Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rodzice- i kto powiedział że trzeba coś drogiego w sklepach szukac na przenet, jak ręcznie można zrobic takie wspaniałe rzeczy, a to już podwójna radość :) piękne
McDzik - rewelacja! każda fałdka wymierzona :evil_lol::loveu: jeszcze bym tą kufę troche pozaznaczała :)

betty_labrador - no poprostu ...... zatkało mnie... i ta ta puchata głowa pandziochy! :loveu:
wspaniale się takie prace ogląda! :multi:

Posted (edited)

wszyscy sprzątaja a ja jeszcze musiałam obraz poprawić bo się zawijaski kolezance sie nie podobały i prosiła zeby go trochę rozjasnić , nie wiem czy dobrze to wyszło
tak było

a tak jest teraz

na ścianie- zdjecie zrobione wieczorem z lampą jutro zrobię w swietle dziennym

Edited by rodzice
Posted

ściana jest jasnokremowa a meble ciemnobrazowe dlatego tak namalowałam pierwszą wersję ale się nie spodobało tło i zawijaski . co do zawijasków to sie zgadzam bo mnie sie po namalowaniu nie podobały . teraz czekam co powie jak zobaczy bo nawet fotki nie chciała zebym wysyłała - chce zobaczyć na żywo . W razie co szybciutko poprawię i moze zawisnie u nich przy kominku jeszcze przed wigilią

Posted

rodzice na pierwszy rzut oka jak zobaczyłam drugą wersje to było takie ojej... i pierwsza podobała mi sie dużo bardziej, ale im dłużej się przyglądam tym druga wersja bardziej mi sie podoba ;p

emdziolek wszystko fajne, ale babeczka i tak wymiata :)

a ja dziś się sprężyłam i skończyłam janiołka którego zaczęłam ze 3 miesiące temu...

Posted

Tyle tutaj komputerowców kiedyś było, a jak zamieściłam prośbę o logo, to ni widu ni słychu nikogo ;D
Anielica śliczna.. anielsko diabelska :D

Posted

Ja też lubię styl makoty, jest taki szkicowo-dokładny :D niby przypadkowe kreski a efekt często lepszy niż przy dokładnych konturach i idealnie ułożonych włoskach itd. ;)