Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 652
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asiaf1']Kapselek był wczoraj w metrze ale niestety miałam tylko 1 tel. i to ze szczecina:-([/quote]

...może jeszcze telefony się rozdzwonią :cool3:...., co ja mówię na pewno się rozdzwonią :eviltong:

Posted

[quote name='asiaf1']Kapselek był wczoraj w metrze ale niestety miałam tylko 1 tel. i to ze szczecina:-([/quote]

jeśli ludzi byli ok, zgadzali się na umowę i wizytę przed/po adopcyjną, to transport by się wymyśliło:roll:

Posted

[quote name='mtf zalesie']mam porobione zdjecia ubran na bazarek-moge opisac ,moge wysylac ale potrzebuje aby ktos je wstawil na bazarek i go pilnowal.swoja deklaracje wplace gotowka na kosiarzy zgodnie z umowa.[/quote]

Ja to mogę zrobić. Mam sporo wolnego czasu.
Prześlij proszę zdjęcia na adres: [email][email protected][/email]

Posted

podniosę bidulka i przy okazji Wam powiem, że udało się sprzedać drukarkę za 55 złotych :multi:
dziękuję Jolancie08 i soema za udział w bazarku i gratuluję wygranej tej ostatniej :)

Posted

[quote name='kakadu']podniosę bidulka i przy okazji Wam powiem, że udało się sprzedać drukarkę za 55 złotych :multi:[/quote]
Super!:multi::multi::multi:
Dzięki Kakadu za pomoc, bo tu każdy grosz, jest na wagę złota;)

Posted

[quote name='kakadu']podniosę bidulka i przy okazji Wam powiem, że udało się sprzedać drukarkę za 55 złotych :multi:
dziękuję Jolancie08 i soema za udział w bazarku i gratuluję wygranej tej ostatniej :)[/quote]

super :p:p:p

Posted

Piromanka napisał(a):
Wpłaciłam jakiś czas temu 93 zł na Kapsla. Czy dotarła wpłata? - nie widzę jej w rozliczeniu....

pieniążki doszły-uaktualniłam na 1 stronie

Posted

bico napisał(a):
dzięki Marinka, że trzymasz rękę na pulsie:loveu:

Oślepnę od siedzenia przed monitorem :evil_lol:... roztyję się jak dynia :evil_lol: ... a nie odpuszczę :evil_lol:

Posted

Marinka napisał(a):
Oślepnę od siedzenia przed monitorem :evil_lol:... roztyję się jak dynia :evil_lol: ... a nie odpuszczę :evil_lol:

no ba! jak i większość osób tutaj:evil_lol: