Jasza Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ...i czarna łapka Jagody!!! :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
__Lara Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [url]http://i41.tinypic.com/10sg6ty.jpg[/url] wspaniałe :D :D :D dziękujemy za te cudowne wieści :D Quote
Ra_dunia Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 :) cudownie! Witamy nowy domek Molinki na dogo :) Hmm... ktoś się zakradł do mojego domu i porobił zdjęcia na mojej kanapie ;) To Molly maleństwo jest, że się tak wszerz mieści... Quote
lilk_a Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 wspaniale już było :) cudownie też :) ... to co ja mam napisać ... :) super wiadomości :) Quote
fizia Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Ale fajne kumpelki :) [URL="http://www.picturesanimations.com/smileys/26/smiliey.gif"][IMG]http://www.picturesanimations.com/s/smileys/smiliey.gif[/IMG][/URL] Quote
Energy Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Bardzo się cieszę, super zdjęcia:loveu::loveu::loveu: Quote
abilab Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Nie bywam tu czesto , ale miałam okazje poznac Molly osobiscie gdy była jeszcze małym szczeniorkiem i bardzo sie ciesze ze tak zakonczyła sie ta jej wędrówka to bardzo wesoła sunia kontaktowa i bardzo bardzo dzielna czego mozna zyczyc samych wesołych dni z obiema suniami i oby sie szybko zaklimatyzowała powodzenia Quote
Kaaasiaaa Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 dawno tu nie byłam a tu takie cudowne wieści :) suuuuuper Jak ostatnio tu byłam pisali co niektórzy o "usypianiu" a tu ma swój domek i jest w końcu szczęśliwa <wielki lol> Quote
anita_happy Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 black&white Gratile.... i jak wróce do Warsaw to moze wspólny spacerownik - jak Molly sie rozkreci juz i nabierze zaufania do nowego SWOJEGO ludzia Quote
Awit Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Molly kochana dziewczynko nasza, wszystkiego co najlepsze dla Ciebie na nowej drodze życia:-) Quote
Wisełka Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: Mollyyyyyyyy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Jasza Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Jeszcze, chcemy jeszcze!! Nowych wspaniałych wieści i nowych pięknych zdjęć! Quote
__Lara Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 [quote name='Jasza']Jeszcze, chcemy jeszcze!! Nowych wspaniałych wieści i nowych pięknych zdjęć![/QUOTE] Podpisuję się pod tym :D Quote
Michał Kołodziejczyk Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Witam, już spieszę zaspokoić żądzę nowych wiadomości :-) Wczoraj Molly wciąż była lekko osowiała, ciągle przyzwyczaja się, ale widać, że powoli przywyka do nas. Jest szczególnie zakochana w mojej Asi, gdy ona jest w domu, to non stop za nią chodzi, piszczy pod drzwiami łazienki, przytulają się na kanapie :-) Ta noc też minęła spokojnie, aż do piątej rano, gdy psy postanowiły sobie powariować, szaleństwo było wielkie. Wydaje nam się, że to też świadczy o aklimatyzacji Molly. Jagoda chyba trochę zaczyna przejawiać objawy zazdrości, mamy nadzieję, że uda nam się jakoś uporządkować towarzystwo - gdybyśmy mieli jednak problemy, będziemy Was prosić o radę. Wieczorem zrobię nowe zdjęcia, jutro wrzucę. Dziś wybieramy się do naszego weta na "ogólny przegląd podwozia" ;-) Pozdrawiamy JMK Quote
Jasza Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Oby tak dalej!! Sama mam od niedawna drugiego psa w domu i dlatego GRATULUJĘ pomysłu,decyzji,wyboru... Quote
__Lara Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Jakie cudowne wieści :D :D :D Miód na serce - dziękujemy bardzo :D Quote
gonia66 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 [quote name='Michał Kołodziejczyk']Witam, już spieszę zaspokoić żądzę nowych wiadomości :-) Wczoraj Molly wciąż była lekko osowiała, ciągle przyzwyczaja się, ale widać, że powoli przywyka do nas. Jest szczególnie zakochana w mojej Asi, gdy ona jest w domu, to non stop za nią chodzi, piszczy pod drzwiami łazienki, przytulają się na kanapie :-) Ta noc też minęła spokojnie, aż do piątej rano, gdy psy postanowiły sobie powariować, szaleństwo było wielkie. Wydaje nam się, że to też świadczy o aklimatyzacji Molly. Jagoda chyba trochę zaczyna przejawiać objawy zazdrości, mamy nadzieję, że uda nam się jakoś uporządkować towarzystwo - gdybyśmy mieli jednak problemy, będziemy Was prosić o radę. Wieczorem zrobię nowe zdjęcia, jutro wrzucę. Dziś wybieramy się do naszego weta na "ogólny przegląd podwozia" ;-) Pozdrawiamy JMK[/QUOTE]MMMMMmmmmmmmmiód na serce:):):) DZiękujemy:D Quote
fizia Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 No nie ma się co dziwić Jagodzie, że trochę zazdrosna, ale jak tak się bawią fajnie i nie ma większych zgrzytów, to myślę, że powinno być ok. Cudnie się czyta takie wiadomości :) Quote
fizia Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Chciałam jeszcze serdecznie podziękować Pani Nataszy, która wpłaciła 200 zł na Molly, a teraz zdecydowała się przekazać te pieniążki na innego psiaka!! :) Michał, Asiu, Nataszo i wszyscy przyjaciele Molly, którzy Ją wspierali - ja oczywiście napisze dokładnie na co zostaną przeznaczone pieniążki, które zostały ze skarbonki Molly Jest duża szansa na to, że Tesia, która jest u Astaroth pojedzie wkrótce do domu, jeśli się wszystko uda, to pod koniec miesiąca. Kasia napisała, że mogłaby przyjąć kolejna bidę do siebie. Marzy mi się wysłać Szarotkę - jakoś chodzi mi cały czas po głowie, wydaje mi się, że ma duże szanse na adopcje, jest bardzo młoda, ładna, miła U Kasi mamy 425 zł [URL]http://www.dogomania.pl/threads/184400-*SZAROTKA*-szorstkowłose-cudo-o-niebieskich-oczach[/URL] [IMG]http://cap33.caption.it/10128/captionit0063626254D31.jpg[/IMG] Gdyby ktoś z Was zechciał wesprzeć Ja choćby najmniejszymi deklaracjami, byłoby cudownie Quote
Michał Kołodziejczyk Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Witam, byliśmy wczoraj u naszego weta - Molly została zaszczepiona, nie było żadnych problemów. Za dwa tygodnie kolejna wizyta. Molly coraz bardziej ośmielona, wczoraj już sama zaczęła zaczepiać Jagodę do zabawy. Po każdym spacerze z własnej inicjatywy samodzielnie też wdrapuje się częściowo na schody, za każdym razem wyżej. Oby tak dalej, pozdrawiamy, JMK Quote
Jasza Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Przepraszam za offa::oops: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/185340-Szceniak-wyrzucony-w-worku-z-samochodu[/URL] Quote
fizia Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Super!!! Niesamowita jest ta Molly. Tyle juz było zmian w Jej życiu, a Ona niezmiennie zadowolona i skora do zabawy. Nic tylko brać z Niej przykład Quote
Recommended Posts