:: FiGa :: Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Przytula się, rzuca po człowieku, nadstawia tyłek do drapania, no wypasss :loveu: Quote
wellington Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 :: FiGa :: napisał(a):Przytula się, rzuca po człowieku, nadstawia tyłek do drapania, no wypasss :loveu: Pieszczoch z Pugopluszaka :loveu: ! Quote
obraczus87 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Przepraszam za OFF. Prosze wejdźcie, może macie jakis GROSIK na zbyciu aby zasilić Nasza Skarbonkę. Juz 3 psiakowi zaraz pomożemy! Być może kiedyś i Wy będziecie chciały aby skarbonka pomogła Waszym podopiecznym :) http://www.dogomania.pl/forum/f402/kundelkowa-skarbonka-mamy-121zl-pomoz-147660/ Quote
:: FiGa :: Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Dawno ciotki nie wyprowadzały Kubusia na spacerek... :oops: Zimno jest i się w domach pochowały :oops: Quote
Isadora7 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 wellington napisał(a):Isadora7, szukalam dzis Pugunia na allegro ale nie moglam go znalezc :oops:.Chcialam zobaczyc jak on sie prezentuje i na kogo sa podane namiary. Czy moglabys prosze podac link ? Bardzo mozliwe ze go przeoczylam... W ogole to tam tyle tych pieskow ze mozna dostac oczoplasu :-( Allegro jest cały czas wznawiane. Bywa ze jest przerwa parogodzinna lub góra dzień - półtora. Quote
:: FiGa :: Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Z kliniki na beton do boksu - Pugi chce Ludzia (785955617) - Aukcje internetowe Allegro Isadorko :oops: A czy mogłabyś wstawić ładniejsze fotki Pugusia na allegro? Bo te nie pokazują jakim jest cudownym pieskiem i jak bardzo spragniony jest człowieka :oops: Quote
Isadora7 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name=':: FiGa ::']Z kliniki na beton do boksu - Pugi chce Ludzia (785955617) - Aukcje internetowe Allegro Isadorko :oops: A czy mogłabyś wstawić ładniejsze fotki Pugusia na allegro? Bo te nie pokazują jakim jest cudownym pieskiem i jak bardzo spragniony jest człowieka :oops: Tak akurat jak zrobię kolejną edycje. ta jeszcze jeden dzień to się nie opłaca. Na których stronach są zdjęcia? Quote
wellington Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Trzeba przypomniec o Puguniu ! Naszukalam sie zdrowo zeby go znalezc, bo linki od jakiegos czasu na forum nie dzialaja, wyszukiwarka tez zawieszona, obsluga techniczna tego forum chyba juz zapadla w sen zimowy :shake: Quote
tamb Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Gdzie będzie Pugunio w zimie jeśli nie znajdzie domu? W budynku? Jakie warunki są w schronisku? Jest w miarę bezpieczny? Quote
xmartix Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Pugunia jak i inne psy mają do dyspozycji w 1 boksie wybieg betonowy i pomieszczenie w budynku z budami ze słomą. tylko tyle Quote
wellington Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 xmartix napisał(a):i pomieszczenie w budynku z budami ze słomą. tylko tyle Cieplo tam choc ? Quote
wellington Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Czy on jest calkiem sam w tym budynku z budami czy razem z innymi psami ? Jakby razem lezaly byloby im cieplej . Quote
tamb Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Moja znajoma chce opłacić hotel jakiemuś psu a ja mam mu poszukać domu i otoczyć opieką. Napiszcie mi, czy Pugo jest zagrożony i czy jeśli dostanę boks w ogrzewanym budynku, poprawi mu to znacznie warunki. Sama dzisiaj wzięłam 12-letnią jamniczkę. Quote
xmartix Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Pugunek na pewno, ale może jest ktoś kto bardziej potrzebuje od nas, poczekajmy aż dziewczyny się odezwą w boksie nie ma tylko 1 psa, jest ich wiele i pewnie siedzą razem Quote
tamb Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Jak Pugunio sobie radzi to wybór padnie na bidę z Krakowa albo Olkusza. Pugunia ogłoszę tak czy tak w Dzienniku Polskim. Ale jak może sobie nie poradzić, to może mieć zapewniony hotel. Quote
wellington Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Tamb, to jest wspaniala propozycja :loveu: Dziekuje !!! Czekamy w takim razie na opinie cioteczek wroclawskich ! Jak i gdzie Pugunia jeszcze oglaszac ? Na allegro nie bylo ani jednej oferty :placz: :placz: :placz: Moze trzebaby wstawic fotki pokazujace jego glowke z bliska ? Quote
wellington Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Tamb zaproponowala wspaniala opcje dla Pugunia i nikt z Wroclawia nawet nie reaguje :mad: Quote
xmartix Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 już się organizujemy i myślimy nad jakimś dziękujemy Tamb dowiedziałam się że w schronie u nas są 2 pieski potrzebujące pomocy które nie dadzą sobie rady na boksach w zimę na zewnątrz ale bym dopiero jutro wiedziała jakie a który hotel będzie opłacony? pytam pod względem tego w jakim mieście by piesek mieszkał? Quote
xmartix Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 byłam w schronie, była też Aga Visenna, pytałyśmy się o potrzebujące, przeszłyśmy po boksach, w pomieszczeniach od boksów mają nawet ciepło, trochę im tak grzeją, mówili że oprócz tego poniżej nie ma jakiegoś na już do wyciągania jest piesek potrzebujący pomocy na już, mimo że ma sierstkę, to marny jego los, gdyż ma chorą skórę (brak witamin), ma wg schronu 16 lat, i trzeba mu wyciąć guza na jądrze. no i jeszcze jest przeziębiony. Oto on: pytanie brzmi na ile ten hotel będzie opłacony? na jaki okres czasu? na zimę tylko? bo tak to nie ma sensu wyjmować psów, bo potem nie ma co z nimi zrobić, tzn gdzie je umieścić Quote
wellington Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 xmartix napisał(a):byłam w schronie, była też Aga Visenna, pytałyśmy się o potrzebujące, przeszłyśmy po boksach, w pomieszczeniach od boksów mają nawet ciepło, trochę im tak grzeją, mówili że oprócz tego poniżej nie ma jakiegoś na już do wyciągania jest piesek potrzebujący pomocy na już, mimo że ma sierstkę, to marny jego los, gdyż ma chorą skórę (brak witamin), ma wg schronu 16 lat, i trzeba mu wyciąć guza na jądrze. Oto on: pytanie brzmi na ile ten hotel będzie opłacony? na jaki okres czasu? na zimę tylko? bo tak to nie ma sensu wyjmować psów, bo potem nie ma co z nimi zrobić, tzn gdzie je umieścić Boze co za bida :-( Quote
tamb Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Bida straszna. Tylko moja znajoma, która zaproponowała, że zapłaci za hotel, zgodziła się na Pugiego. Muszę z nią porozmawiać. Wiem, że koszty weterynaryjne nie wchodzą w grę, tylko hotel do czasu znalezienia domu. Quote
Recommended Posts