Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aga3006']Domiśka
Fajny ten haft, zwłaszcza słoń, czegoś takiego jeszcze na tym wątku chyba nie było:cool3:.

Skan jak zwykle zepsuł kolory:mad:

Ja się na tym nie znam, ale mi się podoba ! :loveu:

Posted

Aga3006 napisał(a):
Bo właśnie tak się powinno rysować, a nie dłubać po kresce :oops:

Pierwszy najbardziej mi się podoba, tekstura papieru fajnie wygląda.

podpisuję się pod tym rękami i nogami :evil_lol:
Metheora super! ostatni też mi się bardzo podoba, drugi też bo nic mu więcej nie brakuje :loveu:

Aga- co do konia, jedna noga wydaje sie za bardzo umiesniona, tfu tfu! taka większa od drugiej, dlatego takie wrażenie że coś jest nie tak. Ale bardzo mi sie podoba ( ja w szkole też byłam nękana przez historyka i miałam dodatkowe ''zadania domowe'' :evil_lol:)

Posted

Asiaczki śliczne :)
a to moje takie tam , jeszcze w sumie nie skończone bo pień na dole chce przerobić bo mi sie nie podoba i sowie chce dodać troche srebra tyle ze nie mam srebrnej farby , dzisiaj na kółku domaluję .

Posted

WiedźmOla napisał(a):

A ja się nie mogę powstrzymać, żeby nie wtsawić tutaj mojej komiksowej wersji Bestii :lol:

Super! Uwielbiam takie proste prace :loveu::loveu::loveu:

Posted

Mam pytanie, czy ktoś kiedyś wysyłał jakieś rysunki w tubach? Potrzebuję wysłać taką tubę z plakatem koleżance i nie wiem jak to zaadresować :lol:

Posted

Aga3006 napisał(a):
rodzice koszulki rewelacja!

Rysunek dla kolegi, niestety baardzo kiepskie zdjęcie i z niedokończonym tłem, ale już oddałam.

I szczeniak, którego jakoś nie chce mi się kończyć

Cuda :O

Ja mam tylko takie coś :C