asik007 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 No i już mi spanie przeszło to wkleję te zdjęcia. Przepraszam za jakość ale zapomniałam aparatu i zdjęcia są z telefonu. Na poczatku drogi czyli jakieś 2 minuty siedziałem w budzie z gąbki przy przednim siedzeniu. Trochę się bałem ale bardzo krótko No i po 2 minutach wskoczyłem na kolana bo tam było wszystko widać. Quote
asik007 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Ponieważ stwierdziłem, że ja będę kierowcą przesadzili mnie do tyłu I tu też mnie trzymali i nie dali pokierować Quote
asik007 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Światowy już jestem kilka godzin byłem w Warszawie I fajnie mnie miziali, Ci którzy mnie znają wiedzą, że to ubóstwiam. A tu wujcio poszedł do sklepu i patrzę kiedy wróci. Quote
asik007 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 No to koniec. Generalnie Skrytuś jest bojowym psem nawet bym rzekła obronnym. W DT bardzo szczekał na królika, miejmy nadzieję, że go nie zjadł. Czekamy na wiadomości i zdjęcia z DT. Quote
Lidan Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Śliczny piesek się z niego zrobił :loveu: Quote
asik007 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Lidan napisał(a):Śliczny piesek się z niego zrobił :loveu: A jaki łobuz :evil_lol:. Ale nie ma się co dziwić on się tak zachowuje jakby wiele rzeczy widział pierwszy raz i dopiero poznawał świat. Quote
NusiaiJa Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 aż łza się w oku zakręciła: -że tak dobrze zniósł podróż -że ma dwie Panie do głaskania tylko dla siebie -że nie musi siedzieć już w klatce -no i, że ma własnego królika do zabawy:evil_lol: ;) kupcia w salonie to wynik stresu, też przez to przeszłam, 7-razy z Nusią wychodziliśmy pierwszego dnia. Powodzenia!!!!! Quote
Basia1968 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Skrytuś naprawdę wyjątkowo wygląda i on taka malizna:loveu::loveu: Quote
asik007 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Nusia czy ten piesek to znajdka czy znasz osobe u ktorej urodzily sie te pieski bo ten wiekszy to mi wyglada na rodzine Skrytka. Quote
idusiek Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 super mina : "Gdzie on polazł, cholercia?":diabloti: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Super ,ze się udało!! Ciekawe jak pierwsza noc...dt miał chrzest bojowy:diabloti: Taka moja mała uwaga-zmieńcie tą obrożę na szelki, albo cos mocniejszego..aby się czasem nie wywinął:shake: Quote
Donka5 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Skrytek miewa się dobrze:lol:. Narazie czuje się jeszcze niepewnie(mam nadzieje,że to kwestia czasu).Apetyt dopisuje.Po mojej krótkiej nieobecnosci w domu przywitał mnie merdającym ogonem:multi:. Na królika troche warczy,ale to świadczy,że ma swój charakter.W małym ciele wielki duch:evil_lol:.Postaram się pózniej wysłać zdjęcia. Quote
Basia1968 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 oj czekamy na zdjęcia czekamy - Donka czy na Twoje konto można wysyłac kaskę - troszkę kaski/nieduzo/ ale zawsze coś:eviltong: Quote
NusiaiJa Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='asik007']Nusia czy ten piesek to znajdka czy znasz osobe u ktorej urodzily sie te pieski bo ten wiekszy to mi wyglada na rodzine Skrytka. Ten większy piesek - pierwszy od lewej to rzeczywiście znajdka. Została wyrzucona pod sklep i zostawiona na pastwę losu. Sunia ma niecałe półtora roku a już zdarzyła wykarmić swoje młode. Jest u nas i z dnia na dzień pięknieje. Ostatnio w Tomaszowie odbył się festyn na którym były wystawione spy ze schroniska, w śród nich był piesek (też suczka) bardzo podobny do mojej Miluni, zalękniona i trzęsąca się sunia, oto ona: (chustki zrobiłam specjalnie na ten festyn-widziałam na polach Mokotowskich jak psiaki w takich chodziły i bardzo przyciągały tym uwagę na siebie) A jakiś czas temu widziałam podobnego psa. Suczka nazywała się Majka a jej właściciel powiedział nam, że gdzieś u mnie na osiedlu ktoś sprzedaje/czy oddaje takie pieski. Lecz nie wiemy dokładnie gdzie :-( http://www.dogomania.pl/forum/f85/wierny-nusiaczek-w-swoim-domku-132549/index26.html <-- w tym miejscu jest historia Milki. Szukany domek już nieaktualny :-) została z nami. Quote
fizia Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Jaki On cudny!! Bardzo sę cieszę, ze tak się wszystko pięknie układa:multi: Quote
gunia Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Strasznie się cieszę, że Skrytuś nie siedzi już w klatce, tylko będzie się cywilizował w domowych warunkach :loveu: NusiaiJa, chodzi Ci o festyn Lokalni-Niebanalni organizowany w tę niedzielę na terenie tomaszowskiego OSiRu ? Byłam na nim i muszę przyznać, że chusteczki dla psiaków piękne i ta sunia ze schronu podobna bardzo do Miluni. Szkoda, że żaden piesek nie poszedł do adocpji. Quote
ocelot Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 gunia napisał(a):Strasznie się cieszę, że Skrytuś nie siedzi już w klatce, tylko będzie się cywilizował w domowych warunkach :loveu: NusiaiJa, chodzi Ci o festyn Lokalni-Niebanalni organizowany w tę niedzielę na terenie tomaszowskiego OSiRu ? Byłam na nim i muszę przyznać, że chusteczki dla psiaków piękne i ta sunia ze schronu podobna bardzo do Miluni. Szkoda, że żaden piesek nie poszedł do adocpji. NusiaiJa i Guniu a może zajrzycie na wątek ogólny tomaszowski co? Zapraszam Chusteczki piękne:) Quote
NusiaiJa Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 gunia napisał(a):Strasznie się cieszę, że Skrytuś nie siedzi już w klatce, tylko będzie się cywilizował w domowych warunkach :loveu: NusiaiJa, chodzi Ci o festyn Lokalni-Niebanalni organizowany w tę niedzielę na terenie tomaszowskiego OSiRu ? Byłam na nim i muszę przyznać, że chusteczki dla psiaków piękne i ta sunia ze schronu podobna bardzo do Miluni. Szkoda, że żaden piesek nie poszedł do adocpji. szkoda, szkoda ale to przecież nie wina psów... ale dobrze, że były przywiezione chociaż te pare sztuk, trzeba pokazywać, że na obrzeżach miast istnieją miejsca, niechętnie odwiedzane przez ludzi. Powody tej niechęci są bardzo różne: lęk, wstręt, wstyd a czasem brak takiej potrzeby. Mam nadzieję, że okazji ku temu będzie coraz więcej. Quote
ZUZANNA11 Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Asik, :loveu:. Anioł, nie człowiek. A co do akcji.. Nie mogłam byc, bo miałam występ. :roll: Szkoda, ze się nie udało żadnym psiakom znaleźć domu. Tomaszowska rzeczywistość.. Quote
ocelot Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Jaki jest stan finansów Skrytka po uregulowaniu w lecznicy? Ja nadal chętnie przekażę piłkę naszej reprezentacji siatkarskiej to znaczy starej z autografami i koszulkę Świderskiego meczową. Tylko ktoś musiałby wystawić na allegro. Teraz na fali sukcesów może jakiś fajny pieniążek by wpadł? Quote
ZUZANNA11 Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Dobra, teraz trzeba się ostro brać za akcję propagandową. Czyli: OGŁOSZENIA, OGŁOSZENIA I JESZCZE RAZ OGŁOSZENIA! Pisałam wczoraj do Mojego Psa w sprawie umieszczenia Skrytka w rubryce adopcje. Od jakiegoś czasu w tej rubryce prezentowane są psy należące do danej kategorii. W październiku mają być psy w typie amstaffa. Więc Skrytek się zupełnie nie łapie. Jest jednak możliwość umieszczenia Skrytka w ogłoszeniach drobnych, co jednak kosztuje. Jedna linijka (22 znaki) to 10 zł, zdjęcie to dodatkowe 55zł, a ramka 15 zł. Może warto byłoby walnąć Skrytkowi takie ogłoszenie? Co, jak myślicie? Dodam, ze ogłoszenie ukazałoby się dopiero w listopadzie. Quote
asik007 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Dla stęsknionych cioteczek zdjęcia od Donka5. Sorki, że pierwszy mi się odwrócony dupką wstawił. Quote
Recommended Posts