Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='vege*']Aga3006 uwielbiam jak np. w portretach jest tak, że tylko twarz jest tak bardzo wyszczególniona, a reszta jest narysowana "bylejak" :loveu:
Ma to swój urok :) Też muszę się wziąć za ludzi ...
[quote name='Aga3006']Oczy jak zywe:loveu:

[quote name='vege*']
Bolsbokser bokser pięknie się zapowiada :loveu:

[quote name='lider6666']
Bolsbokser- oczy jak żywe :loveu: Czekam na efekt końcowy :)
Dzięki, fajnie, że taki efekt udało mi się uzyskać, bo oczy na zdjęciu to: czarne tęczówki i zielone źrenice od flashu - masakra. Musiałam sama wykombinować z oczami.

Posted (edited)

[quote name='I3UKa']A ja tu rozpoczęłam dziewczynę rysowaną długopisem , tak na szybko :D

żeby zdjęcie wstawić wpisz:

lub kliknij ikonkę "wstaw obrazek" (powyżej) i wpisz tam skopiowany adres obrazka z tinypic.

PS. czekamy na efekt końcowy :)
Czy te pogubione proporcje, to celowe ?
Jeśli nie, to oczy zdecydowanie za duże w stosunku do nosa i warg.

A mój idzie do przodu

Edited by Bolsbokser
Posted

Bolsbokser-świetne !!! i jak ty to robisz?
Aga3006-super .Bardzo lubię takie szkice ,ale chyba oko z naszej lewel jest ciut większe .
I3UKa-bardzo podobają mi się takie rysunki na szybko ,ale czy czasami oczy nie miały być pod grzywką ? :-)

Posted (edited)

[quote name='Brutus222']Bolsbokser-świetne !!! i jak ty to robisz?

Dzięki, ale ... to jeszcze nie jest to, do czego dążę w swoich rysunkach.
No i w tym nie bawię się w dzierganie włosek po włosku, bo mam ręce chore.
c.d.
Przepraszam, że co chwilę wrzucam etap, ale to mnie mobilizuje, a mam duuuuuże zaległości w zamówionych rysunkach. A dzisiaj już nie porysuję :(

Edited by Bolsbokser
Posted

Bolsbokser napisał(a):
Przepraszam, że co chwilę wrzucam etap, ale to mnie mobilizuje, a mam duuuuuże zaległości w zamówionych rysunkach. A dzisiaj już nie porysuję :(

Toż to sama przyjemność oglądać Twoje prace, nie przepraszaj :)

Posted

A ja tak ostatnio wymyslilam ze zrobie sobie kalendarz z konmi i mam juz styczen luty marzec i kwiecien tylko prawie nic na tych zdjęciach nie widac :( :

I jak wam sie podoba z tego co widac ??

Posted

Diabelkowa, bardzo fajny ten rysunek http://images43.fotosik.pl/1686/6d88c445bd9b9d9emed.jpg, ale też6 mi nie pasuje policzek i mam wrażenie, że trochę pod złym kątem usta w stosunku do nosa, wiem, że to bardziej w stronę 3/4 niż en face ... ale coś mi nie pasuje.

Aga, koń http://fc05.deviantart.net/fs71/i/2013/006/9/b/horse_by_stforek_potforek-d5qm2ew.jpg cuuuudny :loveu:
Domiśka, bardzo fajny pomysł, również myślałam o tym, żeby zrobić sobie kalendarz z moimi rysunnkami - taki dla siebie..

A to mój - kroczek po kroczku ....

Posted (edited)

[quote name='Aga3006']ładnie:)
Cień na policzku chyba nieco za długi.

Niekoniecznie, ten cień jest dość prawdopodobny, wygląda to dość dziwnie, ale najczęściej bywa tak, kiedy brakuje trzonowca, albo rzadziej taka uroda.
Może ew. poprawić cieniowanie i linię kąta żuchwy.

cd. ...

Ponieważ dzisiaj nie miałam weny na dokończenie boksera, wzięłam się za kłaczki ...

Edited by Bolsbokser
Posted

[quote name='sucha']rodzice na pierwszy rzut oka jak zobaczyłam drugą wersje to było takie ojej... i pierwsza podobała mi sie dużo bardziej, ale im dłużej się przyglądam tym druga wersja bardziej mi sie podoba ;p

emdziolek wszystko fajne, ale babeczka i tak wymiata :)

a ja dziś się sprężyłam i skończyłam janiołka którego zaczęłam ze 3 miesiące temu...

No niesamowity efekt. Ale dziwnie mi palce u stóp wyglądają. mam też wrażenie, że jedna pierś jest większa, chociaż ... w naturze to raczej częste zjawisko. To co bym osobiście dodała, to delikatnie zaznaczona brodawka na lewej (patrząc na rysunek) pierści, taki delikatnie wyłaniający się spod ręki, jakby nie do końca tę brodawkę ręką zasłoniła :evil_lol:

[quote name='McDzik']http://imageshack.us/scaled/landing/802/finishedg.jpg ta zbyt ciemna plama pod łańcuszkiem juz poprawiona, no.... i skonczone :smile:
Genialny ten bordog. Zresztą mam do nich słabość :)
[quote name='Unbelievable']ja też coś dłubię ostatnio

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/227591_439999282720142_508892355_n.jpg

Świetny :smile:

[quote name='puchu']Begluś w trakcie

http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/grafika/skanowanie0009.jpg
Dokończyłas już go ?

Posted

Ja próbuję kolejny raz przekonać się do ołówków, ale jak widać efekt jest marny :-(, ale chyba nie będę się poddawać bo przyznam, że farby mnie już troszkę nudzą :eviltong:

co sądzicie? proporcje są bardzo złe?

Posted (edited)

troszkę chyba tak co mi w tej dłoni nie pasuje ale jeszcze nie wiem co muszę trochę dłużej popatrzeć

Edited by irek35