mikoada Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Czekamy na wizytę przedadopcyjną, która ma się odbyć jutro w samo południe :) i jak wszystko będzie ok. to może w przyszły tygodniu Farcikowa będzie już miała domek :) Quote
Dariette. Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 jak miło czytać takie dobre wieści, oby wszystko przebiegło bez komplikacji i spełni się marzenie Farciary. :loveu: Quote
Dariette. Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 trzymam z całej siły i nie mogę się doczekać. ;) i liczę na dużo fotek i ciekawą relację. :loveu: Quote
mikoada Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 póki co nic nie obiecuje, wole nie zapeszać :cool3: Quote
sabina*** Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Ja też trzymam kciuki;) wiem że są wspaniali ludzie na tym świecie, także mam nadzieję, że i Farcikowej się uda:thumbs: Quote
mikoada Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Wielkie dzięki dziewczyny, kciukasów nie puszczajcie ;) Quote
zerduszko Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Halo :razz: Pewnei chcecie wiedzieć jak było :diabloti: Quote
Dariette. Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 NO JASNE! :multi: czekam na relacje, fotki... cokolwiek! a najlepiej wszystko naraz!!! :multi: Quote
mikoada Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 No to może niech najpierw zerduszko opowie :evil_lol: Quote
mgie Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 siedzimy jak na szpilkach:mad: Niech ktoś coś powie :razz: Quote
Dariette. Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 trzymacie ludzi w napięciu, to powinno być nielegalne! :cool3: Quote
mikoada Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Tak prawdę mówiąc to ja jeszcze nic oficjalnie nie wiem, więc wole się nie wypowiadać :) Powiem tylko tyle, że sporo rzeczy się dowiedziałam podczas wizyty przedadopcyjnej i było to dla mnie pouczające doświadczenie :) Quote
zerduszko Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Ja też oficjalnie nic nie wiem :eviltong: Napisałam sparawozdanie i teraz chyba trzeba czekac na werdykt CoolCaty :p Bardzo przyjemna wizyta :razz: Dariette. - rozumeim, że zdjęcia suni z nowego domku chcesz :eviltong: Quote
mikoada Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Zerduszko a może to Ty powinnaś mi jakieś fotki strzelić, może o tym zapomniałyśmy ;) Quote
zerduszko Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Zawsze możesz nadrobić, sama wstawić foty. Pokażę Cię małżowi, może Cię kojarzy (on z tego samego os. ;)). Powie nam tu zaraza prawdę o Tobie :eviltong: Zresztą odciski palców pobrałam, to i tak jakby co Cię znajdziemy ;) Quote
mikoada Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 No proszę jaki ten świat mały :) a z którego bloku?? ;) A co do tych odcisków to się nie spodziewałam, wydawałaś się taka miła :eviltong: Quote
zerduszko Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Miłą tylko udawałam, wiesz, zeby uśpić Twoją czujność :lol: Blok 22. Quote
mikoada Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 O Ty cwaniaro, zobacz nie zorientowałam się ;) 22 to trochę inny kierunek, raczej prawdy o mnie nie powie :) Quote
CoolCaty Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Nadal szukam jakiegoś transportu dla Farcikowej - niestety cieżko to idzie, bo nikt się nie wybiera w tym kierunku, ale próbuję dalej. Quote
mikoada Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Mam nadzieję, że się coś uda wykombinować :) W razie czego ja mogę gdzieś po sunię podjechać, wszystko jest do ustalenia :) Już się nie mogę doczekać :lol: Quote
CoolCaty Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Ada, mamy taki transport: We wtorek 04.08. jadę na trasie: Łódź -Zakrzów k/ Kędzierzyna-Koźle - Łódź. Trasa przez Wieluń, Olesno, Strzelce Opolskie. Mogę zboczyc co nieco z trasy. Czy dałabys radę podjechac gdzieś w okolice? Edit - własnie zobaczyłam PW od Ciebie - daj znac czy i gdzie byś mogła po małą podjechac? Quote
mikoada Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Mogę podjechać do samego Zakrzowa chyba, że jeszcze ustalimy coś po drodze ;) P.S. Koło Kędzierzyna są dwie miejscowości o nazwie Zakrzów :) Quote
Recommended Posts