CoolCaty Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 To nie zapomnij ciotka następnym razem aparatu. Bardzo bym chciała zobaczyć jak mała się bawi z innymi psiakami. To musi być cudny widok :multi: Quote
mikoada Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='CoolCaty']To nie zapomnij ciotka następnym razem aparatu. Bardzo bym chciała zobaczyć jak mała się bawi z innymi psiakami. To musi być cudny widok :multi:[/quote] Cudny ten widok cudny, miód na serce :loveu: Quote
sleepingbyday Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 a ja to co, niby nie czekam :cool3:? Quote
mikoada Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 obiecuję, że następnym razem na 100% będą zdjęcia, wczoraj chciałam chociaż kilka fotek zrobić komórką, ale niestety złośliwość rzeczy martwych- rozładowała się bateria :( Quote
mikoada Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 a to fotka z ulubioną zabawką Fuksi- piesek vel. króliczek :) czy te oczy mogą kłamać?? Quote
sleepingbyday Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 kokietka! nie dajcie się zwieść tym oczętom :evil_lol: Quote
mikoada Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 sleepingbyday napisał(a):kokietka! nie dajcie się zwieść tym oczętom :evil_lol: hmm żeby to było takie proste, my już wpadliśmy jak śliwka w kompot :loveu: Quote
mikoada Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Pomocy dla tego biedaczka :( http://www.dogomania.pl/forum/f1169/kuba-odchodzi-za-tm-potrzebny-kochajacy-kat-na-ostatnie-chwile-zycia-139840/ Quote
mikoada Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Zobaczcie co znalazłam na jednej z żorskich stron Forum - Wirtualne Żory • Zobacz temat - oddam psa owczarek takie cudo, pewnie sunia urosła za duża i już nie jest nikomu potrzebna :( Quote
zerduszko Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Mi to już wsio opadło :angryy: A te ogłoszenia jorska-wielgaska usunęłaś?? Quote
mikoada Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 zerduszko napisał(a): A te ogłoszenia jorska-wielgaska usunęłaś?? Masz na myśli miziaka :) na jednym z forum już go nie ma a na drugiej stronie jeszcze jest bo zapomniałam hasła do jego usunięcia :oops: ale tak sobie tłumaczę, że może ktoś do Ciebie zadzwoni i inna bida znajdzie domek :) Quote
mikoada Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Zaproszę Was na jeszcze jeden wątek :) Miau.PL • Zobacz temat - Oswojona kotka na ulicy [Żory] - pilny DT!!! Quote
zerduszko Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Przydałby Ci sie komplet :eviltong: Mnie na miau nie ma. Quote
mikoada Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 [quote name='zerduszko']Przydałby Ci sie komplet :eviltong: Komplet masz na myśli pies+kot obawiam się, że mogłoby być nieciekawie Quote
zerduszko Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Nieciekawie, to jest jak psiur czy inny zwierz jest samotny :evil_lol: Ja mam sukę, która nienawidzi innych psów, w maju wzięłam na tymczas inna sunie - i tak się ostało. Okazuje się, że moja suka pragnie zwierzęcego towarzystwa, mam best friends normalnie :lol: Quote
mikoada Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 No to super, że się sunie zaprzyjaźniły. Myślę, że Fuksia też byłaby zadowolona z towarzystwa, ale chyba raczej bardziej z psiego :) Quote
zerduszko Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 A planujesz coś :razz: Czy liczysz na żywioł? Jak ja :lol: Quote
mikoada Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Kurcze nic nie planuje bo mój "małż" by mnie eksmitował, ale gdyby jakaś bida "zastukała" do drzwi to nie mówię nie a co tam :) Quote
zerduszko Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Mój mnie już eksmitował :eviltong: Miał byc tyczas :lol: Ja bym chciała 3 psa, ale doba ma za mało h :shake: A jeszcze mam starego króla niekastrata i nie moge wziąć nowego. Pech. Quote
mikoada Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 To mamy sporo wspólnego tylko chyba ja mam mniej odwagi, ale już zapowiedziałam małżowi, że jak kiedyś (plany) będziemy mieszkać w domku to będziemy gościć takie tymczasowe bidy :) mam nadzieję, że te marzenia się spełnią. Quote
zerduszko Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Wiesz... bo to trzeba sposobem :diabloti: Zawsze marudzi, marudzi, jak tylko zapomni, to coś kombinuję :eviltong: W lutym miałam sukę z lękiem separacyjnym. Nadżarła nam drzwi, nówki :eek: Do maja musiałam odczekać ;) Quote
Recommended Posts