Jump to content
Dogomania

...z kliniki na beton...Pugi chyba ma wreszcie domek!!

Recommended Posts

Posted

o kurcze ale pech wielki!!!!!!!!!!! szkoda wielkie bo ja dzisiaj pociagiem rano jechalam tak jak wczesniej pisalam na tym watku... no nic, w pt za tydzien kolezanka ma jechac do krakowa to wezmie go ze soba, tylko ktos go bedzie musial odebrac w krakowie w okolicach ul. opolskiej...

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaczorek pojedzie innym transportem podobno, tak pisała mi osoba która się nim opiekuje
no niestety wyszło jak wyszło, od początku się coś nie udawało... szkoda :shake:

Posted

Kurcze ze akurat teraz dogo musialo szwankowac, dogo dopiero zaczelo mi dzialac, xmartix nie chcce mi sie wyslac PW do Ciebie, nie mam tez do Ciebie zadnego kontaktu, a chcialam sie porozumiec w sprawie Pugiego, jutro moja kolezanka jedzie o 12 z Wroclawia, i wzielaby Pugiego, tylko trzeba sie dogadac, ktos musi tez odebrac psa kolo 15 z krakowa!!!!
nr do mnie 660411755

Posted

Wspaniale byłoby jakby jutro przyjechał. Nie wiem tylko co z tą 15tą. Rano będę wiedziała, czy w tym czasie będę w Krakowie. Możliwe, że będę musiała wyjechać. Mój numer telefonu 510278239

Posted

ja czekam na kontakt od xmartix, ktos musi Pugiego ze schroniska wyciagnac, ktos kto go zna i podwiezc w okolice placu grunwaldzkiego, stamtad kolezanka jedzie, tylko koniecznie musi ktos jak sie uda wszystko dograc odebrac psa z krakowa, w zaleznosci czy korki beda na autostradzie ale mysle ze to bedzie 15-16, chodzi o to ze dziewczyna z ktora by pies jechal nie moze go przedtrzymac i zgodzila sie tylko pod warunkiem, ze ktos odbierze psa od niej jak dojedzie!

Posted

Generalnie to udalo sie prawie wszystko ustawic, pies wyruszy koło 12 z wroclawia i tak jak pisalam wczesniej bedzie pewnie kolo 15 w krakowie, KTO GO ODBIERZE??????????????????????

Posted

Staram sie cos wykombinowac .
Paulinko napisalam mail do Ciebie.
Pan Tomek nie moze go odebrac.
Dzwonie do Tamb.

Uff !
Tamb jest w kontakcie z dziewczyna, ktora przywiezie Pugunia.
Odbior Pugusia i transport do hotelu zalatwiony. Wszystko narazie pod kontrola :)

Posted

Spoko pani Tamara byla w kontakcie ze mną;) poprosilam nr tel do Tamb od Foksi i Dzekusia dziekuje;) troche sie denerwowalam ze to wszystko nie wypali ale udalo sie psiak przekazany juz w docelowe rece jest w Krakowie i pewnie niedlugo bedzie zmierzal do Wieliczki;) dziekuje tez Asi ktora mi przywiozla psiaka na uczelnie, nie wiem czy jest na dogo, dostalam nr do niej o Xmartix;) no to teraz juz bedzie z górki!
A psiak swoją drogą cudowny, przespal calą podroz, jest grzeczniutki i bardzo przytulasny, merda radosnie ogonkiem i przez ten krotki czas nie zauwazylam zeby byl plochliwy! ale to dziewczyny z hotelu sie wypowiedza pewnie na Jego temat juz!

Posted

No to super, ze Pugi juz na miejscu, udalo sie wszystko ladnie dzisiaj jejeje:D

Pani Xeniu dostalam maila od Pani, ale dopiero przeczytalam go popoludniu bo wczesniej nie bylo mnie w domu, ale wszystko zostalo pomyslnie zalatwione:)))