Jump to content
Dogomania

...z kliniki na beton...Pugi chyba ma wreszcie domek!!

Recommended Posts

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wellington napisał(a):
Isadora7, szukalam dzis Pugunia na allegro ale nie moglam go znalezc :oops:.Chcialam zobaczyc jak on sie prezentuje i na kogo sa podane namiary.
Czy moglabys prosze podac link ?
Bardzo mozliwe ze go przeoczylam...

W ogole to tam tyle tych pieskow ze mozna dostac oczoplasu :-(

Allegro jest cały czas wznawiane. Bywa ze jest przerwa parogodzinna lub góra dzień - półtora.

Posted

Trzeba przypomniec o Puguniu !

Naszukalam sie zdrowo zeby go znalezc, bo linki od jakiegos czasu na forum nie dzialaja, wyszukiwarka tez zawieszona, obsluga techniczna tego forum chyba juz zapadla w sen zimowy :shake:

Posted

Moja znajoma chce opłacić hotel jakiemuś psu a ja mam mu poszukać domu i otoczyć opieką. Napiszcie mi, czy Pugo jest zagrożony i czy jeśli dostanę boks w ogrzewanym budynku, poprawi mu to znacznie warunki. Sama dzisiaj wzięłam 12-letnią jamniczkę.

Posted

Pugunek na pewno, ale może jest ktoś kto bardziej potrzebuje od nas, poczekajmy aż dziewczyny się odezwą
w boksie nie ma tylko 1 psa, jest ich wiele i pewnie siedzą razem

Posted

Jak Pugunio sobie radzi to wybór padnie na bidę z Krakowa albo Olkusza. Pugunia ogłoszę tak czy tak w Dzienniku Polskim. Ale jak może sobie nie poradzić, to może mieć zapewniony hotel.

Posted

Tamb, to jest wspaniala propozycja :loveu:
Dziekuje !!!

Czekamy w takim razie na opinie cioteczek wroclawskich !

Jak i gdzie Pugunia jeszcze oglaszac ?
Na allegro nie bylo ani jednej oferty :placz: :placz: :placz:

Moze trzebaby wstawic fotki pokazujace jego glowke z bliska ?

Posted

już się organizujemy i myślimy nad jakimś
dziękujemy Tamb

dowiedziałam się że w schronie u nas są 2 pieski potrzebujące pomocy które nie dadzą sobie rady na boksach w zimę na zewnątrz
ale bym dopiero jutro wiedziała jakie
a który hotel będzie opłacony? pytam pod względem tego w jakim mieście by piesek mieszkał?

Posted

byłam w schronie, była też Aga Visenna, pytałyśmy się o potrzebujące, przeszłyśmy po boksach, w pomieszczeniach od boksów mają nawet ciepło, trochę im tak grzeją, mówili że oprócz tego poniżej nie ma jakiegoś na już do wyciągania

jest piesek potrzebujący pomocy na już, mimo że ma sierstkę, to marny jego los, gdyż ma chorą skórę (brak witamin), ma wg schronu 16 lat, i trzeba mu wyciąć guza na jądrze. no i jeszcze jest przeziębiony.
Oto on:

pytanie brzmi na ile ten hotel będzie opłacony? na jaki okres czasu? na zimę tylko? bo tak to nie ma sensu wyjmować psów, bo potem nie ma co z nimi zrobić, tzn gdzie je umieścić

Posted

xmartix napisał(a):
byłam w schronie, była też Aga Visenna, pytałyśmy się o potrzebujące, przeszłyśmy po boksach, w pomieszczeniach od boksów mają nawet ciepło, trochę im tak grzeją, mówili że oprócz tego poniżej nie ma jakiegoś na już do wyciągania

jest piesek potrzebujący pomocy na już, mimo że ma sierstkę, to marny jego los, gdyż ma chorą skórę (brak witamin), ma wg schronu 16 lat, i trzeba mu wyciąć guza na jądrze.
Oto on:

pytanie brzmi na ile ten hotel będzie opłacony? na jaki okres czasu? na zimę tylko? bo tak to nie ma sensu wyjmować psów, bo potem nie ma co z nimi zrobić, tzn gdzie je umieścić

Boze co za bida :-(

Posted

Bida straszna. Tylko moja znajoma, która zaproponowała, że zapłaci za hotel, zgodziła się na Pugiego. Muszę z nią porozmawiać. Wiem, że koszty weterynaryjne nie wchodzą w grę, tylko hotel do czasu znalezienia domu.