Paulina87 Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 W poniedziałek znowu mam jechać do Warszawy... będą tam dziennikarze itp. jeszcze się stanę sławna :evil_lol: Kundle górą! Quote
gameta Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='Paulina87']W poniedziałek znowu mam jechać do Warszawy... będą tam dziennikarze itp. jeszcze się stanę sławna :evil_lol: Kundle górą![/quote] Wow, a autograf dasz? :eviltong: Przykro, że nie wygrałaś(my) :-( Poczekam do poniedziału z wybaczeniem ;) Quote
madcat1981 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='Donvitow']Kto przetrzymał te ich ch.....ne kody wytrzyma do poniedziałku;) Gratulacje :loveu:[/quote] Bo jak sobie przypominam:angryy::angryy::angryy: Cóż, szkoda. Ale jak jest na co czekac to poczekamy... Quote
Donvitow Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 No no taka Gwiazda na naszym lańcuchu przy Gajowej budzie siedziała. Będziesz w naszych aktualnościach.:lol: Quote
yuki Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Szkoda , że nie wygraliśmy, ale przynajmniej jest szansa na coś innego i z tego się cieszmy , Gratulacje dla Pauliny :multi: a dla wszystkich którzy głosowali wielkie brawa :evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 tak jak PAulina powiedziała , firma musi się lansowac na sportowo ,ale moze coś się da skubnąć z wygranej - licze na to :razz: Quote
dorobella Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 A może jakaś dobra dusza oglądając emisję programu...się dołoży i pomnoży coś :evil_lol: Quote
Paulina87 Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 [quote name='Donvitow']No no taka Gwiazda na naszym lańcuchu przy Gajowej budzie siedziała. Będziesz w naszych aktualnościach.:lol:[/quote] Ta "gwiazda" w tym roku też będzie siedzieć pod poznańską budą bo u nas pomysł nie wypali, mało chętnych i brak jakiejś konkretnej lokalizacji. Za rok ma powstać centrum handlowe to będzie gdzie to zrobić. Quote
Donvitow Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='Paulina87']Ta "gwiazda" w tym roku też będzie siedzieć pod poznańską budą bo u nas pomysł nie wypali, mało chętnych i brak jakiejś konkretnej lokalizacji. Za rok ma powstać centrum handlowe to będzie gdzie to zrobić.[/quote] To do zobaczenia 4.10 " pod budą".:evil_lol: Quote
Negri_2008 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Gratulacje :multi: Jeżeli ten sponsoring przekroczy kwotę 50 000 tysięcy to może sobie ten sportowiec wygrywać :evil_lol: Quote
Paulina87 Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Już pisałam, że niestety nie będzie to żaden sponsoring. Nie piszcie tak bo ja nie umiem dochowywać tajemnic, a obiecałam... dlatego czekajcie cierpliwie. Quote
Margo05 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Paulinko, ciężko będzie z tajemnicą, ale jak mus to mus : Czekamy na wieści - jak Cię będzie korcić to uciekaj do poniedziałku z dogo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Lilmo Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 A może by tak każdemu ciekawemu wysłać "tajemnicę" na PW ? :diabloti: Obiecujemy dyskrecję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
lupak Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='Lilmo']A może by tak każdemu ciekawemu wysłać "tajemnicę" na PW ? :diabloti: Obiecujemy dyskrecję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Żadne takie. Paulina twarda byc musi, bo to co robi to nie bułka z masłem. Nie kusic, nie prosic, czekac cierpliwie, jako i ja czynię. Do poniedziałku zatem :eviltong: Quote
Lilmo Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='lupak']Żadne takie. Paulina twarda byc musi, bo to co robi to nie bułka z masłem. Nie kusic, nie prosic, czekac cierpliwie, jako i ja czynię. Do poniedziałku zatem :eviltong:[/quote] No dobra, dobra :nonono2: Przecież ja tylko żartowałam :saint1: ;) Quote
yunona Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [COLOR=red]A ja uważam , że właśnie wygrała![/COLOR] I szczerze gratuluję! Może nie jest to nagroda pieniężna ale może to być nagroda bardziej skuteczna, niż kasa. Moim zdaniem wszyscy inni nie mieli z Pauliną szans , bo cóż to za pasja jeżdzić na motocyklu - tyko jeżdżący ma frajdę, albo skoki z samolotu - nic nie dają, przez chwilę odrobinę więcej adrenaliny. I właśnie TO zauważyła szanowna komisja. Może kiedyś zmienią profil reklam , czego im życzę. Osobiście ich reklamy mnie nie kręcą , a wręcz wkurzają. G R A T U L U J Ę. Quote
Donvitow Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='yunona'][COLOR=red]A ja uważam , że właśnie wygrała![/COLOR] I szczerze gratuluję! Może nie jest to nagroda pieniężna ale może to być nagroda bardziej skuteczna, niż kasa. Moim zdaniem wszyscy inni nie mieli z Pauliną szans , bo cóż to za pasja jeżdzić na motocyklu - tyko jeżdżący ma frajdę, albo skoki z samolotu - nic nie dają, przez chwilę odrobinę więcej adrenaliny. I właśnie TO zauważyła szanowna komisja. Może kiedyś zmienią profil reklam , czego im życzę. Osobiście ich reklamy mnie nie kręcą , a wręcz wkurzają. G R A T U L U J Ę.[/quote] A i jeszcze lek do de. Stary jak swiat i mało skuteczny./ mam nadzieję że tego nie przeczytają bo jeszcze wywalą Paulinę /. Quote
missy87 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 No szkoda, ze sie nie udalo. Jednak wazne jest to, ze tylu ludzi potrafilo sie zebrac, spiac i glosowac w imieniu zwierzat. Wazne, ze komisja zauwazyla pasje Pauliny i ze zaprosila ja do Warszawy. Szczerze...to mialam nadzieje, ze uda sie wygrac. Ale no...ibuprom ostatnio promuje siebie na gruncie sportowym wiec mozna zrozumiec ich wybor,ze nie wybrali Pauliny. Swoja droga...ciekawe co szykuja dla Pauliny i mam nadzieje zwierzat. To dobry znak...kolejni ludzie ktorzy mowia,ze sa milosnikami zwierzat i dzialaja, a nie tylko gadaja. Wiec czekamy do poniedzialku :) Quote
Izabela124. Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Szkoda, ze Paulina nie wygrała. Ale nie mogę się już doczekać poniedziałku :evil_lol: Quote
Baski_Kropka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Ozywiście, że szkoda że Paulina nie wygrała :( Ale jeśli uzyska rozgłos to również wiele może zdziałać... Powodzenia i do boju raz jeszcze w poniedziałek! :) Quote
Ghanima Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Ja wiem, o co chodzi! Na pewno biorą Paulinę do Tańca z Gwiazdami :evil_lol: Quote
Marinka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [B]Dziewczyny mam prośbę - potrzebuję osoby chętnej do przeprowadzenia wizyty przed adopcyjnej w Kobyłce koło Warszawy - [/B]chodzi o adopcję mojej podopiecznej Mari - [COLOR=Red][SIZE=4][B]HELP![/B][/SIZE][/COLOR] Quote
C&B Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='Donvitow']A i jeszcze lek do de. Stary jak swiat i mało skuteczny./ mam nadzieję że tego nie przeczytają bo jeszcze wywalą Paulinę /.[/quote] O przepraszam, mi tak ibuprom zawsze pomaga :diabloti: Quote
Puma1984 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='C&B']O przepraszam, mi tak ibuprom zawsze pomaga :diabloti:[/quote] hehe mi pomagał do czasu.... teraz tylko ketonal.. a apapy itd to jak witaminki... nic a nic.... Quote
Malwi Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 a na mnie tylko ibuprom działa ... z resztą jeśli chodzi o np. apap to mam problemy z połknięciem ;) Quote
Recommended Posts