Jump to content
Dogomania

JANTAREK (KuKi)-noga wyrwana ze stawu:( JUŻ w DS! :))) Ale leczymy dalej!!!

Recommended Posts

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gameta']to ja wpadnę, ponieważ wstałam na chwilę z łóżka :cool1: I zaraz tam wracam :cool1:[/quote]

haaaaaaaaa, gameta, lepiej sie przyznaj ze dostalas fotke puzderka Lobuza od Dorothy i teraz masz wydrukowaná nad lózkiem- dlatego nie wstajesz :diabloti:

Posted

mysle ze gameta jednak wstanie i pojdzie pakowac walizki coby mnie odwiedzic , wlasnie sie dowiedziala ze niedlugo przeprowadzam sie na wies a tam bardzo atrakcyjne rzeczy som zlokalizowane :diabloti:

Posted

[quote name='emilia2280']Tia- punkt kopulacyjny, to dopiero atrakcja :lol:[/QUOTE]
no kurde pięc kuni z pełnimi puzderkami :diabloti: to nie atrakcja? :>

Posted

No, dobra, cioteczki.Spać.Późno się zrobiło to i kunie po łepetynach galopują.:lol::lol::lol: Nie słuchaj tego, Jantusiu.To nie dla takich chorutków jak ty.A żeby was już całkiem przebic, to wam powiem, że ja tez mieszkam na wsi teraz, a pół mojego domu niegdyś, za dawnych właścicieli, to był punkt inseminizacyjny dla kuni.Ha, no i co?:diabloti::diabloti::diabloti: Dobranoc, cioteczki.Dobranoc, Jantarku.Śpij dobrze, piesiu i zdrowiej.Miłych snów wszystkim i pozdrowienia dla Smoka.CZekamy na wiadomości o malutkim.:loveu:

Posted

Witajcie!

jestem. Jantar czuje się dziś jakby trochę lepiej...:loveu: Stoi jakby troszkę pewniej na nóżkach, nie przewraca się już tak łatwo... Wet mówi, że zaczynają działać leki przeciwzapalne i przeciwbólowe, a także, co daj Boże, Nivalin.
Jutro jedziemy do lekarza, przekażę Wam nowe wieści i nowe fotki.

Pozdrawiam Was serdecznie i dziękuję!!!

Ukryty Smok

Posted

Wiecie, ten pies jest tak delikatny, taki czuły... Tuli się do kolan, do rąk, jest taki jak ptaszek - leciutki, nieśmiały, delikatny...
Chyba zaczynamy się lubić troszeczkę...:oops:

Pzdr,

Ukryty Smok

Posted

Podnosimy Jantarka w oczekiwaniu na wieści po dzisiejszej wizycie.
Czy ktoś mógłby pomóc Ukrytemu Smokowi w porobieniu dobrych fotek pod kątem ogłoszeń?
A poza tym - dzień dobry Wszystkim! :lol:

Posted

[quote name='majqa']Akuratkaaa, bez Ciebie tu ani rusz!!! :loveu: :lol:[/quote]
cóż ja biedny żuczek mogę ,kiedy taaaaaakie ciotki tutaj siedzą :loveu:

co na dzień dzisiejszy cza ?

gdzie on to sie podziewa, bo żeby nadgonić to bym musiała se wziąć wolne :diabloti: