dorobella Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Dużo pozytywnych myśli :) I kciuków moc :) Quote
yunona Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Głos oddany na Mireczkę a za Paulinę :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
gameta Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 chciałam podziękować wszystkim, którzy głosowali na Krakvecie - dzięki wam z dużej różnicy na minus Mirak T wyszła na plus i wygrała sierpniową edycję :multi: Dziękuję :Rose: Quote
Karolina. Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 I jak? I jak? Czekamy na wieści :razz: Quote
feluska997 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 O której miało być to spotkanie? Ależ się niecierpliwię! Quote
missy87 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Właśnie dostałam smsa od Pauliny: [I]No już po:) komisja sie poplakala jak opowiadalam. lzy im ciekly jak dzieciom. ogolnie chyba pozytywnie. wyniki pojutrze :)[/I] Quote
gameta Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='missy87']Właśnie dostałam smsa od Pauliny: [I]No już po:) komisja sie poplakala jak opowiadalam. lzy im ciekly jak dzieciom. ogolnie chyba pozytywnie. wyniki pojutrze :)[/I][/quote] :multi::multi::multi::multi::multi::multi: suuuuuuuuuuuperrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!! czekamy spokojnie na wynik :p Quote
gibon301 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 też trzymam cały czas kciuki! mam nadzieję, że się uda!!!! Quote
Daga&Maks Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 :multi: :multi: :multi: więc teraz pozostaje czekać na decyzję komisji Quote
Doti200 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Cudownie!!!!:multi::multi::multi: Gratuluję Paulinko!:Rose: Chyba nie dam rady wytrzymać tych 2 dni do wyników... Quote
bela51 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Też sie poryczałam ( nie wiedziec czemu) i dalej mocno trzymam kciuki.:loveu: Quote
C&B Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Dobry znak :loveu: trudno się nie poryczeć :evil_lol: Quote
karola&gacek Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Hura! :loveu: Chyba są już "nasi" :diabloti: Paulina kto się jeszcze tam dostał? Quote
Karolina. Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Super! To dobry znak :multi: Teraz mocno trzymamy kciuki :lol: Quote
Lilmo Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 To i ja się przyłączam do wszelkich okrzyków radości! :lol: Mam olbrzymią nadzieję, że za 2 dni będziemy mieć jeszcze większy powód ku temu :multi: Quote
a.piurek Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 No to dwa dni z głowy, chyba przejdę na jakieś leki uspokajające. Chocby mi ręce odpadły trzymam kciuki i gratuluję. Quote
KeFFir94 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='a.piurek']No to dwa dni z głowy, chyba przejdę na jakieś leki uspokajające. Chocby mi ręce odpadły trzymam kciuki i gratuluję.[/quote] IBUPROM ci pomoże Quote
sonia&me Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='KeFFir94']IBUPROM ci pomoże[/quote] W odpowiedniej dawce oczywiście:evil_lol: Quote
Paulina87 Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Wróciliśmy z TZ-tem z podboju Warszawy. Ogólnie bardzo pozytywnie, wszyscy bardzo mili i w ogóle, w komisji same młode osoby (tak około 30). Kiedy przedstawiałam prezentację i opowiadałam o psach, o tym jak psy mogą się zmienić dzięki pomocy ludzi komisja atentycznie płakała. Bardzo emocjonalnie do tego podeszli i mówili, że nie mogli się oderwać od blogu i że cieszą się, że są jeszcze tacy ludzie. Powiedzieli też, że nie spodziewali się takiego przygotowania (w sensie prezentacji, planu wydania pieniędzy, filmów). Pozostałych 4 uczestników to: małżeństwo jeżdżące psimi zaprzęgami, facet zbierający autografy, kobieta jeżdżąca na rajdach samochodowych i extremalny triatlonista. Wszystkie pasje ciekawe... nie mam żadnych przeczuć. Jak wracaliśmy z TZtem to w pociągu tak myśleliśmy, że skoro w reklamach Ibupromu nacisk kładą na sport to może i tym tokiem będą wybierać zwycięzce. Ja najbardziej ze wszystkich podziwiałam tych od zaprzęgów... mają 30 psów w tym większość z adopcji. Quote
Chikinchan Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Super, że Twoja prezentacja tak się spodobała komisji :multi: Oby teraz poszli za głosem serca, i obyśmy to my popłakali się, ale z radości po ogłoszeniu wyników :oops:;):p Quote
Margo05 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Trzymajmy kciuki, aby serce wygrało nad sportem :cool3: Quote
Recommended Posts