Jump to content
Dogomania

JANTAREK (KuKi)-noga wyrwana ze stawu:( JUŻ w DS! :))) Ale leczymy dalej!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kaja i Aza']majqa,
ja mam dla Ciebie propozycje; zacznij pisac powiesci, wydasz w duzym nakladzie i miekkich okladkach, zeby bylo taniej. Rozejda sie jak swieze bulki, a honoraria przeznaczysz wiadomo na co:lol:.
Naprawde, Twoja umiejetnosc poslugiwania sie tworzywem jakim jest jezyk, robi wrazenie.[/quote]
:evil_lol:taaaa Iza ma sie ten talent :cool3:

Co do legowiska dotrze pod same twe drzwi ukryty smoku ;)

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ukryty Smok']
Aha, jeszcze jedno. Zdobyłam dla moich psów rosyjski preparat Alezan. To taki żel leczniczy na stawy, więzadła i mięśnie. Podobno cudotwórczy. ;)
U nich się tego używa dla koni, ale odkryli go także psiarze. Myślę, że spróbuję go zastosować także u Jantara...

Pzdr,

Ukryty Smok[/quote]

czy moge prosic o jakas informacje o tym preparacie i skad go brac?? na stawy tez pomaga?? Mam konie z problemami stawowymi....

Posted

[quote name='Dorothy']czy moge prosic o jakas informacje o tym preparacie i skad go brac?? na stawy tez pomaga?? Mam konie z problemami stawowymi....[/quote]
no proszę ,jak Dorotka nam tu interesy załatwia :evil_lol:

Posted

[quote name='Ukryty Smok']Jest bardzo, bardzo słabiutki, taki ...badylek... Bardzo na niego uważam i nawet ugotowałam dla niego królika...:oops:[/quote]

Smoczusiu - przy Tobie wyzdrowienie i zmężnieje :lol: Dołączam do zbiorowego trzymania kciuków i zaklinania ;) Trzymajcie się cieplutko.

Posted

[quote name='Ajula']pozdrawiam w nowy dzionek, który na pewno będzie lepszy niż wczorajszy!
dziś Jantar będzie się czuł jeszcze lepiej, niż wczoraj :lol:[/quote]
i to jest pozytywne myślenie :multi:

Posted

Witajcie!

Może to Wasze pozytywne myślenie pomaga, bo psiąteczko kochane chyba rzeczywiście lepiej się czuje dzisiaj...:lol: Naprawdę, już dość żwawo sobie kuśtyka na tych biednych łapeczkach swoich... Dziś wyszliśmy na spacerek, to naprawdę tak radośnie sobie człapał... O ile można tak nazwać ten jego "żołnierski" chód...
Aha, jestem w szoku, dotyczącym przyzwyczajeń higienicznych tego psa. On bardzo, bardzo ładnie zachowuje czystość! Co prawda, mieszka w garażu i nie wszędzie mogę zajrzeć, ale wydaje mi się, że higienista z niego straszny ;). Wybaczcie mi, że umieściłam go w garażu. Nie ma po prostu miejsca na jeszcze jednego psa, zwierzak są w każdym kącie... :shake: Naprawdę jednak, tam ma spokój, nie jest nagabywany przez moje wielkopsy, rozłożyłam mu dywanik, jest tam sucho i chłodno, co w upały ważne...
Wydaje mi się też, że wyśledziłam jego mroczną przeszłość. To chyba pies "węglowy", tj. z miejscowego składu węgla. Gdy miał wypadek, węglarz po prostu podobno go wyrzucił, a to biedactwo na połamanych kosteczkach przeczołgało się około 1,5 kilometra do miasteczka... Gdzie los nie był dla niego łaskawy, bo stał się obiektem ataków praworządnych obywateli...:shake: Tyle dało dyskretne śledztwo...
Wiecie, boję się, że jak węglarz się dowie, to jeszcze po niego przyleci... A jakby się go dało podleczyć,to już zupełnie chyba o kradzież mnie oskarży...

Wieczorem będą zdjęcia!!!;)

Pzdr,

Ukryty Smok

Guest Elżbieta481
Posted

Nie sądzę by wspomniany człeczyna przyleci po psa.W końcu pozbył sie kłopotu..
E/W

Posted

Jak go z ulicy zdejmowałam, to ludzie się patrzyli...
Patrzyli, jakby smoka zobaczyli...;)
W oczy się nie rzuca, ale na tej wsi to nas trochę ludzie podglądają...:oops: Wiecie, tak przez płot... Myślą, że nienormalni mieszkają, zresztą, po wsi mówi się o nas: "A, to ci od tych psów...";)
Aha, chciałabym serdecznie podziękować Majdze, przed chwilą odkryłam tekst. Majgo, brakuje mi słów, aby Ci podziękować......:loveu:

Pzdr,

Ukryty Smok

Posted

[quote name='Ukryty Smok'].. Myślą, że nienormalni mieszkają, zresztą, po wsi mówi się o nas: "A, to ci od tych psów...";)
[/quote]
i chwała Bogu, że jesteście NIENORMALNI :loveu:
jesli nienormalność w tym kraju ma polegać na pomaganiu zwierzętom, to oby nienormalnych było jak najwięcej
ps. my też jestesmy uważani za nienormalnych, nawet w naszej rodzinie tak o nas mówią :roll: (ależ Julitko, przecież pies nie może być ważniejszy od czlowieka!!)

Posted

[quote name='Ajula'](...) przecież pies nie może być ważniejszy od czlowieka!! (...)[/quote]
Ważniejszy może nie ale równie ważny już tak. :evil_lol:

Posted

Dobry wieczór, Smoku i Jantarku.No, właśnie, Smoczku, jak ty się czujesz?Bo, jak pewnie zauważyłaś, wszyscy się o ciebie dopytują także.CZy na pewno wszystko w porządku u ciebie?A Jantar to facet, że ho ho!On ma w sobie to coś.I leczenie leczeniem (choć twój wet to chyba strasznie fajny człowiek, po tym sądząc, co piszesz o leczeniu Jantarka), ale tak naprawdę najbardziej leczy go twoja miłość i troska.Chwała Bogu, że trochę lepiej się czuje ta kochana drobinka.Mam nadzieję, że każdego dnia będzie lepiej
A mówiąc o nienormalności, to kiedy się wyprowadziliśmy na wieś, tutaj na nas też tak patrzyli.Ale teraz, gdy któryś z panów wraca zawiany do domu i podrażni psy, to dostaje wygawor od swojej zony, bo, jak mówią tu kobiety, to wstyd, żeby drażnic nasze psy.A rodzina?Hmmm.Moi staruszkowie wiedzą,że ciągle mamy 23 psy, choc w pewnym momencie tę liczbę trzeba było przez 3 pomnożyć.Ale przez telefon przynajmniej nie widać, jak czerwienie się mówiąc, że mamy tyle psów ile mieliśmy.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Zdrowiej, piesiu, a ty, Smoczku, czuj się jak najlepiej.

Posted

[quote name='Lilek'] ciągle mamy 23 psy, choc w pewnym momencie tę liczbę trzeba było przez 3 pomnożyć. [/quote]
??? :crazyeye:
ale mnie zaciekawiłas, jak to 23 psy? (albo i więcej)