Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I3UKa napisał(a):
Witam . Mam na imię Klaudia i nie specjalizuję się w rysunkach tak jak wy . Mam 13 lat .
Mam zamiar narysować psiaka :

TO super że do nasz dołączyłaś .. Czekamy z niecierpliwością n a twój rysunek :)
PS. Ja mam 12 lat. prawie tyle samo co ty .. jak coś pisz :P

Posted

mnie się w monstrum żyły czy ściągna bardzo podobają . Zęby trochę za płasko rozłozone - mogłyby być bardziej w łuku . Generalnie moc pracy - podziwiam .
Wilk tez cudny zwłaszcza na nastroszona sierść na karku :)
Nasza nowa kolezanko - smiało , nie wstydź sie

Posted

Wilczek piękny :loveu:

Bolsbokser, stanę trochę w obronie Jaroliny, gość na rysunku jest tak wytatuowany np kręgosłup jest dobrze, bo on ma go na szyi właśnie :diabloti:

Posted

Aga3006 napisał(a):

Bolsbokser, stanę trochę w obronie Jaroliny, gość na rysunku jest tak wytatuowany np kręgosłup jest dobrze, bo on ma go na szyi właśnie :diabloti:

Aaaaa .... to przepraszam ...

Posted

Bolsbokser napisał(a):
To w takim razie ten gość ma kiepsko zrobiony tatoo

to się przyjrzyj dobrze temu zdjęciu , szczególnie na położenie głowy i ramion ;)
tatoo jest zrobione więcej niż super :)

Posted

dzięki za to wszystko ;D aaach... te zęby miałam z nimi problem :) nie wiem czy zechce mi się to poprawiać :P a co do tła to też myślałam żeby jakieś zadymione zrobić :) ... więc do roboty ;D

Posted

Coś nie wychodzi mi ten piesiu , i nie mam pojęcia czy wg . się wyświetliła fotka z nim :) Dacie jakąś fajną fotkę nie koniecznie z psem? :3

Posted (edited)

Jarolina napisał(a):
dzięki za to wszystko ;D aaach... te zęby miałam z nimi problem :) nie wiem czy zechce mi się to poprawiać :P a co do tła to też myślałam żeby jakieś zadymione zrobić :) ... więc do roboty ;D

Myślę, że z zębami to za dużo poprawek by było, szkoda, że pierwowzór, z którego rysowałaś, jest skopany pod tym względem.

I3UKa napisał(a):
Coś nie wychodzi mi ten piesiu , i nie mam pojęcia czy wg . się wyświetliła fotka z nim Dacie jakąś fajną fotkę nie koniecznie z psem? :3

Zdjęcia nie widać

A ja wzięłam się za boksera - od nowa. Nie podobał mi się nos, ucho i parę innych drobiazgów w tym, co zaczęłam.
Więc ... jestem na takim etapie

Edited by Bolsbokser
Posted

Domiśka napisał(a):
A ja rysowałam koleżanke i nawet jestem zadowolona :)

I co o tym myślicie ?
Czekam na surową opinie.

Ja myślę, że bobrze, że jesteś zadowolona :) Nie jest tak do końca realistycznie przez kontury i to też mi się podoba. Twarz ma ładny owal. Myślę, że mogłabyś dopracować jeszcze trochę cienie na twarzy, bo nosek jest troszkę ciemny do reszty. I może troszkę więcej kontrastu na włosach. :)
Ogółem jak patrzę na ten rysunek, to aż mi się micha cieszy. :loveu:

Bolsbokser, Ty wiesz, że jesteś genialna ;) Uwielbiam twoje rysunki na każdym etapie pracy.

Zombie boy też świetnie narysowany, chociaż ten jego mózg mi przeszkadza, że ktoś tak kiepsko wytatuował. :/

Posted

[quote name='Bolsbokser']

A ja wzięłam się za boksera - od nowa. Nie podobał mi się nos, ucho i parę innych drobiazgów w tym, co zaczęłam.

Jesteś moim mistrzem ! :loveu: Też bym tak chciała.. jak ty to robisz ?:mad:

Posted

[quote name='Bolsbokser']

zapowiada się rewelacyjnie i oby Ci sie tym razem podobało :mad: ;) i ściągaj mi już te kolce z rysunku :diabloti:

Posted

[quote name='lider6666']Jesteś moim mistrzem ! :loveu: Też bym tak chciała.. jak ty to robisz ?:mad:
[quote name='Kamila_']zapowiada się rewelacyjnie i oby Ci sie tym razem podobało :mad: ;-) i ściągaj mi już te kolce z rysunku :diabloti:

Dzięki, ale ... jeszcze nie ukończone, więc nie jestem jeszcze zadowolona, aczkolwiek, jak zrobiłam oczy, zaczęło wyglądać zadowalająco.
Kamila, niestety nie zdejmę, bo klient nasz pan.

Posted

Oczy jak zywe:loveu:

U mnie kolejny człowiek. Bardzo kiepskie zdjęcie niestety dostałam:( Rysunek jest skończony, niedorysowanie na kasku i bluzce jest specjalne:evil_lol:

Posted

Aga3006 uwielbiam jak np. w portretach jest tak, że tylko twarz jest tak bardzo wyszczególniona, a reszta jest narysowana "bylejak" :loveu:

Bolsbokser bokser pięknie się zapowiada :loveu: