ja wiem! A je wiem, skąd takie fajne obrazki wziąć :cool3: ale nie powiem :evil_lol: móńdrocha ;) P.S. Nie jest marynarzem ... no nie licz , że całą armię tu wstawie :diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts