rodzice Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 kurcze nie spodziewałam sie że efekt będzie tak zarąbisty Quote
Kamila_ Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 rodzice- i kto powiedział że trzeba coś drogiego w sklepach szukac na przenet, jak ręcznie można zrobic takie wspaniałe rzeczy, a to już podwójna radość :) piękne McDzik - rewelacja! każda fałdka wymierzona :evil_lol::loveu: jeszcze bym tą kufę troche pozaznaczała :) betty_labrador - no poprostu ...... zatkało mnie... i ta ta puchata głowa pandziochy! :loveu: wspaniale się takie prace ogląda! :multi: Quote
rodzice Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 ostatnie koszulki skończone ufffff teraz moge chatę sprzatać :) machnęłam jeszcze na zapas jedna torbę - tak w razie co Quote
rodzice Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 (edited) wszyscy sprzątaja a ja jeszcze musiałam obraz poprawić bo się zawijaski kolezance sie nie podobały i prosiła zeby go trochę rozjasnić , nie wiem czy dobrze to wyszło tak było a tak jest teraz na ścianie- zdjecie zrobione wieczorem z lampą jutro zrobię w swietle dziennym Edited December 18, 2012 by rodzice Quote
Jarolina Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 moim zdaniem lepsze byly na poczatku ;P teraz jakies takie za jasne... no ale kazdy ma swoj gust :) Quote
rodzice Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 czekam az kumpela przyjedzie i oceni być moze znowu trzeba bedzie poprawić - klient nasz pan :) Quote
Kirinna Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 pierwsza wersja wg mnie lepsza, bardziej przejrzysta w drugiej jest wszystkiego za dużo, białe tło "gasi" kwiaty Quote
rodzice Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 moze za kilka dni wstawię ten sam ale zupełnie inny obraz hi hi . zobaczymy co powie Grazyna . Chciała jasno ma jasno :) Quote
vege* Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Mi się obie wersje podobają, jednak mam jedno 'ale' obraz poprawiony czyli drugi o wiele lepiej wyglądałby na ciemniejszej ścianie :) Quote
rodzice Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 ściana jest jasnokremowa a meble ciemnobrazowe dlatego tak namalowałam pierwszą wersję ale się nie spodobało tło i zawijaski . co do zawijasków to sie zgadzam bo mnie sie po namalowaniu nie podobały . teraz czekam co powie jak zobaczy bo nawet fotki nie chciała zebym wysyłała - chce zobaczyć na żywo . W razie co szybciutko poprawię i moze zawisnie u nich przy kominku jeszcze przed wigilią Quote
betty_labrador Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 ciesze sie ze Pandusia sie wam podoba :loveu: Rodzice pierwsza wersja kwiatów podobała mi sie szalenie-druga nie bardzo z tym tłem- no ale rozumiem ..klienta :) Quote
emdziolek Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 to ja pokaze swoje najnowsze prace ( dwie tutaj juz były) zrobiłam jeszcze jedno pudełeczko na biżu, malowane farbami akrylowymi i ozdobione decoupage'm, tak samo buteleczka: Quote
sucha Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 rodzice na pierwszy rzut oka jak zobaczyłam drugą wersje to było takie ojej... i pierwsza podobała mi sie dużo bardziej, ale im dłużej się przyglądam tym druga wersja bardziej mi sie podoba ;p emdziolek wszystko fajne, ale babeczka i tak wymiata :) a ja dziś się sprężyłam i skończyłam janiołka którego zaczęłam ze 3 miesiące temu... Quote
rodzice Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Anielica - diablica po prostu . ale przyznaj cycki miała robione nie ? :) druga wersja nadal wisi u mnie na scianie i chyba tez mi sie zaczyna bardziej podobać Quote
sucha Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 cycki ma i tak mniejsze niz w oryginale :diabloti: Quote
rodzice Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 o matulu to taką janielicę z rozkoszą udomowiłby mój stary w garazu zeby mu motoru pilnowała obok innych janielic z kalendarza . Piękna jest i zmysłowa - talent masz Quote
betty_labrador Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 puchu pieknie! pewnie niejeden pan chciałby mieć taką przy sobie :cool3: Quote
Soko Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Tyle tutaj komputerowców kiedyś było, a jak zamieściłam prośbę o logo, to ni widu ni słychu nikogo ;D Anielica śliczna.. anielsko diabelska :D Quote
makot'a Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Ostatnie zamówienia :) Oba dla naszej forumowej deer :) Jakby ktoś miał ochotę na więcej, to zapraszam na :) -> https://www.facebook.com/makotaART?ref=hl Quote
sucha Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 makot'a uwielbiam Twoją kreske *-* a ja dziś skończyłam kolejny rysunek zaczęty przed wiekami, ale popsuuułam po całości... :c Quote
Soko Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Ja też lubię styl makoty, jest taki szkicowo-dokładny :D niby przypadkowe kreski a efekt często lepszy niż przy dokładnych konturach i idealnie ułożonych włoskach itd. ;) Quote
betty_labrador Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 tak Makota masz super styl rysowania! :loveu: Sucha fajnie, ale czy ten pan nie ma za bardzo wydętych policzków? :cool3: chyba że dmucha :D Quote
vege* Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 makot'a genialny styl rysowania :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts