Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='CoolCaty']To nie zapomnij ciotka następnym razem aparatu. Bardzo bym chciała zobaczyć jak mała się bawi z innymi psiakami. To musi być cudny widok :multi:[/quote]

Cudny ten widok cudny, miód na serce :loveu:

Posted

obiecuję, że następnym razem na 100% będą zdjęcia, wczoraj chciałam chociaż kilka fotek zrobić komórką, ale niestety złośliwość rzeczy martwych- rozładowała się bateria :(

Posted

sleepingbyday napisał(a):
kokietka! nie dajcie się zwieść tym oczętom :evil_lol:

hmm żeby to było takie proste, my już wpadliśmy jak śliwka w kompot :loveu:

Posted

zerduszko napisał(a):

A te ogłoszenia jorska-wielgaska usunęłaś??

Masz na myśli miziaka :) na jednym z forum już go nie ma a na drugiej stronie jeszcze jest bo zapomniałam hasła do jego usunięcia :oops: ale tak sobie tłumaczę, że może ktoś do Ciebie zadzwoni i inna bida znajdzie domek :)

Posted

Nieciekawie, to jest jak psiur czy inny zwierz jest samotny :evil_lol:

Ja mam sukę, która nienawidzi innych psów, w maju wzięłam na tymczas inna sunie - i tak się ostało. Okazuje się, że moja suka pragnie zwierzęcego towarzystwa, mam best friends normalnie :lol:

Posted

To mamy sporo wspólnego tylko chyba ja mam mniej odwagi, ale już zapowiedziałam małżowi, że jak kiedyś (plany) będziemy mieszkać w domku to będziemy gościć takie tymczasowe bidy :) mam nadzieję, że te marzenia się spełnią.

Posted

Wiesz... bo to trzeba sposobem :diabloti: Zawsze marudzi, marudzi, jak tylko zapomni, to coś kombinuję :eviltong: W lutym miałam sukę z lękiem separacyjnym. Nadżarła nam drzwi, nówki :eek: Do maja musiałam odczekać ;)