Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='króliczek']No to jeśli nikt nie prosi o sesję zdjęciowową ,to ja się zgłaszam.Proszę zatem o shar-pei g.10.00 :wink:[/quote]

Jesteśmy na tym samym ringu, u Henia :wink: Tak więc jak zdążymy dojechać, bo wcale nam się nie bedzie spieszyć , to może jeszcze jakoś się w przelocie zobaczymy :)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[b]skubi[/b] - jesli ring 19 bedzie blisko naszego 17go to popstrykam Ci zdjecia beardetkow :D my o od 10.00 "pajacujemy", ale moze sie uda :D

Posted

Samków jest tylko cztery sztuki :o
Więc postaram się sprężyć i porobić jak najwięcej fotek, jak najwiekszej ilości ras :P
A Matagi to napewno rozpoznam, będe wypatrywać czerwonej główki :lol:

Posted

[quote name='takatuka']Samków jest tylko cztery sztuki :o
[/quote]

Nie rozumiem, czemu się tak pruderyjnie dziwisz Ela, przecież tajewmnicą Poliszynela jest, że niektórzy ogłosili "cichy bojkot" sędziego w Wa-wie i demonstracyjnie nie wystawiają w Wa-wie Samków :o . A gdybyś zgłosiła MOCARTA, to byłoby ich już 5 ...

mfg

Posted

Chyba jesne jest Kasiu, że wszystkich zdziwiło to, że Pani Ania nie wystawiła swoich psiaków, wtedy byłoby ich więcej, i stąd to zdziwienie :)
A bojkot to swoja droga, dlatego nie wystawiam Mozarta :wink:

Pozdrawiam
Elka

Posted

:lol: Przynajmniej mamy mozliwosc na spokojnie obejrzec rzetelnosc pracy sedziego :wink: jak i innych sedziow 8)

A tak na powaznie, to bedziemy mialy okazje poznac innych Dogomaniakow i ich psiaki, no i oczywiscie zrobic cala mase zdjec :D

Posted

[quote name='takatuka']A bojkot to swoja droga, dlatego nie wystawiam Mozarta :wink:

Pozdrawiam
Elka[/quote]

Ela, masz świetnego psa, który nie był wystawiany u tego sędziego, dziwi mnie zatem "bojkot" z Twojej strony, zwłaszcza, że MOZART to pośrednio efekt pracy i linii hodowlanej Ani. Gdyby nie Ania to nie byłoby ani Merlina (ktorego nota bene jestem fanką od kilku lat), ani Alfy (jej niestety nigdy nie widziałam :( ), a tym bardziej Mozarta. No ale cóż Twój wybór ...

mfg

Posted

Kasia gdyby nie Gdynia to może i bym skusiła się na Wawę, jednak muszę liczyć się z kosztami oraz z tym że musiałabym Mozarta co tydzień "prać" :wink:
A Pan Jakubowki nie pierwszy i nie ostatni raz ocenia samki, więc możliwe, że jeszcze kiedyś u niego wystawię Mocka :)
Pozdrawiam
Elka

Posted

[quote name='joanna']Donya, dzięki to w sumie niedaleko ode mnie i na dodatek znam tą lecznicę, bo wieeeele lat temu operowałam tam swoją pierwszą sunię. Kiedys nie była to tania klinika bo przyjmowali w niej specjaliści z Grochowskiej. Będę musiała się tam przejechać.[/quote]

Specjaliści są ci sami co kiedyś, nawet więcej ich. Mój poprzedni pies i koty były tam leczone. Przy tej ilosci pacjentów zawsze mniej płaciłam.
Z akitą tam nie chodze bo uważam, że troche się popsuła jakość usług. Ewentualnie po jakieś zaświadczenia.
W piatek się wybieram - może sie spotkamy przypadkiem :P

Posted

Niestety, do 16.30 siedzę w pracy. :( Po zaświadczenie wyślę w piątek z małym kuzynkę. Ale może kiedyś .... ( bo na wystawie też chyba jesteśmy w inne dni)

Posted

[quote name='orsini']aaa jak tam dojechac wjezdzajac z E7 (z Gdanska)[/quote]
A tak:
w miejscowości Łomianki zaczynasz już uważać, bądź czujna. Jedziesz prawym pasem. Jak zobaczysz po lewej stronie salon Renault, to na skrzyżowaniu skręcasz w ul. Kolejową (ten salon jest chyba trochę za skrzyżowaniem, musisz uważać, są światła). I śmigasz cały czas z pierwszeństwem. Jedziesz przez las, czasami po takich betonowych płytach, ale nie pękasz. Wkrótce wyrzuci Cię na asfalt (cały czas z pierwszeństwem)- ulica nazywa się Estrady. Jedziesz Estrady... trafiasz na światła, które przejeżdżasz prosto, jesteś na ul. Radiowej. No i znowu dajesz z pierwszeństwem, nawierzchnia taka sobie, to uważaj. Droga prowadzi przez las, jest sporo zakrętów i czasami stoją niebiescy. Mijasz se tory kolejowe, jedziesz. Dojeżdżasz do skrzyżowania, skup się. :D
Skręcasz w prawo w ul. Gąsiorowskiego, jadziesz kawałeczek do końca i w lewo masz ul. Kartezjusza :D Jedziesz trochę raczej już w korku i po prawej stronie jest stadion, na którym odbywa się wystawa.
Dojazd prosty jak drut, nie trzeba w ogóle pchać się w miasto :lol:

Posted

[b]Adda[/b] sposób tłumaczenia trasy bardzo mnie rozbawił..tak dalej :wink: super to opowiedziałaś :lol:

[b]a ja mam ważne pytanie[/b],czy ktoś się orinetuje lub ma mapkę jak będą usytuowane ringi? bo mi rasę rozbili :( i nie wiem, czy będę w stanie skakać z ringu na ring mając tyle psów do przyszykowania. do zobaczenia na wystawie :wink: mam nadzieję,że też spotkam paru dogomaniaków,będę z młodzieżą i szczeniakami yoreczków :wink:

Posted

[quote name='Magdalena1'][b]Adda[/b] sposób tłumaczenia trasy bardzo mnie rozbawił..tak dalej :wink: super to opowiedziałaś :lol: [/quote]
[b]Magdalena1[/b], ale chociaż jako warszawianka potwierdź, że dobrze gadam :lol:

Posted

[b]Adda[/b] no oczywiście :lol: myślę,że jakbym sobie wydrukowała to co napisałaś i bym jechała to ojojoj..śmiechy i dobry dojazd mur beton :lol: jeszcze raz gratulacje za pomysł..
ja może w sobotę przyjadę na wystawę obejrzeć ringi jak są rozmieszczone,ale jakbym co to prosiłabym o sprawdzenie jak daleko są od siebie ring 4 i mój 9..
może Cię jakoś znajdę :wink:

Posted

[quote name='Jaga']Sama sobie odpowiem ;), dla zainteresowanych - 20 zł bilet normalny, 5 zł bilet ulgowy, 20 zł parking.[/quote]

No to po prostu rewelka. Jak zwykle :-? A czy ktos moglby mnie oswiecic gdzie zaparkowac zby nie zaplacic ? :) To jest przy jakis osiedlach tak? Sa tam jakies uliczki?

Posted

Pomocy czy ktos jedzie w niedziele z Opola lub okolic lub przez Opole na wystawe i ma miejsce dla małej osobki z małym pieskiem w klatce?? :roll: Prosze o jakies informacje na Priv!!

Posted

[quote name='Magdalena1'][b]Adda[/b] no oczywiście :lol: myślę,że jakbym sobie wydrukowała to co napisałaś i bym jechała to ojojoj..śmiechy i dobry dojazd mur beton :lol:[/quote] I tak starałam się być poważna :roll: A [b]orsini[/b] jakoś nie odzywa się, czy wszystko jest zrozumiałe :roll:
[quote]może Cię jakoś znajdę :wink:[/quote] Ja nie pamiętam który ring :oops: , ale wchodzimy ok. 13-tej.