Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:) cudownie!
Witamy nowy domek Molinki na dogo :)
Hmm... ktoś się zakradł do mojego domu i porobił zdjęcia na mojej kanapie ;) To Molly maleństwo jest, że się tak wszerz mieści...

Posted

Ale fajne kumpelki :)

[URL="http://www.picturesanimations.com/smileys/26/smiliey.gif"][IMG]http://www.picturesanimations.com/s/smileys/smiliey.gif[/IMG][/URL]

Posted

Nie bywam tu czesto , ale miałam okazje poznac Molly osobiscie gdy była jeszcze małym szczeniorkiem i bardzo sie ciesze ze tak zakonczyła sie ta jej wędrówka to bardzo wesoła sunia kontaktowa i bardzo bardzo dzielna czego mozna zyczyc samych wesołych dni z obiema suniami i oby sie szybko zaklimatyzowała powodzenia

Posted

dawno tu nie byłam a tu takie cudowne wieści :) suuuuuper
Jak ostatnio tu byłam pisali co niektórzy o "usypianiu" a tu ma swój domek i jest w końcu szczęśliwa <wielki lol>

Posted

Witam,
już spieszę zaspokoić żądzę nowych wiadomości :-)
Wczoraj Molly wciąż była lekko osowiała, ciągle przyzwyczaja się, ale widać, że powoli przywyka do nas. Jest szczególnie zakochana w mojej Asi, gdy ona jest w domu, to non stop za nią chodzi, piszczy pod drzwiami łazienki, przytulają się na kanapie :-)
Ta noc też minęła spokojnie, aż do piątej rano, gdy psy postanowiły sobie powariować, szaleństwo było wielkie. Wydaje nam się, że to też świadczy o aklimatyzacji Molly.
Jagoda chyba trochę zaczyna przejawiać objawy zazdrości, mamy nadzieję, że uda nam się jakoś uporządkować towarzystwo - gdybyśmy mieli jednak problemy, będziemy Was prosić o radę.
Wieczorem zrobię nowe zdjęcia, jutro wrzucę.
Dziś wybieramy się do naszego weta na "ogólny przegląd podwozia" ;-)
Pozdrawiamy
JMK

Posted

[quote name='Michał Kołodziejczyk']Witam,
już spieszę zaspokoić żądzę nowych wiadomości :-)
Wczoraj Molly wciąż była lekko osowiała, ciągle przyzwyczaja się, ale widać, że powoli przywyka do nas. Jest szczególnie zakochana w mojej Asi, gdy ona jest w domu, to non stop za nią chodzi, piszczy pod drzwiami łazienki, przytulają się na kanapie :-)
Ta noc też minęła spokojnie, aż do piątej rano, gdy psy postanowiły sobie powariować, szaleństwo było wielkie. Wydaje nam się, że to też świadczy o aklimatyzacji Molly.
Jagoda chyba trochę zaczyna przejawiać objawy zazdrości, mamy nadzieję, że uda nam się jakoś uporządkować towarzystwo - gdybyśmy mieli jednak problemy, będziemy Was prosić o radę.
Wieczorem zrobię nowe zdjęcia, jutro wrzucę.
Dziś wybieramy się do naszego weta na "ogólny przegląd podwozia" ;-)
Pozdrawiamy
JMK[/QUOTE]MMMMMmmmmmmmmiód na serce:):):)
DZiękujemy:D

Posted

No nie ma się co dziwić Jagodzie, że trochę zazdrosna, ale jak tak się bawią fajnie i nie ma większych zgrzytów, to myślę, że powinno być ok.

Cudnie się czyta takie wiadomości :)

Posted

Chciałam jeszcze serdecznie podziękować Pani Nataszy, która wpłaciła 200 zł na Molly, a teraz zdecydowała się przekazać te pieniążki na innego psiaka!! :)

Michał, Asiu, Nataszo i wszyscy przyjaciele Molly, którzy Ją wspierali - ja oczywiście napisze dokładnie na co zostaną przeznaczone pieniążki, które zostały ze skarbonki Molly

Jest duża szansa na to, że Tesia, która jest u Astaroth pojedzie wkrótce do domu, jeśli się wszystko uda, to pod koniec miesiąca.

Kasia napisała, że mogłaby przyjąć kolejna bidę do siebie.
Marzy mi się wysłać Szarotkę - jakoś chodzi mi cały czas po głowie, wydaje mi się, że ma duże szanse na adopcje, jest bardzo młoda, ładna, miła
U Kasi mamy 425 zł

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/184400-*SZAROTKA*-szorstkowłose-cudo-o-niebieskich-oczach[/URL]

[IMG]http://cap33.caption.it/10128/captionit0063626254D31.jpg[/IMG]

Gdyby ktoś z Was zechciał wesprzeć Ja choćby najmniejszymi deklaracjami, byłoby cudownie

Posted

Witam,
byliśmy wczoraj u naszego weta - Molly została zaszczepiona, nie było żadnych problemów. Za dwa tygodnie kolejna wizyta.
Molly coraz bardziej ośmielona, wczoraj już sama zaczęła zaczepiać Jagodę do zabawy.
Po każdym spacerze z własnej inicjatywy samodzielnie też wdrapuje się częściowo na schody, za każdym razem wyżej.
Oby tak dalej, pozdrawiamy,
JMK

Posted

Super!!!

Niesamowita jest ta Molly.
Tyle juz było zmian w Jej życiu, a Ona niezmiennie zadowolona i skora do zabawy.
Nic tylko brać z Niej przykład