Basia1968 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 nie było mnie - ale na początek dam wam treśc emaila: Treść wiadomości: witam. nie uwazacie ze lepiej bylo by pomagac chorym ludziom ? przeciez to tylko pies... myslicie ze ktos by zauwazyl gdyby zostal uspiony a nie leczony za 30 zl na dobe w jakiejs klinice... uwazam ze takie psy powinno sie usypiac bo trzymanie ich i wydawanie na nie pieniedzy nie ma najmniejszego sesu....ja jesli macie tak szlachetne i dobre serdyszko to zgloscie sie na jakis ludzki wolontariat... no chyba ze to poprostu dobry sposob na zarabianie kasy :) juz zarobiliscie ponad 400 zl - niezle :):): a oto adres email - odpowiedzcie jak chcecie same, bo ja nawet czytać tego nie moge - a jak odpowiem, to nie ręczę za siebie. A w związku z tym, iz to nie jest prywatna aukcja więc adres email moge udostępnić. oto adres email nawiedzonego: [email][email protected][/email] Quote
coronaaj Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='mmlasowice']Próbuję pomoć więc podaję namiary na PW - do Dojrzałej Kobiety zamieszkałej w Łodzi przy ul.Pogonowskiego. Dzwoniła do mnie ,aż na Śląsk / DT Tarnowskie Góry/ w poszukiwaniu drobnego psiaczka do adopcji. Niedawno utraciła ratlerka. Mój Bambo ma 40cm w kłębie i 20cm do kolanek - ponadto setki kilometrów podróży do Łodzi. Proponuję tą Panią, ponieważ w rozmowie była bardzo rzeczowa a ponadto rozpoczyna wędrówkę po schroniskach. Może Skrytek przylgnie Jej do serca? PS Leczyłam takie psinki u siebie - będzie dobrze! [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/kochane-mlodziutkie-sliczne-psiaczki-czekaja-w-domu-tymczasowym-144949/?highlight=mmlasowice[/URL][/quote] [B]Czy ktos skontaktowal sie z ta pania?[/B] [B]Jaki numer telefonu podawac do kontaktow?[/B]Czy dom sprawdzony? Nie widze odzewu ??? Quote
Madziek Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Boski ten Skryteczek jest :loveu: Dziewczyny cudnie się nim zajmujecie! Ukłony dla Was za to! Uzupełniam kolejne wpłaty: gunia 15 Tomasz R. 50 Ewelina00 5 asl 11 nefesza - bazarek 10 Rena S. 30 zebrazebra - bazarek 30 Yoko 16 pamukka 25 Coronaaj 100 ( za 4 miesiące od września do grudnia) Nusiaija 20 Asik007 100 Aimez_Moi 10 Jolanta W. 30 Barbara G. 30 Izabela M. 5 Małgorzata T. 175 Paweł G. 10 martinirace 30 Alicja S. 60 Gientas 30 ------------------- razem [B][COLOR="Red"]2793,17![/COLOR][/B] Quote
Madziek Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Dziewczyny z Łodzi mam bardzo ważną prośbę o przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej dla suczki husky z opolskiego schroniska (Łódź, ul. Chóralna). Bardzo zależy nam aby było to w tym tygodniu, bo pani mogłaby po suczkę przyjechać już w niedzielę. Bardzo proszę! Quote
kahoona Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='Basia1968']nie było mnie - ale na początek dam wam treśc emaila: Treść wiadomości: witam. nie uwazacie ze lepiej bylo by pomagac chorym ludziom ? przeciez to tylko pies... myslicie ze ktos by zauwazyl gdyby zostal uspiony a nie leczony za 30 zl na dobe w jakiejs klinice... uwazam ze takie psy powinno sie usypiac bo trzymanie ich i wydawanie na nie pieniedzy nie ma najmniejszego sesu....ja jesli macie tak szlachetne i dobre serdyszko to zgloscie sie na jakis ludzki wolontariat... no chyba ze to poprostu dobry sposob na zarabianie kasy :) juz zarobiliscie ponad 400 zl - niezle :):): a oto adres email - odpowiedzcie jak chcecie same, bo ja nawet czytać tego nie moge - a jak odpowiem, to nie ręczę za siebie. A w związku z tym, iz to nie jest prywatna aukcja więc adres email moge udostępnić. oto adres email nawiedzonego: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/quote] ja napisałam:diabloti: Quote
Ajula Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 kahoona :diabloti: na allegro jest użytkownik o takim nicku i zdaje się, że kupuje różne pierdoły, które do życia nie są potrzebne zamiast wydawac kasę na bzdety niech sam pomaga chorym ludziom, a najlepiej chorym na znieczulicę :angryy: Quote
agnest Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 A mnie pan nawet odpisał i był już znacznie grzeczniejszy a nawet się podpisał imieniem i nazwiskiem :evil_lol: Madziek ja i Asik możemy zrobić wizytę. Jako siostry zazwyczaj jeździmy razem. Quote
coronaaj Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='coronaaj'][B]Czy ktos skontaktowal sie z ta pania?[/B] [B]Jaki numer telefonu podawac do kontaktow?[/B]Czy dom sprawdzony? Nie widze odzewu ???[/quote] No czy ktos mi odpowie dlaczego nikt sie do tej pory nie skontaktowal w sprawie adopcji???:shake::shake::shake: Quote
Basia1968 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 coronaj czy ta Pani jest z Łodzi i chce adoptować pieska? jesli tak podaj mi namiary telefoniczne - zadzownię do niej - porozmawiamy. Quote
agata51 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='Basia1968']coronaj czy ta Pani jest z Łodzi i chce adoptować pieska? jesli tak podaj mi namiary telefoniczne - zadzownię do niej - porozmawiamy.[/quote] Sprawa już nieaktualna. Pani zadoptowała innego pieska. agnest dzwoniła. Quote
Basia1968 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 grunt że inna biduśka znalazła domeczek:loveu: Skrytek też znajdzie swój Quote
Ajula Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='agnest']A mnie pan nawet odpisał i był już znacznie grzeczniejszy a nawet się podpisał imieniem i nazwiskiem :evil_lol: [/quote] to może da sie go przeciągnąć na naszą stronę :evil_lol: Quote
bazylica Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 przeczytałam cały ten temat i czekając na aktywację konta podczytywałam go pierwsze co chciałam napisać to super ze psiak wychodzi na prostą ale o tej lecznicy nie wypowiadam sie miło- u mojego szczura pan nie rozpoznał świerzbowca, dał zastrzyki na wzmocnienie, zainkasował 30 zł i za dwa dni chciał ponawiać zastrzyk na szczęście wczesniej poszłam do dr Ewy na Przybyszewskiego i ona dała mu zastrzyk za 10 zł który szybko pomógł tak na przyszłośc dobra lecznica i tez mająca szpital i diagnostykę [url=http://www.lecznica-sowa.pl/]Całodobowa Lecznica i Szpital dla Zwierząt SOWA, Łódź - weterynarz, leczenie, usługi weterynaryjne[/url] jest tutaj i tu tez jest super dermatolog zwierzęcy Marzena Pawlak, wydają mnie się dosyć tani za zastrzyk na grzybice, pobranie zeskrobin z głowy (10 zł), witaminy zapłaciłam 50 zł (w innej lecznicy dziewczyna z Kociej za sama szczepionkę zapłaciła 25 zł) Quote
Selenga Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [B]Przelałam dla Skrytka 169 zł z bazarku sadzonkowego [/B](1/3 sumy z bazarku bo był na 3 psy)[B] [URL="http://dogo.egonet.pl/bazarki/rosliny/przelew_jednorazowy_skrytek.pdf"]potwierdzenie przelewu [/URL][/B] Quote
Asior Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='kahoona']ja napisałam:diabloti:[/QUOTE] weno zdradź co :razz: znając Twój cięty języczek, pewnie było zabawnie :lol: Quote
agata51 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Witaj, bazylica! Dzięki za SOWĘ - przyda się na pewno. Chociaż ode mnie jeszcze dalej niż na Rzgowską [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_9_15v.gif[/IMG] Skrytek pozdrawia cioteczki. Dzisiaj był humorzasty i nie dał się wyciągnąć na spacer. Wciąż panicznie boi się smyczy. Za to wymiziałam dokładnie - był zachwycony! Wygląda już całkiem nieźle - nawet na grzbieciku futerko jakby gęstsze. Poprosiłam o ponowne badanie krwi. Wyniki mają być jutro. Tak czy owak [B]trzeba ostro ruszać z ogłoszeniami[/B] - on musi jak najszybciej iść do domku. Za bardzo się zasiedział w lecznicy. Chociaż DT! Quote
agata51 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='idusiek']a jak teraz wyglada maluch?[/quote] rewelacyjnie!!! Quote
Lidan Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='Madziek']Boski ten Skryteczek jest :loveu: Dziewczyny cudnie się nim zajmujecie! Ukłony dla Was za to! Uzupełniam kolejne wpłaty: gunia 15 Tomasz R. 50 Ewelina00 5 asl 11 nefesza - bazarek 10 Rena S. 30 zebrazebra - bazarek 30 Yoko 16 pamukka 25 Coronaaj 100 ( za 4 miesiące od września do grudnia) Nusiaija 20 Asik007 100 Aimez_Moi 10 Jolanta W. 30 Barbara G. 30 Izabela M. 5 Małgorzata T. 175 Paweł G. 10 martinirace 30 Alicja S. 60 Gientas 30 ------------------- razem [B][COLOR="Red"]2793,17![/COLOR][/B][/QUOTE] Moja wpłata nie doszła :???: Quote
kahoona Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='Asior']weno zdradź co :razz: znając Twój cięty języczek, pewnie było zabawnie :lol:[/quote] [U]ja napisałam:[/U] proponuję się uśpić osobiście, bo to wstyd jak coś tak durnego jak ty po świecie chodzi ten pies jest wart więcej niż sto takich człekopodobnych istot jak ty [U]pan odpisał: [/U]ten pies powinien byc dawno uspany, a nie brac na litosc osoby o miekkim sercu........ NIE MA SENSU TRZYMAC CHORYCH I BEZUZYTECZNYCH STWORZEN ! psy koty itp. [U]i znów ja:[/U] nie ma również sensu trzymać bezdusznych ludzi, którzy dodatkowo nie znają własnego języka - cóż to za słowo "uspany" pozbyć się takich bezużytecznych i niemądrych ludzi - USPAĆ i już! ku mojej rozpaczy na tym ta owocna korespondencja się zakończyła:placz: Quote
Kostek Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 a pozniej sie dziwicie dlaczego ludzie maja za fanatykow osoby pomagajace zwierzetom-po takich tekstach ja im sie wcale nie dziwie... Quote
Reno2001 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [quote name='Kostek']a pozniej sie dziwicie dlaczego ludzie maja za fanatykow osoby pomagajace zwierzetom-po takich tekstach ja im sie wcale nie dziwie...[/quote] Popieram. Walką na słowa niczego się nie zdziała. Większośc takich maila, jak ten od życzliwego pana, należy zignorowac. Jesli już ktoś ma w sobie wielką chęc pokorespondowania, to radziłabym jednak na delikatniejsza formę. Pamiętajcie, że agresja rodzi agresję. Quote
kahoona Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 to akurat ten człowiek ordynarnie zaatakował obrońców zwierząt, radząc nam, żebyśmy to wszystko pousypiali na rzeczową dyskusję nie zasłużył, a jego poziom jest taki, że nie mogłam sobie odmówić poradzenia mu coby się uspał sam takie egzemplarze zawsze nas będą miały za kretynki i nawiedzone, odpuszczanie mu nie spowoduje, że stanie się dobrym człowiekiem albo coś zrozumie niestety, "Opowieść Wigilijna" to tylko bajka Quote
Recommended Posts