I3UKa Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Witam . Mam na imię Klaudia i nie specjalizuję się w rysunkach tak jak wy . Mam 13 lat . Mam zamiar narysować psiaka : Quote
Bolsbokser Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 I3UKa napisał(a):Witam . Mam na imię Klaudia i nie specjalizuję się w rysunkach tak jak wy . Mam 13 lat . Mam zamiar narysować psiaka : To zapraszamy i czekamy na rysunek psiaka :) Quote
lider6666 Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 I3UKa napisał(a):Witam . Mam na imię Klaudia i nie specjalizuję się w rysunkach tak jak wy . Mam 13 lat . Mam zamiar narysować psiaka : TO super że do nasz dołączyłaś .. Czekamy z niecierpliwością n a twój rysunek :) PS. Ja mam 12 lat. prawie tyle samo co ty .. jak coś pisz :P Quote
rodzice Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 mnie się w monstrum żyły czy ściągna bardzo podobają . Zęby trochę za płasko rozłozone - mogłyby być bardziej w łuku . Generalnie moc pracy - podziwiam . Wilk tez cudny zwłaszcza na nastroszona sierść na karku :) Nasza nowa kolezanko - smiało , nie wstydź sie Quote
Domnia Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/grafika/skanowanie0002-7.jpg piękne :loveu: bardzo fajny pomysł! Może też spróbuję coś machnąć kolorowymi cienkopisami :roll: Quote
Aga3006 Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Wilczek piękny :loveu: Bolsbokser, stanę trochę w obronie Jaroliny, gość na rysunku jest tak wytatuowany np kręgosłup jest dobrze, bo on ma go na szyi właśnie :diabloti: Quote
Bolsbokser Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Aga3006 napisał(a): Bolsbokser, stanę trochę w obronie Jaroliny, gość na rysunku jest tak wytatuowany np kręgosłup jest dobrze, bo on ma go na szyi właśnie :diabloti: Aaaaa .... to przepraszam ... Quote
vege* Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Bolsbokser napisał(a):Aaaaa .... to przepraszam ... to chyba z takiego zdjęcia rysowane o ile się nie mylę ;-) http://style.mtv.com/wp-content/uploads/2011/03/zombie-boy.jpg Jarolina szacun za cierpliwość ;) Quote
Bolsbokser Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 vege* napisał(a):to chyba z takiego zdjęcia rysowane o ile się nie mylę ;-) http://style.mtv.com/wp-content/uploads/2011/03/zombie-boy.jpg Jarolina szacun za cierpliwość ;) To w takim razie ten gość ma kiepsko zrobiony tatoo Quote
vege* Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Bolsbokser napisał(a):To w takim razie ten gość ma kiepsko zrobiony tatoo bywa i tak ;-) Quote
Vectra Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Bolsbokser napisał(a):To w takim razie ten gość ma kiepsko zrobiony tatoo to się przyjrzyj dobrze temu zdjęciu , szczególnie na położenie głowy i ramion ;) tatoo jest zrobione więcej niż super :) Quote
Jarolina Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 dzięki za to wszystko ;D aaach... te zęby miałam z nimi problem :) nie wiem czy zechce mi się to poprawiać :P a co do tła to też myślałam żeby jakieś zadymione zrobić :) ... więc do roboty ;D Quote
I3UKa Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Coś nie wychodzi mi ten piesiu , i nie mam pojęcia czy wg . się wyświetliła fotka z nim :) Dacie jakąś fajną fotkę nie koniecznie z psem? :3 Quote
Bolsbokser Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 (edited) Jarolina napisał(a):dzięki za to wszystko ;D aaach... te zęby miałam z nimi problem :) nie wiem czy zechce mi się to poprawiać :P a co do tła to też myślałam żeby jakieś zadymione zrobić :) ... więc do roboty ;D Myślę, że z zębami to za dużo poprawek by było, szkoda, że pierwowzór, z którego rysowałaś, jest skopany pod tym względem. I3UKa napisał(a):Coś nie wychodzi mi ten piesiu , i nie mam pojęcia czy wg . się wyświetliła fotka z nim Dacie jakąś fajną fotkę nie koniecznie z psem? :3 Zdjęcia nie widać A ja wzięłam się za boksera - od nowa. Nie podobał mi się nos, ucho i parę innych drobiazgów w tym, co zaczęłam. Więc ... jestem na takim etapie Edited December 30, 2012 by Bolsbokser Quote
Brutus222 Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 I3UKa -zdjęcie się nie wyświetliło ,a przez co dodajesz ? Bolsbokser -Dobrze się zapowiada ;) Czekamy na efekt końcowy . Quote
Domiśka Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 A ja rysowałam koleżanke i nawet jestem zadowolona :) : I co o tym myślicie ? Czekam na surową opinie. Quote
Weronika6 Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Domiśka napisał(a):A ja rysowałam koleżanke i nawet jestem zadowolona :) I co o tym myślicie ? Czekam na surową opinie. Ja myślę, że bobrze, że jesteś zadowolona :) Nie jest tak do końca realistycznie przez kontury i to też mi się podoba. Twarz ma ładny owal. Myślę, że mogłabyś dopracować jeszcze trochę cienie na twarzy, bo nosek jest troszkę ciemny do reszty. I może troszkę więcej kontrastu na włosach. :) Ogółem jak patrzę na ten rysunek, to aż mi się micha cieszy. :loveu: Bolsbokser, Ty wiesz, że jesteś genialna ;) Uwielbiam twoje rysunki na każdym etapie pracy. Zombie boy też świetnie narysowany, chociaż ten jego mózg mi przeszkadza, że ktoś tak kiepsko wytatuował. :/ Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Postanowiłam się zabrać za siebie i rysować. Tym razem coś bardziej od przodu. No jeszcze dużo ćwiczeń w cieniowaniu mi potrzeba Quote
lider6666 Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 [quote name='Bolsbokser'] A ja wzięłam się za boksera - od nowa. Nie podobał mi się nos, ucho i parę innych drobiazgów w tym, co zaczęłam. Więc ... jestem na takim etapie Jesteś moim mistrzem ! :loveu: Też bym tak chciała.. jak ty to robisz ?:mad: Quote
Kamila_ Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 [quote name='Bolsbokser'] A ja wzięłam się za boksera - od nowa. Nie podobał mi się nos, ucho i parę innych drobiazgów w tym, co zaczęłam. Więc ... jestem na takim etapie zapowiada się rewelacyjnie i oby Ci sie tym razem podobało :mad: ;) i ściągaj mi już te kolce z rysunku :diabloti: Quote
Bolsbokser Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [quote name='lider6666']Jesteś moim mistrzem ! :loveu: Też bym tak chciała.. jak ty to robisz ?:mad: [quote name='Kamila_']zapowiada się rewelacyjnie i oby Ci sie tym razem podobało :mad: ;-) i ściągaj mi już te kolce z rysunku :diabloti: Dzięki, ale ... jeszcze nie ukończone, więc nie jestem jeszcze zadowolona, aczkolwiek, jak zrobiłam oczy, zaczęło wyglądać zadowalająco. Kamila, niestety nie zdejmę, bo klient nasz pan. Quote
Aga3006 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Oczy jak zywe:loveu: U mnie kolejny człowiek. Bardzo kiepskie zdjęcie niestety dostałam:( Rysunek jest skończony, niedorysowanie na kasku i bluzce jest specjalne:evil_lol: Quote
vege* Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Aga3006 uwielbiam jak np. w portretach jest tak, że tylko twarz jest tak bardzo wyszczególniona, a reszta jest narysowana "bylejak" :loveu: Bolsbokser bokser pięknie się zapowiada :loveu: Quote
lider6666 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Aga3006- naprawdę świetnie ci to wyszło ! :loveu: Bolsbokser- oczy jak żywe :loveu: Czekam na efekt końcowy :) Quote
Recommended Posts