Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gratuluje wyboru !
Żeby było więcej tak konkretnych , rozsądnych ludzi , którzy wiedzą czego chcą - tj. jakiego psa szukają . :beerchug: Pozdrawiam !

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie wróciłam z zakupów. Miski dla suni już kupione co nieco do nich również :) Smyczka i obroża też już czekają ;) Z jednej strony nie mogę się już doczekać jutra a z drugiej zastanawiam się jak to wszystko się ułoży. Będzie dobrze !!!

Posted

Malutka już zainstalowana w lecznicy w Łodzi. Pozdróż z Boguszyc zniosła jak aniołek. W lecznicy grzecznie podrepatała na kocyk i od razu podsypiała po podróży. To jest aż niemożliwe, żeby pies był taki grzeczniutki.
Jutro rano jedziemy do Reno2001, której przekażemy maleńką i razem wyruszą w najważniejszą podróż w życiu Farcikowej - do Ady :loveu:

Posted

Farcikowa vel. Fuksiara :) już od wczoraj jest w swoim nowym domku. Tak jak pisała CC ta sunia to niemal anioł (jak na razie :)) Wczoraj praktycznie nie opuszczała mnie na krok. Zaliczyłyśmy również pierwszą kąpiel, było ciężko, ale najważniejsze, że się udało, oprócz moich bolących pleców nie ma żadnych poważniejszych strat a sunia wygląda teraz prześlicznie :) Fuksia całą noc przespała grzecznie na swoim miejscu, no prawie całą, bo po 5 zrobiła nam pobudkę popiskując cichutko no i chciał nie chciał trzeba było iść na spacer :) Mam parę zdjęć, tylko jeszcze nie wiem jak się je wstawiać, proszę o krótką instrukcję no i pewnie wątek ten trzeba by było przenieść :)
Pozdrawiamy Ada i Fuksia

Posted

Aaaaach, aż się łza w oku kręci, jak się to czyta. Dlaczego nie ma dużo więcej takich ludzi, jak mikoada?
Życzę samych radości płynących z faktu posiadania Przyjaciela-Farcikowej (W Czepku Urodzonej) :bigcool:

Posted

Ada, jak będzie problem, to podeślij mi fotki na [email protected]
Ależ się cieszę, że już jesteście razem.
One tak chodziły na spacer - bardzo rano i na pewno w granicach 14-ej. już wkrótce się to przestawi. A jak z jedzeniem? Nie ma problemów?

Posted

Jeżeli chodzi o jedzenie to na początku sunia nie chciała w ogóle jeść ani pić, ale później jak się dorwała do michy to aż się jej uszy trzęsły, zresztą będzie widać na zdjęciach, które Ci podesłałam. Jedynie nie bardzo smakuje jej suchy pokarm, ale myślę, że z czasem się przestawi :) Dzisiaj wybieramy się do weterynarza bo niepokoją mnie jej uszka, ma czerwone i co chwilkę je drapie. Jak wrócimy zdam relację :)

Posted

Oj dziewczyny bez przesady :) Właśnie wróciłyśmy od weta no i niestety uszka nie są w zbyt dobrym stanie :( Pani weterynarz wyczyściła je suni (było tam wszystko) i je zakropiła. Dostałyśmy płyn do czyszczenia i krople i codziennie będziemy pielęgnować uszęta suni ;), która zresztą teraz sobie słodko śpi. Jak na razie Fuksia nie opuszcza mnie na krok aż się boję co to będzie jak zostanie sama na dłużej.

Posted

mikoada napisał(a):
Jak na razie Fuksia nie opuszcza mnie na krok aż się boję co to będzie jak zostanie sama na dłużej.

Przyzwyczajaj ją do tego od samego początku.