Energy Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='gameta']Aaaa nie, lekarz kazał mi leżeć :cool1: No więc się słucham :p[/QUOTE] A to niedobry, w taki upał takie zalecenia:cool3: Quote
emilia2280 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='gameta']to ja wpadnę, ponieważ wstałam na chwilę z łóżka :cool1: I zaraz tam wracam :cool1:[/quote] haaaaaaaaa, gameta, lepiej sie przyznaj ze dostalas fotke puzderka Lobuza od Dorothy i teraz masz wydrukowaná nad lózkiem- dlatego nie wstajesz :diabloti: Quote
Dorothy Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 mysle ze gameta jednak wstanie i pojdzie pakowac walizki coby mnie odwiedzic , wlasnie sie dowiedziala ze niedlugo przeprowadzam sie na wies a tam bardzo atrakcyjne rzeczy som zlokalizowane :diabloti: Quote
emilia2280 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Tia- punkt kopulacyjny, to dopiero atrakcja :lol: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 No, to takie jakby trochę lekkie zboczenie.....hm ... tematu... ;) :evil_lol: Czekamy na wiadomości od Jantarka. :loveu: Quote
gameta Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Nie, no brawo - chwila nieuwagi i mnie rozgryzły jedna z drugą :diabloti: Quote
3 x Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='emilia2280']Tia- punkt kopulacyjny, to dopiero atrakcja :lol:[/QUOTE] no kurde pięc kuni z pełnimi puzderkami :diabloti: to nie atrakcja? :> Quote
Energy Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Idziemy Jantarku na spacerek, bo ciotki jakieś dziwne rzeczy wypisują:crazyeye::evil_lol: Quote
Lilek Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 No, dobra, cioteczki.Spać.Późno się zrobiło to i kunie po łepetynach galopują.:lol::lol::lol: Nie słuchaj tego, Jantusiu.To nie dla takich chorutków jak ty.A żeby was już całkiem przebic, to wam powiem, że ja tez mieszkam na wsi teraz, a pół mojego domu niegdyś, za dawnych właścicieli, to był punkt inseminizacyjny dla kuni.Ha, no i co?:diabloti::diabloti::diabloti: Dobranoc, cioteczki.Dobranoc, Jantarku.Śpij dobrze, piesiu i zdrowiej.Miłych snów wszystkim i pozdrowienia dla Smoka.CZekamy na wiadomości o malutkim.:loveu: Quote
Ukryty Smok Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Witajcie! jestem. Jantar czuje się dziś jakby trochę lepiej...:loveu: Stoi jakby troszkę pewniej na nóżkach, nie przewraca się już tak łatwo... Wet mówi, że zaczynają działać leki przeciwzapalne i przeciwbólowe, a także, co daj Boże, Nivalin. Jutro jedziemy do lekarza, przekażę Wam nowe wieści i nowe fotki. Pozdrawiam Was serdecznie i dziękuję!!! Ukryty Smok Quote
gameta Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Nooooooo ! Świetne wieści na dobranoc :multi: Oby tak dalej Kochani :loveu: Quote
Ukryty Smok Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Wiecie, ten pies jest tak delikatny, taki czuły... Tuli się do kolan, do rąk, jest taki jak ptaszek - leciutki, nieśmiały, delikatny... Chyba zaczynamy się lubić troszeczkę...:oops: Pzdr, Ukryty Smok Quote
majqa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Podnosimy Jantarka w oczekiwaniu na wieści po dzisiejszej wizycie. Czy ktoś mógłby pomóc Ukrytemu Smokowi w porobieniu dobrych fotek pod kątem ogłoszeń? A poza tym - dzień dobry Wszystkim! :lol: Quote
Basia i Barni Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 wróciłam z weekendu a wy już tyle popisaliście :roll: co za watek , człowiek się czuje nie potrzebny :evil_lol: Quote
majqa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='Basia i Barni'] (...) co za watek , człowiek się czuje nie potrzebny :evil_lol:[/quote] Akuratkaaa, bez Ciebie tu ani rusz!!! :loveu: :lol: Quote
Basia i Barni Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='majqa']Akuratkaaa, bez Ciebie tu ani rusz!!! :loveu: :lol:[/quote] cóż ja biedny żuczek mogę ,kiedy taaaaaakie ciotki tutaj siedzą :loveu: co na dzień dzisiejszy cza ? gdzie on to sie podziewa, bo żeby nadgonić to bym musiała se wziąć wolne :diabloti: Quote
gameta Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='Basia i Barni'] co na dzień dzisiejszy cza ? [/quote] cza posłania dla Jantara :roll: Quote
rita60 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Witaj malenki,mam nadzieje,ze dzisiaj bedzie jeszcze lepiej. Quote
Recommended Posts