malawaszka Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 No i lipa z tego domku, jednak się państwo nie zdecydują na psa :shake: Quote
fizia Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Super by było, jakby Ją wydrukowali. Ale coś ostatnio mam wrażenie, że mniej się tam tych ogłoszeń ukazuje.. Quote
aldira Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 piękny widok śliczne, psinki może sie komus spodobaja:-(:-(:-(:-( Quote
xmartix Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 czy Stasiu jest jeszcze do adopcji? Quote
malawaszka Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 nie - Stasinek już od jakiegoś czasu w nowym domku uwielbiany, jeszcze Nel i mamusia Fizia Quote
xmartix Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 TA, CAŁY CZAS, własnie uaktualnilam zaraz wkleję prawie jamnicza rodzinka szuka domku (740409892) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Jasza Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Jestem i witam wszystkich po dwutygodniowej przerwie! Do gory Fizia z córeczką! Quote
malawaszka Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 noo witaj - mam nadzieję, ze wypoczęlaś :cool3: Quote
malawaszka Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 śliczne, malutkie, subtelne laleczki i nikt ich nie chce :shake: w głowie mi się to nie mieści.... Quote
fizia Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Malawaszko- to akurt niestety nie dla Fizi ani nie dla Nel, ale może u Missieek jest jakiś kandydat =do tego domku http://www.dogomania.pl/forum/f97/przygarne-psa-146520/ bardzo chetnie przygarniemy pieska. Ze wzgledu na male dziecko(8 mies.) chcielibysmy aby piesek byl lagodny ale zarazem duzy.Wiek od 5 mies. do 1,5 roku. Lubiacy inne zwierzaki.My mamy w domu jeszcze kotke 15 tygodniowa bardzo rozbrykana.Mieszkamy w bloku.Mieszkanie duze dwu pokojowe. to male osiedle polozone jest praktycznie w samym srodku pol i lasow(os.kliny-Zacisze).Tylko i wylacznie na terenie Krakowa poniewaz nie bedziemy mieli transportu by zabrac pieska z dalszych okolic.Bardzo prosimy o propozycje i z gory dziekujemy. Quote
malawaszka Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 fizia - dzięki, pokazałam tam Fikse a tymczasem Fizia i Nel z dzisiaj :loveu: marzeniem byłbby wspólny domek, są bardzo zżyte, pięknie się bawią, Nel jak tylko straci z oczu mamusię zaczyna biegać, poszczekiwać, szukać - a jak się znajdą to jest wieeelka radość :loveu: Quote
Recommended Posts