rodzice Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Z założenia te pasy na dole to miała być wirująca kiecka , wszystko w okół ma wirować Quote
pina_collie Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 betty_labrador napisał(a): pina a TY chcesz ołówek czy pastele? czy moge sobie wybrać? możesz wybrać ,ale w kolorku było by ekstra :) Quote
Domiśka Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 A to mój wcześniej już narysowany piesek :) proszę o szczerą krytykę :) Quote
rodzice Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Za oknem biało a u mnie kolorowo to jest tło mojego obrazu , ale jest ciekawe dlatego zrobiłam tę fotkę tutaj dzieło ukończone Koleżanka stwierdziła że kojarzy jej się z Avatarem , tak więc niech bedzie " Avatarowy las " By tybeciki2 at 2012-02-15 Quote
betty_labrador Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 fajne rodzice :) to ja wstawiam zaległe żubrzyk w lesie york 1 york2 niedokończony-tzn w trakcie. prosze o opinie ;) Quote
LeCoyotte Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 rodzice napisał(a): tutaj dzieło ukończone Koleżanka stwierdziła że kojarzy jej się z Avatarem , tak więc niech bedzie " Avatarowy las " http://img29.imageshack.us/img29/1472/p1090743s.jpg Pomysłowe są Twoje dzieła;) Quote
Karro Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Rodzice, mi tez ten las kojarzy się z avatarem :) Betty super! :multi: Quote
pina_collie Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Betty, bardzo mi sie podoba ten żubr :) a jorki to rewelacja :) Quote
zuzolina Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 ten drugi york ma minę jakby chciał nas pozabijać:P a ja dziewczyny trochę z innej beczki. Czy ktoś wie co źle zrobiłam że po zakończeniu obrazu farbami akrylowymi, chciałam go zabezpieczyć werniksem i mi sie zaczęła farba rozmazywać? Wcześniej dla próby zabezpieczałam tym samym werniksem inny obraz i wszystko było ok a tu obraz na zamówienie i taki klops....:/ Quote
emdziolek Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Betty - bombastycznie. Mi w tym żubrze to tylko coś oko nie pasuje a yorki - fantastiko :) Ja maluje kolejne mopsy tym razem na a3 :) I nieskromnie mówiąc beda chyba fajniejsze niz poprzednia mopsica ;) Jakby ktoś potrzebował kiedys sztalugi za niewielkie pieniadze - mój men chętnie zrobi, mi zrobił piękną, regulowaną, sprawuje sie bosko :) A dalismy za materiały do niej jakies 20zł :P Podobne sztalugi w sklepach kosztują koło 200zł.... Quote
DomixX Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 http://img29.imageshack.us/img29/1472/p1090743s.jpg Bardzo fajne i ciekawe :) Quote
MaDi Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Witajcie Niestety nie mam talentów plastycznych więc przychodzę z prośbą;) Czy znajdą się chętni do przekazania swoich prac na szczytny cel?Tzn. pomoc zwierzętom nad którymi znęcają się ludzie? Quote
rodzice Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 mam jedną wolną koszulkę Uploaded with ImageShack.us Quote
Soko Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 westie_justa a zrobisz mi tak Happy..? :D Quote
MaDi Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 rodzice napisał(a):mam jedną wolną koszulkę Uploaded with ImageShack.us Czy to odnośnie mojej wypowiedzi;)? Quote
rodzice Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 tak , ta koszulka była malowana na bazarek - jest przeznaczona dla psiaków w potrzebie Quote
Weronika6 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 MaDi, a jakby to wyglądało? Wiesz, z przesyłką itd. Bo mogę coś tam przekazać. :D Nie jestem jakąś super hiper rysowniczką, ale dwie moje prace już kiedyś na cel charytatywny poszły po stówce, to teraz może chociaż coś też by się udało. :razz: Z tą przesyłką, to ja tak sobie myślę, że mogę przesłać zdjęcia, ty wystawisz i potem na pw napiszesz mi adres do kogo wysłać. ;) Quote
Pinesk@ Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 MaDi napisał(a):Witajcie Niestety nie mam talentów plastycznych więc przychodzę z prośbą;) Czy znajdą się chętni do przekazania swoich prac na szczytny cel?Tzn. pomoc zwierzętom nad którymi znęcają się ludzie? Ja się również zgłaszam :) moje niektóre prace są tutaj: http://photobucket.com/rysportfolio jak sie w miarę podobają to z checia narysuję cos dla psów w potrzebie :) Quote
Soko Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Ja też mogę coś machnąć, ale zastanawiam się jak to zabezpieczyć przy wysyłce? Quote
Weronika6 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Z zabezpieczeniem rysunku, to myślę, żeby zrobić takie sztywne nakładki na rogi, np. z tektury, usztywnić z obu stron jakimś papierem, chociażby grubym pakowym i na koniec folią z worka na śmieci, a na koniec do koperty. ;) Osobiście wydaje mi się, że powinno być ok, ale nie jestem tego pewna, nigdy nic nie wysyłałam. Quote
zuzolina Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Soko napisał(a):Ja też mogę coś machnąć, ale zastanawiam się jak to zabezpieczyć przy wysyłce? jeśli to jest rysunek na papierze to wystarczy włożyć go miedzy dwie tektury i dobrze zakleić taśmą:) Quote
emdziolek Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 To ja wstawie swoje mopsiki: jestem mniej wiecej w połowie pracy, jak wyglądaja narazie?? :) Quote
zuzolina Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 mnie tez się juz podoba, ale emdziolek do akwareli powinnaś wziąć lepszy papier bo na zwykłym wszystko sie marszczy i brzydko wyglada..:/ Quote
Recommended Posts