Basia i Barni Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='Kaja i Aza']majqa, ja mam dla Ciebie propozycje; zacznij pisac powiesci, wydasz w duzym nakladzie i miekkich okladkach, zeby bylo taniej. Rozejda sie jak swieze bulki, a honoraria przeznaczysz wiadomo na co:lol:. Naprawde, Twoja umiejetnosc poslugiwania sie tworzywem jakim jest jezyk, robi wrazenie.[/quote] :evil_lol:taaaa Iza ma sie ten talent :cool3: Co do legowiska dotrze pod same twe drzwi ukryty smoku ;) Quote
Dorothy Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='Ukryty Smok'] Aha, jeszcze jedno. Zdobyłam dla moich psów rosyjski preparat Alezan. To taki żel leczniczy na stawy, więzadła i mięśnie. Podobno cudotwórczy. ;) U nich się tego używa dla koni, ale odkryli go także psiarze. Myślę, że spróbuję go zastosować także u Jantara... Pzdr, Ukryty Smok[/quote] czy moge prosic o jakas informacje o tym preparacie i skad go brac?? na stawy tez pomaga?? Mam konie z problemami stawowymi.... Quote
Basia i Barni Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='Dorothy']czy moge prosic o jakas informacje o tym preparacie i skad go brac?? na stawy tez pomaga?? Mam konie z problemami stawowymi....[/quote] no proszę ,jak Dorotka nam tu interesy załatwia :evil_lol: Quote
Nemi Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='Ukryty Smok']Jest bardzo, bardzo słabiutki, taki ...badylek... Bardzo na niego uważam i nawet ugotowałam dla niego królika...:oops:[/quote] Smoczusiu - przy Tobie wyzdrowienie i zmężnieje :lol: Dołączam do zbiorowego trzymania kciuków i zaklinania ;) Trzymajcie się cieplutko. Quote
Ajula Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 pozdrawiam w nowy dzionek, który na pewno będzie lepszy niż wczorajszy! dziś Jantar będzie się czuł jeszcze lepiej, niż wczoraj :lol: Quote
Basia i Barni Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='Ajula']pozdrawiam w nowy dzionek, który na pewno będzie lepszy niż wczorajszy! dziś Jantar będzie się czuł jeszcze lepiej, niż wczoraj :lol:[/quote] i to jest pozytywne myślenie :multi: Quote
Ukryty Smok Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Witajcie! Może to Wasze pozytywne myślenie pomaga, bo psiąteczko kochane chyba rzeczywiście lepiej się czuje dzisiaj...:lol: Naprawdę, już dość żwawo sobie kuśtyka na tych biednych łapeczkach swoich... Dziś wyszliśmy na spacerek, to naprawdę tak radośnie sobie człapał... O ile można tak nazwać ten jego "żołnierski" chód... Aha, jestem w szoku, dotyczącym przyzwyczajeń higienicznych tego psa. On bardzo, bardzo ładnie zachowuje czystość! Co prawda, mieszka w garażu i nie wszędzie mogę zajrzeć, ale wydaje mi się, że higienista z niego straszny ;). Wybaczcie mi, że umieściłam go w garażu. Nie ma po prostu miejsca na jeszcze jednego psa, zwierzak są w każdym kącie... :shake: Naprawdę jednak, tam ma spokój, nie jest nagabywany przez moje wielkopsy, rozłożyłam mu dywanik, jest tam sucho i chłodno, co w upały ważne... Wydaje mi się też, że wyśledziłam jego mroczną przeszłość. To chyba pies "węglowy", tj. z miejscowego składu węgla. Gdy miał wypadek, węglarz po prostu podobno go wyrzucił, a to biedactwo na połamanych kosteczkach przeczołgało się około 1,5 kilometra do miasteczka... Gdzie los nie był dla niego łaskawy, bo stał się obiektem ataków praworządnych obywateli...:shake: Tyle dało dyskretne śledztwo... Wiecie, boję się, że jak węglarz się dowie, to jeszcze po niego przyleci... A jakby się go dało podleczyć,to już zupełnie chyba o kradzież mnie oskarży... Wieczorem będą zdjęcia!!!;) Pzdr, Ukryty Smok Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Nie sądzę by wspomniany człeczyna przyleci po psa.W końcu pozbył sie kłopotu.. E/W Quote
Dorothy Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 a musi sie dowiedziec?? bedziemy domku szukac, mysle, ale moze narazie on nie rzuca sie w oczy bardzo? Quote
Ukryty Smok Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Jak go z ulicy zdejmowałam, to ludzie się patrzyli... Patrzyli, jakby smoka zobaczyli...;) W oczy się nie rzuca, ale na tej wsi to nas trochę ludzie podglądają...:oops: Wiecie, tak przez płot... Myślą, że nienormalni mieszkają, zresztą, po wsi mówi się o nas: "A, to ci od tych psów...";) Aha, chciałabym serdecznie podziękować Majdze, przed chwilą odkryłam tekst. Majgo, brakuje mi słów, aby Ci podziękować......:loveu: Pzdr, Ukryty Smok Quote
agusiazet Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Skoro mówią o Was, że jesteście Ci od psów, to w moich oczach wielki komplement! A węglarz pewnie ma nowego psa:( I Jantar w ogóle go nie obchodzi! Quote
Ajula Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='Ukryty Smok'].. Myślą, że nienormalni mieszkają, zresztą, po wsi mówi się o nas: "A, to ci od tych psów...";) [/quote] i chwała Bogu, że jesteście NIENORMALNI :loveu: jesli nienormalność w tym kraju ma polegać na pomaganiu zwierzętom, to oby nienormalnych było jak najwięcej ps. my też jestesmy uważani za nienormalnych, nawet w naszej rodzinie tak o nas mówią :roll: (ależ Julitko, przecież pies nie może być ważniejszy od czlowieka!!) Quote
majqa Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='Ajula'](...) przecież pies nie może być ważniejszy od czlowieka!! (...)[/quote] Ważniejszy może nie ale równie ważny już tak. :evil_lol: Quote
gameta Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 a my pofruniemy w górę popołudniowo - w Gdyni wyszło słońce, przesyłam kilka promieni :loveu: Quote
Energy Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Do góry Jantarku, zdrowiej :p Gameta ale Ci zazdroszczę miejsca zamieszkania:razz:zawsze kochałam morze, a mam tak daleko:placz: Quote
gameta Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Ja nad morze mam 72km :cool1: Blisko to jest ten ściek zwany zatoką :cool1: Quote
Energy Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='gameta']Ja nad morze mam 72km :cool1: Blisko to jest ten ściek zwany zatoką :cool1:[/QUOTE] Ja prawie 10 razy tyle:roll: Quote
rita60 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Dobry wieczor Jantarku,buziaki od ciotki,dla dzielnego chłopaka:razz: Quote
sacred PIRANHA Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Jantarek idziemy na spacerek szukac domku! Quote
Poker Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 to się chłopaczek zbiera do kupy, wie że tyle ciotek mu kibicuje i nie wypada mu zawieść nas :evil_lol: A jak Smoczek sie miewa? Quote
Ajula Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='Poker']A jak Smoczek sie miewa?[/quote] Smoczek na swój temat milczy :mad: o piesku jak najbardziej opowiada, ale o sobie nic Quote
Lilek Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Dobry wieczór, Smoku i Jantarku.No, właśnie, Smoczku, jak ty się czujesz?Bo, jak pewnie zauważyłaś, wszyscy się o ciebie dopytują także.CZy na pewno wszystko w porządku u ciebie?A Jantar to facet, że ho ho!On ma w sobie to coś.I leczenie leczeniem (choć twój wet to chyba strasznie fajny człowiek, po tym sądząc, co piszesz o leczeniu Jantarka), ale tak naprawdę najbardziej leczy go twoja miłość i troska.Chwała Bogu, że trochę lepiej się czuje ta kochana drobinka.Mam nadzieję, że każdego dnia będzie lepiej A mówiąc o nienormalności, to kiedy się wyprowadziliśmy na wieś, tutaj na nas też tak patrzyli.Ale teraz, gdy któryś z panów wraca zawiany do domu i podrażni psy, to dostaje wygawor od swojej zony, bo, jak mówią tu kobiety, to wstyd, żeby drażnic nasze psy.A rodzina?Hmmm.Moi staruszkowie wiedzą,że ciągle mamy 23 psy, choc w pewnym momencie tę liczbę trzeba było przez 3 pomnożyć.Ale przez telefon przynajmniej nie widać, jak czerwienie się mówiąc, że mamy tyle psów ile mieliśmy.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zdrowiej, piesiu, a ty, Smoczku, czuj się jak najlepiej. Quote
Ajula Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='Lilek'] ciągle mamy 23 psy, choc w pewnym momencie tę liczbę trzeba było przez 3 pomnożyć. [/quote] ??? :crazyeye: ale mnie zaciekawiłas, jak to 23 psy? (albo i więcej) Quote
Recommended Posts