Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Za oknem biało a u mnie kolorowo
to jest tło mojego obrazu , ale jest ciekawe dlatego zrobiłam tę fotkę

tutaj dzieło ukończone
Koleżanka stwierdziła że kojarzy jej się z Avatarem , tak więc niech bedzie
" Avatarowy las "

By tybeciki2 at 2012-02-15

Posted

ten drugi york ma minę jakby chciał nas pozabijać:P

a ja dziewczyny trochę z innej beczki. Czy ktoś wie co źle zrobiłam że po zakończeniu obrazu farbami akrylowymi, chciałam go zabezpieczyć werniksem i mi sie zaczęła farba rozmazywać? Wcześniej dla próby zabezpieczałam tym samym werniksem inny obraz i wszystko było ok a tu obraz na zamówienie i taki klops....:/

Posted

Betty - bombastycznie. Mi w tym żubrze to tylko coś oko nie pasuje a yorki - fantastiko :)

Ja maluje kolejne mopsy tym razem na a3 :) I nieskromnie mówiąc beda chyba fajniejsze niz poprzednia mopsica ;)

Jakby ktoś potrzebował kiedys sztalugi za niewielkie pieniadze - mój men chętnie zrobi, mi zrobił piękną, regulowaną, sprawuje sie bosko :)
A dalismy za materiały do niej jakies 20zł :P Podobne sztalugi w sklepach kosztują koło 200zł....

Posted

Witajcie
Niestety nie mam talentów plastycznych więc przychodzę z prośbą;)
Czy znajdą się chętni do przekazania swoich prac na szczytny cel?Tzn. pomoc zwierzętom nad którymi znęcają się ludzie?

Posted

MaDi, a jakby to wyglądało? Wiesz, z przesyłką itd. Bo mogę coś tam przekazać. :D Nie jestem jakąś super hiper rysowniczką, ale dwie moje prace już kiedyś na cel charytatywny poszły po stówce, to teraz może chociaż coś też by się udało. :razz:
Z tą przesyłką, to ja tak sobie myślę, że mogę przesłać zdjęcia, ty wystawisz i potem na pw napiszesz mi adres do kogo wysłać. ;)

Posted

MaDi napisał(a):
Witajcie
Niestety nie mam talentów plastycznych więc przychodzę z prośbą;)
Czy znajdą się chętni do przekazania swoich prac na szczytny cel?Tzn. pomoc zwierzętom nad którymi znęcają się ludzie?

Ja się również zgłaszam :) moje niektóre prace są tutaj: http://photobucket.com/rysportfolio
jak sie w miarę podobają to z checia narysuję cos dla psów w potrzebie :)

Posted

Z zabezpieczeniem rysunku, to myślę, żeby zrobić takie sztywne nakładki na rogi, np. z tektury, usztywnić z obu stron jakimś papierem, chociażby grubym pakowym i na koniec folią z worka na śmieci, a na koniec do koperty. ;) Osobiście wydaje mi się, że powinno być ok, ale nie jestem tego pewna, nigdy nic nie wysyłałam.

Posted

Soko napisał(a):
Ja też mogę coś machnąć, ale zastanawiam się jak to zabezpieczyć przy wysyłce?

jeśli to jest rysunek na papierze to wystarczy włożyć go miedzy dwie tektury i dobrze zakleić taśmą:)